View Full Version : Затъмняване на стъклата
opala147
18-01-2009, 01:13
Здравйте колеги, наскоро се сдобих с Алфа 147 и имам желание да я погивезя малко. Ще започна с затъмняване на страничните стъкла и задното стъкло, та въпроса ми е дали някой знае каде във Варна извършват качествено тази услуга. Може да споделите впечатления и цени.
Благодаря предварително!
aleksander nikolaev
18-01-2009, 01:20
Здравйте колеги, наскоро се сдобих с Алфа 147 и имам желание да я погивезя малко. Ще започна с затъмняване на страничните стъкла и задното стъкло, та въпроса ми е дали някой знае каде във Варна извършват качествено тази услуга. Може да споделите впечатления и цени.
Благодаря предварително!колега при точният човек си попаднал във форума занимавам се с тониране на авто сттъкла от 7 години и няма да има проблем да те обслужа но нека да се постопли малко.сега не се правят такива стъкла.имай търпение , още малко остана.:respect:
идеално като се постопли и аз най вероятно ще те потърся колега ако не е проблем разбира се.....и кво горе долу ще излезе процедурата...?
aleksander nikolaev
18-01-2009, 01:36
задно панорамно стъкло от 20-25,странично от 10-15 на стъкло.
Колега какво ще рече тониране на стъклата ? Фолио или някакви други итервенции ? :gruebel:
Това е човека 8-) http://miro-folio.com/ цели таксита облепя в жълт цвят малко селце край Варна :clapping:
aleksander nikolaev
18-01-2009, 05:34
да фолио което е с различни нюанси и също така не се драска и е много бистро и се вижда идеално през него вечер.а отколкото до кои ще го правите ми е се едно така че няма да се разцърдя на никои.:thumbup::thumbup::thumbup:
а какво представляват тези различни нюанси :roll: може ли снимка :)
Евала колега направо без пари работиш, защо и в Бургас няма такива като теб?!
aleksander nikolaev
18-01-2009, 15:27
колеги не мога да продалжа по темата понеже ще ми мъмрят но ако има някои повече въпроси нека ми се обади.телефона ми го има в телефони за взаимопомощ.
колеги не мога да продалжа по темата понеже ще ми мъмрят но ако има някои повече въпроси нека ми се обади.телефона ми го има в телефони за взаимопомощ.
Колега, има разлика между това да пишеш по темата и да си предлагаш услугите ;)
Boxer_Power
18-01-2009, 17:37
задно панорамно стъкло от 20-25,странично от 10-15 на стъкло.
Да се наредя и ас на опашката за едно задно?:calc:
Уточнявайте се на ЛС :!: :locked: