View Full Version : за срещите
Buxalkata
13-12-2005, 17:06
Здравеите евала първо за стравнително голямото присъствие на срещата :wink: ама само не разберах на това клип4е кво му беше интересното толкова (ама тва си е ли4но мнение :D ) и аз трябва някои ден да хвана да доида ама не знам кога ще е то4но това-някои ден :P
Ами интересното на клипчето е че Вальо е карал много бавно и внимателно - понеже е возил хора:) :D :D
Заповядай на срещите!!!
Ами интересното на клипчето е че Вальо е карал много бавно и внимателно - понеже е возил хора:) :D :D
Заповядай на срещите!!!
Абе не трябваше да се качвам при него аз да си покаже човека какво може ама .. не знам кой щеше да кара след него да снимам :twisted:
Buxalkata
13-12-2005, 21:48
Ясно кво било интересното :lol: защотото като го гледах -неква алфа си кара по цариградското ...аз понеже до скоро карах Опел и ходех на срещите на бояна (не 4е сега не ходя) ама като се прави клип4е има замисъл ...въртене,пилене,гонки( наи-важното) и затова о4аквах и тука нещо подобно ама :?
Да бе верно вие правите ли си някаде гонки???
Не си правим гонки 8) Не е такава идеята на клуба :)
Buxalkata
13-12-2005, 22:19
то нищо не пре4и???ххммм интересно прозву4а тва :roll: е добре събирате се и само си говорите???няма гонки защото скапано място сте си избрали щеше да е готино примерно да се съ4етаете и с опел клуба в неделя пак ама от 19 4аса на омв бояна и щеше да се пробва някои с някои :twisted: и тогава щеше да има готини клип4ета и стимул някои да си прави колата стига да има финансова възможност.Аиде сега е студено,хлузгаво но след зимата......А каква е целта все пак на вашия клуб???? :?:
Клуба като цяло се върти около мен и го има благодарение на мен...
Иначе принципно всичко е под прикритие. Аз снабдявам всички тук с жени, а те се правят, че карат Алфи и са големите фенове, но всъщност наистина всичко е заради мен и жените...
Ако си от Опел клуба питай Дечко, той ще ти каже... :twisted:
то нищо не пре4и???ххммм интересно прозву4а тва :roll: е добре събирате се и само си говорите???няма гонки защото скапано място сте си избрали щеше да е готино примерно да се съ4етаете и с опел клуба в неделя пак ама от 19 4аса на омв бояна и щеше да се пробва някои с някои :twisted: и тогава щеше да има готини клип4ета и стимул някои да си прави колата стига да има финансова възможност.Аиде сега е студено,хлузгаво но след зимата......А каква е целта все пак на вашия клуб???? :?:
Малко си сбъркал форума :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D - да знаеш че не караме Мачбокс колички :D
Клуба като цяло се върти около мен и го има благодарение на мен...
Иначе принципно всичко е под прикритие. Аз снабдявам всички тук с жени, а те се правят, че карат Алфи и са големите фенове, но всъщност наистина всичко е заради мен и жените...
Ако си от Опел клуба питай Дечко, той ще ти каже... :twisted:Хммм да май си сбъркал.А бе шоко за кой Дечко става въпрос на Ричард Груев сина ли :?: :?: :?:
Да бе...от къде се познавате...
Ние от 6,7 години си се напиваме заедно...ееех...
:P
Иначе...се бъзикам бе...не е само заради жените...и заради "Ало, къщата е" :idea:
Е па той живееша у квартала преди :wink: :wink: :wink: от малки се познаваме
ОООллееее ви станахте на по 100 бре...
ОООллееее ви станахте на по 100 бре...
Докато си по-голям от мен...ми се спокойно, че има още хляб в мене... :devil:
Колега тия сбирки ги има и на Божурище ....сеир колкот щеш пък и не виждам тебе кво те притесняват нашите срещи
Buxalkata
14-12-2005, 13:09
мене нищо не ме притеснява защо си останал с това впе4атление...просто питах и давам нещо като идеика за по ранообразни срещи.Тва за божурище ДА така е ама....абе да знам а тва за жените дето намира колегата....даи на тука де 8)
а са тая неделя събирате ли се??? 4е как се пада нали всяка 2-ра и последна от месеца....само да имам малко време и може да мина въпреки 4е 4аса е малко гаден ама нищо де :wink:
Пък като имаш желание за дръпки - ела с твоята кола и ще я пробваш с Алфа от същия клас 8) :D :D :D :D :D :D :D
Dodo 155
14-12-2005, 19:45
Че то има ли Орели, които да се мернат с някоя Алфа :roll: :lol: :lol: :lol:
Говоря за сток :wink:
Другото е, че дори да бяхме там, нямаше да правиме сеир :wink:
Като говорите за дръпки.. Бухалка знаеш ли некой с астра около 2000г. сребриста ? Тоя келеш заслужава да му дърпам ушите... че иска да се дърпаме иска... че му понавървява астричката - лошо няма.... ама да минава на червено - а шамари ! Иначе до началото на 3та вървяхме на равно (не че аз съм кой знае къф шофер) после си спрях на сфетофара, тоя си мина се едно за не го не важи.... ШАМАРИ!
santo_traficante
15-12-2005, 12:15
???? ???????? ?? ??????.. ??????? ????? ?? ????? ? ????? ????? 2000?. ????????? ? ??? ????? ????????? ?? ?? ?????? ?????... ?? ???? ?? ?? ??????? ????... ?? ?? ??????????? ?????????? - ???? ????.... ??? ?? ?????? ?? ??????? - ? ?????? ! ????? ?? ???????? ?? 3?? ???????? ?? ????? (?? ?? ?? ??? ??? ???? ??? ?????) ????? ?? ????? ?? ?????????, ??? ?? ???? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ????.... ??????!
???? ?? ?? ????:)???????????? ???? ??? ? ????3 ??? ????? ? ????? 1.9??? ???? ??? ?? ?????? ?????? ?? ????????:)???? ?? ??????? ??? ?????? ???????? ??????? ?? 4 ?????? ?? 2 ?? ??? ???? ???????? 1????? ???? ? ???? ????? ???? ????? ?? ??????:)?????? ?? ??????:)
________
Washington Dispensaries (http://washington.dispensaries.org/)
Buxalkata
15-12-2005, 13:12
не се сещам за тази астра но има конкуренция гаранция давам....а там за предложението да доида да се дръпна с някои може защо не да видим кво съм си купил все пак :lol: ама каде е въпроса :?:
а за такива селяни по пътищата ги има секви и мене едно ауди нещо се праи газ газ след мене и ме мина и много бързо го настигнах :twisted: ама тва е БГ реалността по пътищата :(
То и аз бих дошъл, ама ме е много срам щото са ви много нови колите и се притеснявам да не ви засрамя с моята кака, че може да е дърта ама е лачена....
:dance:
А и още не съм оправил престилката дето ми я сгъна един опелджия до Сливен.
]Не си правим гонки [/b]8) Не е такава идеята на клуба :)
Ами то няма никакъв смисъл ! Да сравняваш самолет с кола ?? ами това са 2 съвсем различни понятия!!
Не си правим гонки 8) Не е такава идеята на клуба :)
Опс - вчера се пуснахме приятелски с ланчата на Явор :oops:
То и аз бих дошъл, ама ме е много срам щото са ви много нови колите и се притеснявам да не ви засрамя с моята кака, че може да е дърта ама е лачена....
:dance:
А и още не съм оправил престилката дето ми я сгъна един опелджия до Сливен.Стига бре колега ела ако знаеш колко фенове има на 33-ките :wink: :wink: Аз лично съм един от тях и ще се радвам да дойдеш на някоя среща да ме повозиш малко в мойта любофффффффффф :wub: :wub: е падам си повече по 16в ама :wink: :wink: .