Log in

View Full Version : Работа!!!

slaviego
19-01-2009, 16:04
Колеги търся си някаква втора работа като задължително да е нощни смени нещо от сорта 2 на 2 абе максимум 15 смени да се дават, че с тази кола нещо не се издържа:oops:Гледах по сайтовете ама нещо не си харесах. Ако някой има неще в предвид нека пише ще съм много благодарен.

Stoyan Georgiev
19-01-2009, 16:05
епа ако кажеш и с какво можеш да се занимаваш може и да покачиш драстично шансовете си ...

Бобби
19-01-2009, 16:13
епа ако кажеш и с какво можеш да се занимаваш може и да покачиш драстично шансовете си ...
Нощтно време какво се прави бе моето момче?
...от как затвориха Кремиковци...определено се охранява

търтей
19-01-2009, 16:14
...от как затвориха Кремиковци...

язека ношно време пием :holiday2:

trustworthy
19-01-2009, 16:16

Е това е, защото си известен и те дават по телевизията :holiday2:

Stoyan Georgiev
19-01-2009, 16:17
...от как затвориха Кремиковци...определено се охранява

могда да ти изредя 30 различни професии вариращи от охрана до дежурен системен администратор, които работят дневна-нощна, два дни почивка ;)

Бобби
19-01-2009, 16:26
могда да ти изредя 30 различни професии вариращи от охрана до дежурен системен администратор, които работят дневна-нощна, два дни почивка ;)
..ех тия информациони технологии....деноношна подръжка!
..за да може тук да се резгаме...явно съм с по стари разбирания...то и за барман може да става момчето!
А пчелата за барман не става....по цяла нощ пие:)

търтей
19-01-2009, 16:27
..ех тия информациони технологии....деноношна подръжка!
..за да може тук да се резгаме...явно съм с по стари разбирания...то и за барман може да става момчето!
А пчелата за барман не става....по цяла нощ пие:)

аз вода бе ...

животворна :holiday2:

Kuku
19-01-2009, 16:28
С минерали.... от пералнята!

Бобби
19-01-2009, 16:30
аз вода бе ...

..господи, на къде си тръгнал?
...:dunno:...да няма нейде из нета клуб на столетника?

търтей
19-01-2009, 16:33
..господи, на къде си тръгнал?
...:dunno:...да няма нейде из нета клуб на столетника?

ееее
боби
излагаш са батко :notify:

uisge beatha
ирландски
вода на живота/животворна вода

а дали ше стане столетник - ми чул те Господ

Бобби
19-01-2009, 16:40
ееее
боби
излагаш са батко :notify:

uisge beatha
ирландски
вода на живота/животворна вода

а дали ше стане столетник - ми чул те Господ
:wallbash:..а такава ли била напитката?
..а наздраве:drunk:..и дано момчето си намери платена работа!

slaviego
19-01-2009, 16:45
По принцип не съм вързан в ръцете и с компютри съм добре просто търся нещо, което е само нощни смени, че през деня си имам работа. (администратор, оператор и такива работи), но вие и Е......Е МАЙКАТА на темата така, че може да се трие. Благодаря. Както винаги сте отзивчиви!!!

Pinky
19-01-2009, 16:50
Ти на така формулирана тема какво очакваше?

Stoyan Georgiev
19-01-2009, 17:10
По принцип не съм вързан в ръцете и с компютри съм добре просто търся нещо, което е само нощни смени, че през деня си имам работа. (администратор, оператор и такива работи), но вие и Е......Е МАЙКАТА на темата така, че може да се трие. Благодаря. Както винаги сте отзивчиви!!!

питах те най-нормално , за да ти помогна...

това, че не беше уточнил, според мен е изцяло твоя грешка, а че повечето не се усещат да не спамят поне в сериозните теми е друг въпрос....

Kuku
19-01-2009, 17:13
Ако темата беше сериозна никой нямаше да спами и модераторите щяха да имат пълното право да изтрият безсмислените постове, ОБАЧЕ "искам втора работа" не звучи никак серизно!
Аз искам втори мотор :?

Бобби
19-01-2009, 17:20
Ако темата беше сериозна никой нямаше да спами и модераторите щяха да имат пълното право да изтрият безсмислените постове, ОБАЧЕ "искам втора работа" не звучи никак серизно!
..а аз втора жена:notify:

slaviego
19-01-2009, 17:27

Колега никаде не съм писал, че "искам втора работа" а си търся. Също така съм подчертал задължително да е нощни смени и трето за това какво мога мосля, че за нощен труд не се изисква "магистратура", въпреки, че имам "висшо"(ма защо ли ми е)
Обърнах се към вас тъй като в сайтовете за работа има доста малко обяви за нощен труд и ако някой може да помогне да помага.

И имам чувството, че за някои това е старанно(смешно) - втора работа, но колеги това е действителността и аз не съм седнал да хуля държавата или други, а се оправям сам.
Така,че искам да помоля нека пишат само тези, които могат да ми помогнат
За София става въпрос. Да не ме питате от къде съм.

Благодаря!

търтей
19-01-2009, 17:30
колегите просто искаха да ти кажат че ако си формулираш смислено темата ще има резултат

при теб проблемът с формулировката започва още от заглавието

Работа!!! НИЩО не означава

не се сърди, а го приеми като градивна критика
шансът да поличуш нещо 90% зависи само и единствено от начина по който го искаш

Kuku
19-01-2009, 17:34
Можеше да напишеш името си, като начало, после възрастта си, след това имам такова и такова образование, предпочитам работа в такава и такава сфера, заплащането да бъде такова и такова, район на работа, работно време и т.н.!

slaviego
19-01-2009, 17:36
Не смятам да си слага CV-то тук.

Моля администраторите да изтрият темата!!!!!!

mordohy
19-01-2009, 21:10
А можеш ли да приемеш работа,при която няма да ти трябва друга или държиш на първата.Конкретно на мене ще ми трябват навити копелета,с мозъчен багаж,след един месец,

yo
20-01-2009, 19:00
А можеш ли да приемеш работа,при която няма да ти трябва друга или държиш на първата.Конкретно на мене ще ми трябват навити копелета,с мозъчен багаж,след един месец,

ти сподели за какво става въпрос пък те копелетата ша са намерят!:notify:

PEPI-2ALFA
20-01-2009, 19:13
:thumbup:И аз виках да питам ама реших да не разводнявам темата с въпроси. Може след месец той сам да си каже.

qpwo
21-01-2009, 10:14
Колега никаде не съм писал, че "искам втора работа" а си търся. Също така съм подчертал задължително да е нощни смени и трето за това какво мога мосля, че за нощен труд не се изисква "магистратура", въпреки, че имам "висшо"(ма защо ли ми е)
Обърнах се към вас тъй като в сайтовете за работа има доста малко обяви за нощен труд и ако някой може да помогне да помага.

И имам чувството, че за някои това е старанно(смешно) - втора работа, но колеги това е действителността и аз не съм седнал да хуля държавата или други, а се оправям сам.
Така,че искам да помоля нека пишат само тези, които могат да ми помогнат
За София става въпрос. Да не ме питате от къде съм.

Благодаря!
ВИСШЕ !!!

WhitePower
21-01-2009, 10:36

Position: Guard

Ref №: S-GUARD

"VIP Security" Ltd. is looking to hire site guard (armed and unarmed) and specialized guard

Requirements:

Over average education;
Clean prosecution past;
Team work skills;
Correctness and responsibility
With willingness for development in the security area

We offer:

Remuneration over the average in this branch
Correctness in the labor relations
Company teaching
Real professional development
A possibility for supplementary annuities

The priorities are:

The experience in the security business, in Ministry of Interior or Ministry of Defense
A possession of a personal weapon
An extra reservation as a bodyguard
Work English level
Base computer skills (Internet, e-mail, MS Word)

If you think, that you have these skills, and if you want to work in dynamic and modern company, you can announce your candidature and send us an e-mail with your CV by:
E-mail: jobs@vipsecurity,bg
Fax: 02/963 52 96
Address: Sofia, 44, Gorski patnik Str.

Or you can come at the office of the company which is at the same address, every Thursday at 9.00 o` clock.

Additional information you can receive on the direct phone number of the Human resources: 0897/ 99 11 90 or you can send an e-mail with your questions on the e-mail address jobs@vipsecurity.bg

The confidentiality of the information is guaranteed in accordance with the Bulgarian Laws!

пробвай тука , можем и да измилим нещо да ударим едно рамо ,

WhitePower
21-01-2009, 10:37
http://www.vipsecurity.bg/home/index.php

Grim
22-01-2009, 22:11

мда,къв е филма? :devil::jumping:

Ранобудниче
24-01-2009, 08:38
Position: Guard

Ref №: S-GUARD

"VIP Security" Ltd. is looking to hire site guard (armed and unarmed) and specialized guard

Requirements:

Over average education;
Clean prosecution past;
Team work skills;
Correctness and responsibility
With willingness for development in the security area

We offer:

Remuneration over the average in this branch
Correctness in the labor relations
Company teaching
Real professional development
A possibility for supplementary annuities

The priorities are:

The experience in the security business, in Ministry of Interior or Ministry of Defense
A possession of a personal weapon
An extra reservation as a bodyguard
Work English level
Base computer skills (Internet, e-mail, MS Word)

If you think, that you have these skills, and if you want to work in dynamic and modern company, you can announce your candidature and send us an e-mail with your CV by:
E-mail: jobs@vipsecurity,bg
Fax: 02/963 52 96
Address: Sofia, 44, Gorski patnik Str.

Or you can come at the office of the company which is at the same address, every Thursday at 9.00 o` clock.

Additional information you can receive on the direct phone number of the Human resources: 0897/ 99 11 90 or you can send an e-mail with your questions on the e-mail address jobs@vipsecurity.bg

The confidentiality of the information is guaranteed in accordance with the Bulgarian Laws!

пробвай тука , можем и да измилим нещо да ударим едно рамо ,

браво, пич.

дори постът ти да не свърши работа на колегата, поне е един от малкото сериозни по темата.

аман от нищовършене с претенции.

rumenti77
24-01-2009, 10:34

Ако работата е интересна и падат парички,то тогава и аз ставам копеле веднага.Говоря сериозно.

fred
24-01-2009, 14:41
А като се види доход на хоризонта и всички се оживиха:blah:
А сега си представете да сте капиталист, тоест собственик на пари или средства за произвоство /машини и работници имате/.При 3% печалба капитала се оживява, при 5% вече е готов на всичко, а за над 10% може ида убива за да постигне печалбат.
Това не е цитат, а го казвам по смисъл, на дядо Маркс е твърдението.И в цялата ситуация няма нищо лошо, стига обществото /чре държавата/ да контролира стремежите, целите, като ползата да бъде както за собственика, така и за неговите работници и обществото като цяло.

Ранобудниче
25-01-2009, 01:54
А като се види доход на хоризонта и всички се оживиха:blah:
...

лошо няма.

лошо има по друга линия.

момчето е събрало невероятна смелост да се изправи във форума и да сподели своя нужда (като се има предвид пишещата част от регистрираните потребители тук и предполагаемата им реакция, наистина твябва да е много смел).

и е казал точно това, което следва - необходимо и напълно достатъчно за това, което иска и търси.

естествено, както във всяка сериозна тема, се намериха философи, които да го нахранят и да му обяснят как не си е постнал темата като хората.
и не с желание да му се помогне, просто така - за спорта.
олимпийският принцип в изроден вариант - "важно е участието, без значение как".

логореята се вихри със страшна сила.

ревем колко тъпи теми са се нароили и в същото време съсипваме сериозните.

срамувам се от всичката помия, която се изля по адрес на автора на темата.

как не е неудобно на тези, които я изсипаха, не ми е ясно.

@ Фреди, не към теб, знаеш.

Pinky
25-01-2009, 08:27

Неразумен въпрос? Спам?

колегите просто искаха да ти кажат че ако си формулираш смислено темата ще има резултат

при теб проблемът с формулировката започва още от заглавието

Работа!!! НИЩО не означава

не се сърди, а го приеми като градивна критика
шансът да поличуш нещо 90% зависи само и единствено от начина по който го искаш

Добро обяснение защо точно се получава така.

Можеше да напишеш името си, като начало, после възрастта си, след това имам такова и такова образование, предпочитам работа в такава и такава сфера, заплащането да бъде такова и такова, район на работа, работно време и т.н.!

Още едно обяснение.

И тотално неприемане на грешката.

Та, не си права.

Ранобудниче
25-01-2009, 09:02

аз вода бе ...

С минерали.... от пералнята!

щом ще си вадим цитати избирателно.

и недей да ми цитираш обяснения защо така се получава - в случаите, в които човек не може да помогне, елементарното възпитание изисква поне да замълчи.

въпрос към теб лично: ако някои от горните цитати бяха с автор suscrofa, щеше ли да му адвокатстваш по същия начин?
може да не ми отговоряш - отговорът ми е известен.

или не съм права и за аршина? :)

pa4ito
25-01-2009, 16:27
... в случаите, в които човек не може да помогне, елементарното възпитание изисква поне да замълчи...
Мисля, че тука колежката е напълно права! Аз също можех да предложа на колегата работа, но не влиза в изискванията:
"...като задължително да е нощни смени нещо от сорта 2 на 2 абе максимум 15 смени да се дават...", а става дума за дневна работа от понеделник до петък.
Затова и си замълчах. А ако някой знаеше работа с такива изисквания можеше да каже - "ей, тука търсят такъв човек за нощна работа..."

Kuku
25-01-2009, 17:14
Горице, тази тема сама по себе си е НЕсериозна и именно НЕсериозността с която автора се е отнесъл към самия себе си, опорочава темата още преди да е написана :idea:
Много добре знаеш, че има задължителни изисквания към етикета в отношенията между служител и работодател, и незнайно защо точно тук и сега трябва те да се пренебрегнат, м?!
ДА, аз рева, че има много тъпи теми и тази е една от тях - сещаш се защо, нали :idea:
Няколко човека дадохме елементарен съвет на момчето, как ще има повече успех, но той не го прие, а се нацупи като ученичка - е, как да очаквам аз, че ще изпълнява задълженията си, ако му предложа работа, а няма пак да се нацупи и то при положение, че НЕ е прав?!?!?!?!

MUROMAN
25-01-2009, 17:23
Горице, тази тема сама по себе си е НЕсериозна и именно НЕсериозността с която автора се е отнесъл към самия себе си, опорочава темата още преди да е написана :idea:
Много добре знаеш, че има задължителни изисквания към етикета в отношенията между служител и работодател, и незнайно защо точно тук и сега трябва те да се пренебрегнат, м?!
ДА, аз рева, че има много тъпи теми и тази е една от тях - сещаш се защо, нали :idea:
Няколко човека дадохме елементарен съвет на момчето, как ще има повече успех, но той не го прие, а се нацупи като ученичка - е, как да очаквам аз, че ще изпълнява задълженията си, ако му предложа работа, а няма пак да се нацупи и то при положение, че НЕ е прав?!?!?!?!

Кики в част от горното си мнение си прав,но като цяло не си.Заставам зад думите на КаКа и мисля като нея.

Pinky
25-01-2009, 17:31
щом ще си вадим цитати избирателно.

и недей да ми цитираш обяснения защо така се получава - в случаите, в които човек не може да помогне, елементарното възпитание изисква поне да замълчи.

въпрос към теб лично: ако някои от горните цитати бяха с автор suscrofa, щеше ли да му адвокатстваш по същия начин?
може да не ми отговоряш - отговорът ми е известен.

или не съм права и за аршина? :)

Винаги съм вземал отношение по проблеми, независимо кой е засегнат или кой се е проявил зле. Слагал съм официално предупреждение на търтея, както и съм се застъпвал за 75 турбоделта, когато съм убеден за правилното решение.
Етикетът не позволява да се коментира чуждото възпитание, между другото.
Никой не може да ти помогне, ако не искаш сам да си помогнеш.

Kuku
25-01-2009, 17:40
...Добре де, значи според теб трябва един човек да каже "търся работа" и други двадесет човека да започнат трескаво да му предлагат работа, без да знаят какво търси той?
Представи си следното нещо:
Търся работа?
-Охрана.
Не. Много опасно.
-Шофьор.
Не. Много ниско заплащане.
-Еди-какво-си.
Не, много нещо-си...
-Трето.
Не..
-Пето.
Не...

И до кога така???

pa4ito
25-01-2009, 17:53
Добре де, значи според теб трябва един човек да каже "търся работа" и други двадесет човека да започнат трескаво да му предлагат работа, без да знаят какво търси той?
Представи си следното нещо:
Търся работа?
-Охрана.
Не. Много опасно.
-Шофьор.
Не. Много ниско заплащане.
-Еди-какво-си.
Не, много нещо-си...
-Трето.
Не..
-Пето.
Не...

И до кога така???
Аз мисля, че точно това е очаквал колегата дето пита за работа, а не да се явява от тук на кастинг за работно място. Още повече, че ако искаше, можеше да специфицира, но не го е направил. Все пак иска нощна работа, а в повечето такива не се иска специфична квалификация и умения. Просто ако някой знае нещо да му каже, а дали ще отиде той на място, вече си е негова грижа.
Аз бих пуснал темата по този начин, точно с тази идея :cheers:

Stoyan Georgiev
25-01-2009, 18:52
кака, аз като работодател (тези дето си мислят, че съм много малък за това да си замълчат моля) ти казвам , че съм прав

има си цяла наука за това как се търси работа, и бях услужлив, а не критикар или спамер

желаех да му помогна, no strings attached

ПП: приятел, пожелавам ти успех в намирането на работа, знам , че е не леко да търсиш такава! можеш да се насочиш и към някой от сайтовете, в които се пускат огромно количество такива обяви.... но там пък не винаги качеството е на ниво :|

Kuku
25-01-2009, 19:18
Аз мисля, че точно това е очаквал колегата дето пита за работа, а не да се явява от тук на кастинг за работно място. Още повече, че ако искаше, можеше да специфицира, но не го е направил. Все пак иска нощна работа, а в повечето такива не се иска специфична квалификация и умения. Просто ако някой знае нещо да му каже, а дали ще отиде той на място, вече си е негова грижа.
Аз бих пуснал темата по този начин, точно с тази идея :cheers:Той колегата може да очаква и на пета да се въртим около него, ама ЯВНО не става и няма да стане по този начин :?
Той е в ролята на търсещ :idea:

164 td
25-01-2009, 19:28
Леле 4овека ре6и да попита за работа ве4ер а вие го направихте на ни6то.Стоял съм и аз без работа и без пари и знам какво е.Ако може някои да му предложи не6то да предложи.3 страници как казал,за6то казал.После темите били тъи инак.

Stoyan Georgiev
25-01-2009, 19:32
ама ей това е типично българска черта , аз се отказвам да пиша вече в каквато и да било тема освен политиката и раздела за моя модел

то човек да не каже нещо, всички са много ощипани принцеси

сега заслужавам и да ме накажат, ама немога да не го кажа значи !!! все някой недоволен, или от това какво се пише или от това какво не се позволява да се пише !!!!

тука благовторителна организация ли е , че като имаш забележка, която би помогнала на някой да не я споделиш ?

мечета с грижовни сърца сте повечето!

Ранобудниче
25-01-2009, 23:44

Кириле, хич не ти се впечатлявам, дете.
Но ми е мъчно за момчето, на което без друго му е трудно, а на всичкото отгоре трябва да изяде и това, дето му сипахте.

Да беше попрочел малко по-възрастните хора, па да помислиш, ама не - вой до Бога и тъй.

Да - може да се направи забележка или да се поиска от автора на темата допълнителна инфо (щом така преценява четящият), но единственият, който го е направи по нормален начин, е Стоян във втория пост.

Защото, прочети се сам - относно това, което искаш да кажеш и начина, по който го казваш, и го обърни към себе си.

Да ти кажа ли какво се получи?

Появи се човек с проблем и понеже споделянето на проблем се възприема като проява на слабост, защо да не се възползваме от ситуацията и да се направим на интересни, трупайки дивиденти като такива, на гърба на "проявилия слабост"?

Аз пък смятам, че човекът е смел.
И заставам твърдо зад думите си.

п.п.
Аз бих пуснал темата по този начин, точно с тази идея :cheers:

така мисля и аз, но имам проблем с кратките изречения.
благодаря ти, че го каза с няколко думи.

Kuku
26-01-2009, 00:11
Пишеш глупости....

П.П.
Щом ти е мъчно - намери му втора работа!

Susscrofa
27-01-2009, 15:08
Опааааааа отпуската свърши. Провокира ме тази тема. Нито за секунда не съм се обиждал, ходих на почивка и поработих, по така, ползотворно.
На какво се натъкнах тук, на един гражданин и НАШ колега, който пуска в раздел "общи приказки" молба за помощ. Нашият колега споделя, че е застрашена възможността той да притежава "нашата" любима марка коли.
Какво казва той: Колеги търся нощна работа-кратко ясно и точно. Какво се случва после: Група всезнайковци с четирицифрени броеве постове "основно спам" решават да се разтушат малко и да си поиграят на квадрат с колегата. Забележете, единият пита "ти какво можеш", той очаква може би :дипломиран лекар или талантлив web дизайнер. Основното тук е, че господата "НЕ МОГАТ ДА ПОМОГНАТ" те не са помогнали на себе си та камо ли на един ОТ НАШИТЕ КОЛЕГИ, който, както между другото отбеляза единствената жена, която взе участие, просто искаше някой, ако случайно нещо знае да помогне, да каже: "пич ела при нас търсим барман, пич имам такси ела да ми станеш ортак за нощните смени. НЕ, НЕ и НЕ.......глупави подмятания и подигравки с някои изключения. Е какво повече да кажа стига толкова май за днес. Не се самозабравяйте господа, чата е забавление, но различавайте, когато някой наистина търси вашата помощ.

Kuku
27-01-2009, 16:19
Епа, като ВИ гледам, ВИЕ много му помогнахте.... смЕЕЕЕЕЕЕЕЕх :lol:

Susscrofa
27-01-2009, 16:43
Епа, като ВИ гледам, ВИЕ много му помогнахте.... смЕЕЕЕЕЕЕЕЕх :lol:

Поне не съм си губил времето да се правя на много интересен, и то точно пък в тази тема.
Съмнявам се, че смехът ти е искрен. :smoke:

Kuku
27-01-2009, 16:52
Абсолютно искрен е смеха ми, щото се излагате ТОТАЛНО и това май само на ВАС не ви е ясно :lol:
Четете и пишете в темата, само и единствено за да плюете по "група всезнайковци", а в същото време с нищо не помагате на човека да си намери втора работа, т.е. с нищо не се различавате от тази "група всезнайковци" по които иначе толкова усилено плюете, СЕЩАШ ЛИ СЕ :idea: :idea: :idea:
"Групата" поне му обясни как ТРЯБВА да си търси работа, за да не се излага повече, за разлика от ВАС, дето само четете морал.... щото сте цъфнали и вързали :lol:
Ай, сиктир.... помагачи :lol:

Susscrofa
27-01-2009, 16:58
Абсолютно искрен е смеха ми, щото се излагате ТОТАЛНО и това май само на ВАС не ви е ясно :lol:
Четете и пишете в темата, само и единствено за да плюете по "група всезнайковци", а в същото време с нищо не помагате на човека да си намери втора работа, т.е. с нищо не се различавате от тази "група всезнайковци" по които иначе толкова усилено плюете, СЕЩАШ ЛИ СЕ :idea: :idea: :idea:
"Групата" поне му обясни как ТРЯБВА да си търси работа, за да не се излага повече, за разлика от ВАС, дето само четете морал.... щото сте цъфнали и вързали :lol:
Ай, сиктир.... помагачи :lol:

Изпусна си дори нервите. Спокойно няма страшно.
Ти май се отъждествяваш с форума. Аз не съм помагал, а и ако не забеляза вие я прецакахте вече темата мноооого отдавна. :rosso_racers:

Kuku
27-01-2009, 17:04
Да имаш нещо общо с Горица? :hmm:

Susscrofa
27-01-2009, 17:09
Да имаш нещо общо с Горица? :hmm:

Това е име нали? Красиво е името. Не нямам нищо общо.
:rosso_racers:

Mirela
27-01-2009, 17:16
Опааааааа отпуската свърши. Провокира ме тази тема. Нито за секунда не съм се обиждал, ходих на почивка и поработих, по така, ползотворно.
На какво се натъкнах тук, на един гражданин и НАШ колега, който пуска в раздел "общи приказки" молба за помощ. Нашият колега споделя, че е застрашена възможността той да притежава "нашата" любима марка коли.
Какво казва той: Колеги търся нощна работа-кратко ясно и точно. Какво се случва после: Група всезнайковци с четирицифрени броеве постове "основно спам" решават да се разтушат малко и да си поиграят на квадрат с колегата. Забележете, единият пита "ти какво можеш", той очаква може би :дипломиран лекар или талантлив web дизайнер. Основното тук е, че господата "НЕ МОГАТ ДА ПОМОГНАТ" те не са помогнали на себе си та камо ли на един ОТ НАШИТЕ КОЛЕГИ, който, както между другото отбеляза единствената жена, която взе участие, просто искаше някой, ако случайно нещо знае да помогне, да каже: "пич ела при нас търсим барман, пич имам такси ела да ми станеш ортак за нощните смени. НЕ, НЕ и НЕ.......глупави подмятания и подигравки с някои изключения. Е какво повече да кажа стига толкова май за днес. Не се самозабравяйте господа, чата е забавление, но различавайте, когато някой наистина търси вашата помощ.

абе според мен са прави, тая "Група всезнайковци" за да намериш това , което търсиш все пак трябва да знаеш как най-точно и правилно да го поикаш

Kuku
27-01-2009, 17:17
Това е име нали? Красиво е името. Не нямам нищо общо.
:rosso_racers:Що тогава пишете едни и същи тъпотии? :lol:
Не ми отговаряй, МОЛЯ ТЕ.... кхкхкхкхкх :lol:

Susscrofa
27-01-2009, 17:20
абе според мен са прави, тая "Група всезнайковци" за да намериш това , което търсиш все пак трябва да знаеш как най-точно и правилно да го поикаш

Е темата за твоите Гащи беше най актуална, ма нейсе мина и времето.:rosso_racers:

Susscrofa
27-01-2009, 17:23
Що тогава пишете едни и същи тъпотии? :lol:
Не ми отговаряй, МОЛЯ ТЕ.... кхкхкхкхкх :lol:

Колега малко ми издишаш и те оставям на спокойствие. Не мисля да влизам в излишна полемика с теб.
Когато не разбираш човека отсреща, просто го отмини, той рано или късно сам ще се усети, какво представлява.:drinking:

Kuku
27-01-2009, 17:25
Ти май си се усетил вече, какво представляваш, та по тОа повод ти пожелавам ПРИЯТНО ОТМИНАВАНЕ.... несериозник... и веселяк :lol:

pa4ito
27-01-2009, 22:36
Айде пак се почна с кой е по-по-най...
Само не ми е ясно защо никой не каза "тука търсят хора за нощна работа, ако искаш провери" или "аз търся хора, пиши ми на лични", ами тръгнахте да давате съвет как най-професионално да си напише обявата, че и три имена да дава(а снимка на зъбите?!?!), че в този и този отрасъл, че и район... Ама нали тука не е специализиран сайт за търсене на работа, или сигурно бъркам?? А и понятието "защита на лични данни" си има строго определени изисквания, които няма как да бъдат покрити по този начин. Вярно, че за да получиш, трябва да поискаш правилно, но искането в случая беше кристално ясно. Ако някой не го е разбрал, това вече е друга бира. Както казах и преди, аз мога да му предложа работа на човека, но дневна, а той иска нощна, затова си замълчах... Колко от вас, дето обяснявахте как да си напише обявата колегата, можете да направите същото? Единствено колегата Stoyan Georgiev спомена, че може нещо да направи...
От личен опит знам, че истината понякога боли, но си мисля, че вместо да се палим и се караме, можем да помислим малко преди да пишем, действайки първосигнално.
И моля не приемайте това ми изказване като мъмрене. Прекалено малко житейски опит имам все още, за да правя такива неща... Просто градивна критика...

old alfist
28-01-2009, 00:03
Айде пак се почна с кой е по-по-най...
Само не ми е ясно защо никой не каза "тука търсят хора за нощна работа, ако искаш провери" или "аз търся хора, пиши ми на лични", ами тръгнахте да давате съвет как най-професионално да си напише обявата, че и три имена да дава(а снимка на зъбите?!?!), че в този и този отрасъл, че и район... Ама нали тука не е специализиран сайт за търсене на работа, или сигурно бъркам?? А и понятието "защита на лични данни" си има строго определени изисквания, които няма как да бъдат покрити по този начин. Вярно, че за да получиш, трябва да поискаш правилно, но искането в случая беше кристално ясно. Ако някой не го е разбрал, това вече е друга бира. Както казах и преди, аз мога да му предложа работа на човека, но дневна, а той иска нощна, затова си замълчах... Колко от вас, дето обяснявахте как да си напише обявата колегата, можете да направите същото? Единствено колегата Stoyan Georgiev спомена, че може нещо да направи...
От личен опит знам, че истината понякога боли, но си мисля, че вместо да се палим и се караме, можем да помислим малко преди да пишем, действайки първосигнално.
И моля не приемайте това ми изказване като мъмрене. Прекалено малко житейски опит имам все още, за да правя такива неща... Просто градивна критика...

:Yeeeehaaa: Браво !!! Независимо от възрастта ,,,:bowdown:

Pinky
28-01-2009, 00:23
Стига вече. Изложиха се две различни гледни точки и вече се тъпче на едно място без да има развитие или някаква полза.