Log in

View Full Version : Моля да ми върнете взетите назаем тасове на колата :(

MUROMAN
22-01-2009, 16:26
Моля да ми върнете взетите назаем тасова на колата :) Темата е шега,въпреки загубата на тасовете ми ,покусени от нейзвестен извършител.
:cussing::cussing::cussing:
Та идеята ми е,ако някои ги е взел назаем за да си ги представи как ще му стоят на колата,след пробата да взеем да благоволи да ми ги върне.А и снощи докато ги е свалял да ме беша викнал да се запознаеме и да си бъбриме докато ми оперира колата.можеша даже и с инструмента да му помогна и услужа.:jason2: .Искама да му кажа ,че много съм му ги пазил и съм навъртял с тях има няма 10 км. Явно свинските опашки /16 бр/ не са били голямо препятствие. Да са му честити на новия собственик и дано да му откажат спирачките докато си ги ползва .:bash:

Прилагам и снимка ,ако дублирам случката с някои друг колега.

ПП. Гепиха ми тасоевте на колата.:dunno:

Max
22-01-2009, 16:27
Моля да ми върнете взетите назаем тасова на колата :)
Та идеята ми е,ако някои ги е взел назаем за да си ги представи как ще му стоят на колата,след пробата да взеем да благоволи да ми ги върне.А и снощи докато ги е свалял да ме беша викнал да се запознаеме и да си бъбриме докато ми оперира колата.можеша даже и с инструмента да му помогна и услужа.:jason2:

Божеее, колко малоумен народ има на тоя свят! Щом и тасове са почнали да крадат... :no:

MUROMAN
22-01-2009, 16:29
Божеее, колко малоумен народ има на тоя свят! Щом и тасове са почнали да крадат... :no:

Кой ми открадна чистачките? Тошко Колев го пееше на времето еее.:no:

piticar
22-01-2009, 16:30
Моля да ми върнете взетите назаем тасова на колата :)
Та идеята ми е,ако някои ги е взел назаем за да си ги представи как ще му стоят на колата,след пробата да взеем да благоволи да ми ги върне.А и снощи докато ги е свалял да ме беша викнал да се запознаеме и да си бъбриме докато ми оперира колата.можеша даже и с инструмента да му помогна и услужа.:jason2: . Явно свинските опашки /16 бр/ не са били голямо препятствие. Да са му честити на новия собственик и дано да му откажат спирачките докато си ги ползва .:bash:

Колега да не те уштавиха:ph34r:

fred
22-01-2009, 16:42
Кретенска работа, на ти сега колегиалност, е може и да не е от клуба все пак :ritter:

MUROMAN
22-01-2009, 16:47
може и да не е от клуба все пак :ritter:

това за клуба искам да уточня,че е ШЕГА със съфорумниците от раздел 155./тези с които бяхме на последната среща и които се угледаха в хубавичките ми тасове :rotfl:/

Violator
22-01-2009, 17:17
И аз да се уплача, някой ми беше гепил задният светлоотразител от бронята:jason2:

Abarth
22-01-2009, 17:48
Искам откуп :ph34r::sister3:

Stoyan Georgiev
22-01-2009, 18:01
не стават на 17ките ми, щи ги варна....

marian
22-01-2009, 18:04
Марияне едва ли е някой от форума бате:dunno:

Derry
22-01-2009, 18:14
И аз да се уплача, някой ми беше гепил задният светлоотразител от бронята:jason2:

На мен във В. Търново ми задигнаха единия тас.

acko88
22-01-2009, 18:57
Марянка братле несе коси и без това небяха готини :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: като дойдеш да се видим щи сабера един комплект от мазЯта :D

The_Game
22-01-2009, 19:01
На мен някой ми взе назаем хубавичката емблема и още не я върнал. Да му изсъхнат ръчичките, и на тоя където ти сви тасовете да му изсъхне пишката и езика ,а транвай да му мине през пръстите та хептен секс да не види.

Pebles
22-01-2009, 19:08
E.....мн гаднооо,как може-да кажеш да са ти свали летите джанти,ще ги разберя.А те са едни тазове се правят на цигани....И на мен ми трябва една капачка,че ми е паднала-там на теглича където се скрива...Ама да седна да взимам на заем от колеги-срамота е...........

Васил Петров
22-01-2009, 19:20
мангалска държава-мангалски крадци то щом на тасове верно минаха. майната му ще си купиш нови па ако изпаднат едни 14 ще те оборудвам

Abarth
22-01-2009, 19:23
Мене ако питаш услуга са ти направили :lol: :rotfl:

castello
22-01-2009, 19:28
Мене ако питаш услуга са ти направили :lol: :rotfl:
Без да те обиждам колега,но и аз сам на същото мнение.
Колата би изглеждала 100 пъти по добре с оригиналните железни джанти.

EH4464
22-01-2009, 19:55
Най идиотската кражба преди години имахме москвич та докато вечеряме комшийката вика нещо под прозореца излизаме и едни тичат с предното стакло на мохера (баща ми тръгва да ги гони по чорапи):rotfl:

Grozdan
22-01-2009, 21:55
Как да ти ги върна, като толкова добре стоят на моята :notify:

lulin racing
22-01-2009, 23:11
ЛелЕее евалата на тоя който ги е свалил! Ще го черпя една бира а на китайците в илиянци ще забраня да му продава на Мариян ши***ни тасове да загрозяват лачената 155-ца

Kris
22-01-2009, 23:14
без тасове е по-готска .. не му мисли много

п.п. - за мохера ... оставам без коментар .. пхаха

Ma7e4k0
23-01-2009, 03:10
Най идиотската кражба преди години имахме москвич та докато вечеряме комшийката вика нещо под прозореца излизаме и едни тичат с предното стакло на мохера (баща ми тръгва да ги гони по чорапи):rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Колега, пиша този пост в 3:10 сутринта, и така се смях до преди 20 секунди че събудих цялото семеиство та и съседите даже :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Бобби
23-01-2009, 08:40
А бе на снимката изглеждат по добре.....:wow:

Xman
23-01-2009, 09:43
Да се оплача и аз...
На жена ми бравото стой в гаража, а моята белисима навън...Вчера сутрин гледам,някой зверски ми е изтръгнал антената...По начина по който е счупена личи че за нищо не може да се ползва.
Които я е взел да му изсъхнат ръчичките..:paddle:.и полови поздрави на майка му

fred
23-01-2009, 13:36
това за клуба искам да уточня,че е ШЕГА със съфорумниците от раздел 155./тези с които бяхме на последната среща и които се угледаха в хубавичките ми тасове :rotfl:/

Е и това е утеха, външен елемент е явно:indian:

ivo_red
23-01-2009, 14:31
:rosso_racers: Мъра, не се стегай бе. Тва са "квартални братя" само някакви, ама верно са ти направили услуга. Тея могат да ти свалят чорапите преди да се усетиш, така че "йеби га"

Furious 155
23-01-2009, 14:33
и ти покара с тях... заеби!

Boxer_Power
23-01-2009, 14:50
Моля да ми върнете взетите назаем тасова на колата :) Темата е шега,въпреки загубата на тасовете ми ,покусени от нейзвестен извършител.
Та идеята ми е,ако някои ги е взел назаем за да си ги представи как ще му стоят на колата,след пробата да взеем да благоволи да ми ги върне.А и снощи докато ги е свалял да ме беша викнал да се запознаеме и да си бъбриме докато ми оперира колата.можеша даже и с инструмента да му помогна и услужа.:jason2: .Искама да му кажа ,че много съм му ги пазил и съм навъртял с тях има няма 10 км. Явно свинските опашки /16 бр/ не са били голямо препятствие. Да са му честити на новия собственик и дано да му откажат спирачките докато си ги ползва .:bash:

имам същите 14" и не ми трябват!?

Boxer_Power
23-01-2009, 14:59
Преди-Сега

fein86
23-01-2009, 19:25
Нема а се косиш, на мен на старата ми колица три пъти и сваляха тасовете, и подозирам че беше един и същ, ама не го хванах, и според мен това си е чиста проба мизерия, за 15лв. тасчета, а те ги крадат!!!

VFTI
23-01-2009, 19:57
Като знам колко човека(А ИМЕННО ВСИЧКИ) на срещата на алфа ромео не ти харесахме тасовете може и наистина някой от форума да ги е взел за да ти покаже, че тия гадни китайски тасове само загрозяват лачената 155ца :)

Не се коси и не си помисляй за други :) Дори подарени...

MUROMAN
23-01-2009, 21:07
Не се коси и не си помисляй за други Дори подарени..

Не се кося отначало ми беше малко гадно,защото липсата беще първото нещо което ми направи впечатление като си видях колата сутринта.После ми стана тъпо ,а сега чак ми е смешно.

Други няма и да сложа ,да не съм луд да захранвам айдуците -няма как да стане.Само ivored може да ме разбере,като знае сред какви хара живея в квартала.:paddle:

Alfa User
23-01-2009, 22:29
A това видя ли, колега ?
тасове за 155 (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27934)
Сори за тъпата загуба - простотията казват не ходела по дърветата...

digitalundgrd
24-01-2009, 00:14
Аз за това не смея да си купя чистачки от тия шукаритетните Аеро туин..., че първо ще дам 60 лв за 2 дена и второ от дърпане да ги откраднат най-много да ми потрошат рамената или предното стъкло....За това ще си карам на ефтинджоси да ми е мирна главата. В умрела държава си живеем и това си е...

qpwo
24-01-2009, 11:17
Колеги днес видях че и на нашето форд ка , което го кара жена ми , са му откраднали тасовете - и4-те. Бахти и мизерниците - да крадат стари 13-ки. Аз ако ги видя някъде ще си ги позная и тежко на колата... Ако не - пожелавам среща с дърво или нещо по-твърдо... Лоша работа....:sad:

ivo_red
25-01-2009, 11:44
Само ivored може да ме разбере,като знае сред какви хара живея в квартала.:paddle:
Тва ора ли са бе, Мъра?! На тия можеш само да си пробваш металната палка и да не им казващ защо. Когато и да ги биеш, все си закьснял

Аз за това не смея да си купя чистачки от тия шукаритетните Аеро туин..., че първо ще дам 60 лв за 2 дена и второ от дърпане да ги откраднат най-много да ми потрошат рамената или предното стъкло....За това ще си карам на ефтинджоси да ми е мирна главата. В умрела държава си живеем и това си е...
На мен в центъра се бяха опитали да ми бомбят чистачките отпред, но след бая зор се бяха отказали. Имаха късмет, защото ме нямаше само 15. мин. и ако го бях хванал тоя дето дърпа, щях да му ги набутам там дето слънце не огрява. Иначе и задната се пробваха да я тафят, ама успяха единствено ле надраскат малко боята на спойлера, да го Ева

MUROMAN
26-01-2009, 12:59
Тия обаче не знаят ,че познавам и ще им изпратя хора от Дружба.:boxing::smackbum::paddle:

Васил Петров
26-01-2009, 13:24
Тия обаче не знаят ,че познавам и ще им изпратя хора от Дружба.:boxing::smackbum::paddle:

то е ясно че в Дружба-2 са лоши и голями ама кво да се прави ако има нещо ще помагаме :smackbum::drunk:

Abarth
28-01-2009, 16:00
Не се коси и не си помисляй за други Дори подарени..

Не се кося отначало ми беше малко гадно,защото липсата беще първото нещо което ми направи впечатление като си видях колата сутринта.После ми стана тъпо ,а сега чак ми е смешно.

Други няма и да сложа ,да не съм луд да захранвам айдуците -няма как да стане.Само ivored може да ме разбере,като знае сред какви хара живея в квартала.:paddle:

Бандити като тебе :devil:

AntiLuuP
30-01-2009, 15:19
Е кво да ти кажа скапана държава преди няколко седмици ПРЕД МОЛА посред бял ден разбиха мойта мацурана ... деба некадърния наркоман не стрига че ми свалил ЦД-то а и таблото ми е спраскано (барчето където стои ЦД-то е спукано почти до жабката) и разбиването е адското некадърно ... повече ми е кофти за таблото и ключалката ... Ама аз съм сигурен че копеленцето ще пукне от свръх доза .... :bash::bash::bash:

The_Game
31-01-2009, 00:09

За другия път от полицейските свински опашки със стоманената лента да го видим как ще ги отреже :D

DerMeister
31-01-2009, 00:17
Баси, на старата корсичка имах такива 13ки и единия хвана гората. Може от тасовата мафия явно да са го взели и него.

Аааа, сега се сетих, кво се чудите за тасове, на мене ми откраднаха капачките на винтилите, щото бяха с емблемка опел.

digitalundgrd
31-01-2009, 00:20
Аз днеска си купих едни чистачки аеротуин за 61лв...срам не срам ще ги махам всяка вечер, защото като чета тука за жълти стотинки тасове крадът, какво остава за тия "атрактивни" чистачки аххаха

Stefan Caromov
31-01-2009, 22:47
E.....мн гаднооо,как може-да кажеш да са ти свали летите джанти,ще ги разберя.А те са едни тазове се правят на цигани....И на мен ми трябва една капачка,че ми е паднала-там на теглича където се скрива...Ама да седна да взимам на заем от колеги-срамота е...........

Аз бих ги проклел със думите ... ейй децата да си копате и толкова

markonialfa
02-02-2009, 00:19
Имам идея, вместо да ги кълнем, да им оставяме по една бележка, не ми пипай тасовете, чистачките и решедките, ето ми телефона звънни ми да ти дам 15лв.
На мен вчера ми свиха решедката на 156-цата, тази на бронята отдолу..................без коментар съм!!!

Walker
09-02-2009, 08:54
Тази сутрин и моята алфа осъмна без два таса :chair:
Единия го бях потрошил и имах само 3.
Е сега е само 1.
На печелившите честито! :cussing::cussing::cussing::chair::chair: :machinegunner: :brickwall:
А мойте тасове си бяха алфови :crybaby:

Васил Петров
09-02-2009, 16:13
Тази сутрин и моята алфа осъмна без два таса :chair:
Единия го бях потрошил и имах само 3.
Е сега е само 1.
На печелившите честито! :cussing::cussing::cussing::chair::chair: :machinegunner: :brickwall:
А мойте тасове си бяха алфови :crybaby:

много ме замисляш да не почвам да спя в колата. майка.... им ....... :chair: до каде стигна тоя народ щом на тасове почнаха да бръмчат:shocked:

digitalundgrd
09-02-2009, 16:24
Къв е тоя глад за тасове?? Слагайте летите джанти колеги!!!!!!!!!!

Boxer_Power
09-02-2009, 22:06
И секретни болтове :hump:

tsener
15-03-2010, 17:35
Колеги, и аз съм -1 тас.. От къде мога да си намеря оригинални комплекти с емблемата и за какви пари ?

Ma7e4k0
15-03-2010, 19:33
Колеги, и аз съм -1 тас.. От къде мога да си намеря оригинални комплекти с емблемата и за какви пари ?

Имам 4 от новите с цветната емблема за 40лв. Мисля че нямат забележки.

fuji
15-03-2010, 22:38
На мен някой нещастник ми сви антената.Докъде я докарахме!Ще изкара доста пари от тази антена.

morfius
15-03-2010, 22:54
На мен някой нещастник ми сви антената.Докъде я докарахме!Ще изкара доста пари от тази антена.

Нещо ме навяха едни спомени... от едни времена когато не само антените, ами и чистачките ги крадяха. :online2long:

rusiq86
16-03-2010, 11:00
Това са деца някакви за мен, кой нормален би взел чистачки, тасове или антени!

TishO
16-03-2010, 11:07
Това са деца някакви за мен, кой нормален би взел чистачки, тасове или антени!

Някои които си няма!

JAMAL
16-03-2010, 11:13
Или задна емблема:shoot:.

rusiq86
16-03-2010, 12:10
Това със задната антена, някой беше пробвал да я откърти и без успех, требаше после нова да купувам. И антената признавам някой я беше отмъкнал моята посред бял ден. и то само едната част, защото се завиваше. Ама не мисля е някой възрастен!

qpwo
17-03-2010, 09:20
Tоку що установих, че някои е откраднал антената на форд-ка - то ми.... То не му изкорубиха задната чистачка и тасовете ли му.... На паркинга не му траснаха вратата , която за нищо не ставаше ли... Не ми строшиха стъклото на алфа та и ми откраднаха детектора ли.... а темата в която писах, че ще застрелям такъв крадлив наркоман беше истрита.....

ziko
17-03-2010, 09:32
Тази седмица прочетох във вестника,че са хванали двама на възраст 22 и 23 в Разград,които се занимавали само с крадене на тасове и антени.

Alfa_Eli
17-03-2010, 09:51
хората бизнес въртят на наш гръб :shoot::big_money:

Abarth
17-03-2010, 11:57
Тази седмица прочетох във вестника,че са хванали двама на възраст 22 и 23 в Разград,които се занимавали само с крадене на тасове и антени.
Тия ще са някои тарикати май :bouncing_smiley:

Stefan Caromov
17-03-2010, 12:01

Ако искаш ,имам някъде от разчастената кола за 40 лв ще ти дам 4-те таза . Оригиналните си алфови са .

BoxerPower
17-03-2010, 12:19

Най-вероятно некой от местните наркота... то на тая възраст само некой ултра пропаднал, който няма пари да си избърше задника, може да се занимава с подобно нещо ;)

DJ Vladic
19-03-2010, 12:43
Както казва един приятел ''Свещи да си купи с тия пари''

detelazurno
19-03-2010, 12:44
Мен пък все капачките на вентилите ми крадат. Веднъж ми бяха откраднали и капачката на задната броня която покрива куката за теглене. Не, че искам да ми краднат нещо по-голямо, но това с тия дребни кражби не мога да го разбера...

Поздрав за всички пострадали от такива пишлемета: http://www.youtube.com/watch?v=ALU-RB6WWpY

fosil
26-03-2010, 10:55
И аз съм в Кюпа единия тас хвана гората.А си нямате и идея колко са стари даже не приличат на тасове.Но сега трябва да взема че грозна стана работата.