View Full Version : Дали да я продам на части?
vaklinator
19-01-2009, 05:48
Върви много, харчи малко, но е ударена. Колегите,които ме познавт знаят, че има за оправяне две неща.
От дрга гледна точка, не мога да си представя живота в друга кола, мисля, че няма по-удобна за каране от тази.
НО ЗА ПАРКИРАНЕ И ЗАДЕН ХОД Е ГАДОСТ. Нали?
Дайте съвет!?:big_wink:
lulin racing
19-01-2009, 07:59
Ваклине стига глупости... Калник и огледало е бе човече ;) Стягай 155-цата и газ до ламарина :jason2:
Аз се чудя, защо вчера нямаше настроение!!!!
..ще се оправят нещата, нема да се косиш!
vaklinator
19-01-2009, 08:52
Аз се чудя, защо вчера нямаше настроение!!!!
..ще се оправят нещата, нема да се косиш!
Помагайте, тогава за нов калник, ако знаете каде има, че след малко отивам на пазар, защото ми се кара...
Ще ти яде на тебе гъза баница.:smackbum:
vaklinator
19-01-2009, 08:57
Ваклине стига глупости... Калник и огледало е бе човече ;) Стягай 155-цата и газ до ламарина :jason2:
Ей тоа ми трябваше, малко "рамо", че много се сговнясах:big_heat:
Помагайте, тогава за нов калник, ако знаете каде има, че след малко отивам на пазар, защото ми се кара...
Днес ако ми остане време ще мина през италянеца...би трябвало да има....рздутия беше, нали?...ляв?
vaklinator
19-01-2009, 09:04
:razz:
Днес ако ми остане време ще мина през италянеца...би трябвало да има....рздутия беше, нали?...ляв?
ТОЧНО
rumenti77
19-01-2009, 09:26
Ако минаваш при италянеца провери и за огледало, аз си купих от него.
При жабара има калници и цената е 50 лв. , за огледало е сигурно ,че няма.
emil georgiev
19-01-2009, 10:33
Върви много, харчи малко, но е ударена. Колегите,които ме познавт знаят, че има за оправяне две неща.
От дрга гледна точка, не мога да си представя живота в друга кола, мисля, че няма по-удобна за каране от тази.
афите на заден се карат по спемени
Ако мога да се цитирам от една тема за категориите за правоуправление: :-)
Аз съм с B, ма според мен на всички със 155 треа им дават служебно камионджийска категория след една година - заден ход само на огледала, багажник кат фургон... :-)
Еее стига...Аз съм сигурен че се приключи лошото с тази алфа :) Не се коси....Вземай един нов калник и си номер едно :) :) Ааа и по-малко на жената давай да я кара:razz:
На мен ми е по лесно да я паркирам назад на огледала отколкото напред
ТОЧНО
Колега при жабара има калник но нее раздут след малко ште ти дам цени на нови
ТОЧНО
При италянеца има калник-60лв.....но огледало няма!
The_Game
19-01-2009, 12:36
В Пазарджик един "агент" има механични ама са по 60 лв. Ама ще се прибирам чак другата седмица и на 26 ти 27 ми ще съм в София.Ще ги снимам, и ще говоря с него, ако те устройва, ще ти го/ги донеса. Само това мога да помогна :(
rumenti77
19-01-2009, 17:44
Колега,провери на аxm-auto.com там видях,че продават ел.огледало на 195лв.
раздутите калници са 2 модела :)
мигача е различен,така 4е огледай добре твоя преди да купуваш....
успех с ремонта :grandpa:
неговия е като моя с мигача тип пъпка .:notify:
The_Game
19-01-2009, 22:34
неговия е като моя с мигача тип пъпка .:notify:
Ferrari style
lulin racing
19-01-2009, 23:47
Ваклине като дойдеш на Люлинска среща питай мойте хора закакво ставаше въпрос със сивата кучка!!! Тя не нервите ми отрови преди време а незнам какво! Откакто я купих БУКВАЛНО 1 седмица карам 1 месец в сервиз! Чисто нова ходова част,проблеми по ДВГ колкото искаш,козметични проблеми много.Преодолях го... бях се зарекъл че или аз ще получа нервен срив или от тая гробница която взех ще стане кола и в края на краищата ей го г/д на кола мяза! Че даже вече и бол аксесоари й се купуват щото слуша ;) НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ И СМЕЛО НАПРЕД.Алфа Ромео е начин на живот ;)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30278
arieca155
20-01-2009, 17:30
Ваклине като дойдеш на Люлинска среща питай мойте хора закакво ставаше въпрос със сивата кучка!!! Тя не нервите ми отрови преди време а незнам какво! Откакто я купих БУКВАЛНО 1 седмица карам 1 месец в сервиз! Чисто нова ходова част,проблеми по ДВГ колкото искаш,козметични проблеми много.Преодолях го... бях се зарекъл че или аз ще получа нервен срив или от тая гробница която взех ще стане кола и в края на краищата ей го г/д на кола мяза! Че даже вече и бол аксесоари й се купуват щото слуша ;) НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ И СМЕЛО НАПРЕД.Алфа Ромео е начин на живот ;)
ето затова е този форум,най-малкото да си даваме кураж.мойта я взех и на втората година исках да я махам,но не.още се грижа за нея и и личи.душичката ми изяде.нема да се косиш,гледай напред.
155_8000rpm
20-01-2009, 21:56
ето затова е този форум,най-малкото да си даваме кураж.мойта я взех и на втората година исках да я махам,но не.още се грижа за нея и и личи.душичката ми изяде.нема да се косиш,гледай напред.
:bravo:И аз не съжалявам за нито една стотинка дадена за мойта красавица,просто тя ми се отплаща всеки ден на пътя.Та тя ми е като дете.Щом е щастлива и аз съм щастлив.
DJ Vladic
21-01-2009, 12:45
:d:d:d Много точно казано колега :)
Относно калника и огледалото виж в мобиле.бг дали няма някоя на части или провери при колегата Никола Николов или при Явор :)
ако по принцип не ти се отдава да караш на заден не обвинявай колата. много добре си се кара даже. ама вие вероятно сте свикнали да прегръщате облегалката вместо да ползвате огледала...
:indian:
Предлагам веднага на дръвника и зелката долу. Има ли съгласни.
Че самолета се паркира на огледала много лесно. Там където съм паркирвал с Голфа не мога да се наместя с 10 маневри -огледалата му лъжат много