View Full Version : смяна двигател
искам да питам дали ште ми пасне двигател от 156 2.5 в6 24в на моита 145 2.0
Трябва да сменяш още доста неща,скорости,преден мост,окачване,иначе има теоритичен шанс да се събере,но още никой не го е правил:sleep:
при желание всичко се постига. Най-много амумулаторчето да замине в багажника
LeoVin4i
20-01-2009, 13:49
Направо 3.2 слагай
http://www.alfisti.net/index.php?id=875&L=1
pacho_kardana
20-01-2009, 16:28
Мисля че ще пасне...УСПЕХ!!!
dilian alfa gtv
20-01-2009, 18:37
аз съм виждал такава на снимка де значи става а как и кой ще го направи това е друг въпрос
Няма смисал да слагаш 2.5 В6,ако слагаш В6 слагай или 3.0 или какво тръгнах да правя аз 2.0 В6 Турбо.Нети трябва друг преден мост това е глупост,твоето магаре се преправя и напасва и със него застава в твоя кош,като зимаш двигател обаче го вземи и със неговите си скорости,полуоски,карета,главини и спирачни апарати те ще заместят твойте също така ти трябва и цялата инсталация от донора!
И май закаснях с този въпрос.... Изобщо знаеш ли с какво мислиш да се захванеш или просто си чешаш пръстите :) щото това е нещо много сериозно,което трябва да го прави човек който знае какво прави,и също така ти трябва огромен финансов бюджет.
Ако найстина си ентусиаст и се захванеш с това нещо и го направиш,лично аз много ще се зарадвам защото аз неуспях поради неприятна причина.Пожелавам ти успех!
невъзможни работи няма :) но както каза колегата по-горе,не става така хоп ...и си с нов мотор! ако си речил все пак-за предпочитане е да си намериш донор,щото ако е сам един гол мотор-много зор ще видиш докато го подкараш!(като време и пари) така че бъди готов за тия работи ако се захващаш,от сега