View Full Version : Вижте какво съм решил.......
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=41&t=113742&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Това съм решил да го правя и като намеря някой който може и иска ......Кажете си вашето мнение...Приемам всякакви критики.
life style
18-01-2009, 11:45
cool
Ами какво да ти кажа,просто си решил да си пребоядисаш колата немисля че някой ще те упрекне.Макарче за мен идеята е безмислена,колата ти има перфектен цвят и неси струва да дадеш 1500 +/- лв за точно тази модификация
На ес класата цвета е най-брутален, имаш си и линий по 145-та които може да използваш за граница ... ама си е пара
Stoyan Georgiev
18-01-2009, 17:16
по-скоро я направи цялата в един цвят ама боята да е някаква наистина шукаритетна :)
dilian alfa gtv
18-01-2009, 18:33
черен мат :thumbup:
става да
Ще стане красива, ама верно си е пари, а и внимавай за майсторите, да не попаднеш на някой от рода на Fens (има други темички за него, прочети ги), иначе идеята е супер. Успех!!!
Вместо да даваш 2бона за глупости по добре за 1000лв. си купи 2.0 двигател с останалите пари ск. кутия и си го ревизирай....Кефа с 150коня ще ти е много по-голям отколкото да гледаш "наточено" 1.4.... смях....
става да
Диляне във Варна като копувах моята хубавица срешнах едно GTV оранжево ,а изпъкналото на предният капак и май тавана също бяха в черен мат ,още не мога да си я изтрия тая гледка от главата. Ако имаш случайно снимчици дай насам да напълним очите.
П.П. то може и да не е Варненско незнам !?!
Диляне във Варна като копувах моята хубавица срешнах едно GTV оранжево ,а изпъкналото на предният капак и май тавана също бяха в черен мат ,още не мога да си я изтрия тая гледка от главата. Ако имаш случайно снимчици дай насам да напълним очите.
Аз говорих на Италфеста с един пич с такова, ама беше от Враца, яд ме е че не го снимах, ама му зех номера :clapping:, щотопродаваше машинки за Ламбо врати!!! Много беше фаца в него!!!
Въпроса е,че не мога да намеря кой да ми я пръсне аз боята я взимам за без пари.И на мен ми мина през главата да я направя черен мат,но нещо не ми харесва как стой.А и лятото с този черен цвят по цялата кола ще ми е малко готинко.
www.pilot-tuning.hit.bg Те ми предложиха да го направят и ще се разходя да тях да ги видя какво ще се разберем.
dilian alfa gtv
18-01-2009, 19:38
Такова ГТВ в варна не съм виждал а и мисля че няма но знам за какво става въпрос виждал съм я колата на снимки от летния събор стои доста добре и то оранжевото се мени като хамелеон нешто.яка е колата знам я.еми боядисвай я твойта колега аз вече минах през това.ама си пари де
Въпроса е,че не мога да намеря кой да ми я пръсне аз боята я взимам за без пари.И на мен ми мина през главата да я направя черен мат,но нещо не ми харесва как стой.А и лятото с този черен цвят по цялата кола ще ми е малко готинко.
www.pilot-tuning.hit.bg Те ми предложиха да го направят и ще се разходя да тях да ги видя какво ще се разберем.
Е не цялата де така в два тона алфичката ще изглежда много добре ,а пък лятото ако ще и карамбозова да я направиш все си е кофти работа.
Такова ГТВ в варна не съм виждал а и мисля че няма но знам за какво става въпрос виждал съм я колата на снимки от летния събор стои доста добре и то оранжевото се мени като хамелеон нешто.яка е колата знам я.еми боядисвай я твойта колега аз вече минах през това.ама си пари де
И това ще стане ,лека по лека ,има време за всичко ;) 8-)
Имам приятел много добър бояджия ,все нещо ще измислим с него. Но за съжеление са малко хората който правят по фрапантни неща с колите си.
И моята е черна но не се пържа....А на колегата от Враца я видях на събора в Търново..чудесна е, особено кожения салон...
И моята е черна но не се пържа....А на колегата от Враца я видях на събора в Търново..чудесна е, особено кожения салон...
Що бе ко му има на салона я кажи ,че съм жаден за инфорамция :-D
Аз тая черната кожа моята не ме кефи много и следващата стъпка в списъка със задачи е претапициране с бяла кожа :hitbycupid:
На моята мисля да боядисам само покрива :)
Иначе ГТВ-то е от Мездра 8-)
dilian alfa gtv
18-01-2009, 20:37
да съштата
за туй ГТВ шпрехаме цяла вечер!!!
dilian alfa gtv
18-01-2009, 21:12
Аз тая черната кожа моята не ме кефи много и следващата стъпка в списъка със задачи е претапициране с бяла кожа :hitbycupid:
ммммда друга кожа но къде добър тапицер май само в софия.и е доста пари.естествена кожа целия салон 1800лв
pininfarina
18-01-2009, 21:37
ммммда друга кожа но къде добър тапицер май само в софия.и е доста пари.естествена кожа целия салон 1800лв
В Сливен правиха на един познат 166-цата с кожа - салон, врати,волан, ск.лост - неможеш да разбереш че е правена след това - като оригиналната е.
Мога да се опитам да намеря координати ако някой го интересува.
Stoyan Georgiev
18-01-2009, 21:59
Вместо да даваш 2бона за глупости по добре за 1000лв. си купи 2.0 двигател с останалите пари ск. кутия и си го ревизирай....Кефа с 150коня ще ти е много по-голям отколкото да гледаш "наточено" 1.4.... смях....
адски много си прав
dilian alfa gtv
18-01-2009, 22:27
В Сливен правиха на един познат 166-цата с кожа - салон, врати,волан, ск.лост - неможеш да разбереш че е правена след това - като оригиналната е.
ако можеш ще съм ти благодарен колега.ако научиш нещо пусни едно л.с
ако можеш ще съм ти благодарен колега.ако научиш нещо пусни едно л.с
Няколко пъти сам хвалил тея момчета, ама наистина са много добри http://www.avtotapiceri.hit.bg/ :clapping:
dilian alfa gtv
19-01-2009, 10:45
Мда тези ги знам но са в софия -далечко идва:no:
Снимка на салона, надявам се че колегата от Мездра няма да се сърди..но възнамерявам и моя да бъде така...Красота колеги:
http://crl.hit.bg/krasi053-1.jpg
Аз съм от Сливен и ще я водя при едни момчета да я направят с кожен салон. Няма да е естествен, а изкуствен, но мои приятели ми довериха че хората работят качествено. Не зная как се казва фирмата, нито момчетата, знам само къде се намират. Уведомиха ме, че няма да ми струва повече от 500-700 лева заедно с корите на вратите, но без скоростния лост и волана. Абе като дойде време ще съобщя всичко нагледно с подробности и снимков материал
:clap: ммм и колата и салона са направени адски добре !!! Тея снимки ше ми действат като вдъхновение малко по нататъка :naughty:
dilian alfa gtv
19-01-2009, 15:36
:clap: ммм и колата и салона са направени адски добре !!! Тея снимки ше ми действат като вдъхновение малко по нататъка :naughty:
ама ако е бяла кожа знаиш ли кво ше стане вътре за нула време
Така е иска си гледане бялото .
Тая тема не беше ли за друго :gruebel: ???
MrakoVesT
20-01-2009, 16:34
БРАТО ИМА ЕДИН ПИЧ ДЕТО ПРАЖИ ВСИЧКО СЪС ФОЛИО ,КОЛИ ,АВТОБУСИ ТРАЛА ЛАЛАЛЛ И Т.Н.ПИТАЙ ГО ВИЖ МОЖЕ ДА ТИ ИЗЛЕЗЕ ПО ЕВТИНО СТАВА ВСЕ ЕДНО ТОКУ ЩО СИ БОЯДИСАЛ КОЛИЦАТА МНОГО ФЪНКИ :p, http://miro-folio.com/
И като почне да ми се люпи фолиото ??? То по-добре да се жертвам при Fens.Искам да е качествено пръсната.За сега само едно предложение получих и се опитвам да разбера повече за хората дали работят качествено.Някой ако има познати които пръскат добре да ми пишат.......Ще съм им благодарен !!
Едва ли се люпи толкова лесно колкото си мислиш! пък и дай ся да не я изцапаш карай само в хубаво време па и прахоляк да няма и камучета да не фърля !
Замисли се ак0 беше кофти това дали тия 7чки и мергелчета щяха цялостно да си ги облепят ??? или дават по 200 леа само ей така от простотия да пробват ???
:Suicide: