View Full Version : Некоректна обида към Алфа 155 от страна на Мтел в новата им реклама
raffaello
22-01-2009, 19:48
Днес гледах по ТВ една нова реклама на Мтел, клип който започва с една черна Алфа 155 на която предния капак е вдигнат и излиза пара или пушек от двигателя.
Не е коректно от страна на Мтел да пускат такива клипове, сега вече всички ще си мислят от българите че при Алфите това е нормално и ще го приемат като боклука сред марките. И без това голяма част от българите приказват само пълни глупости за италианките.
Нямаше ли друга марка като например МЕРЦЕДЕС или АУДИ да използват за "страхотния си клип" в ролята на черната овца???
Ми супер, то без туй се напълни с Алфи, да поспрат да ги купуват, че станаха конфекция като някои други марки.................:naughty:
raffaello
22-01-2009, 20:56
тази марка си е за ценители а не за подиграване, а по ТВ най-лесно се манипулират хората - зрителите
КОлкото по малко собственици на АЛФА толкова ПО-ДОБРЕ! Дано пуснат още 10 такива реклами:razz: А не сульо" и пульо" да карат алфа ромео :) Алфите са трошки за това всеки, който не е сигурен в покупката да НЕ си купува..
155_8000rpm
22-01-2009, 21:40
НЕ СИ КУПУВАЙТЕ АЛФААААА!!!ОСОБЕНО 155:bouncing_smiley:
Не е там въпроса - просто обиждат марката и аз съм обиден. Дали пък не е няква ирония в смисъл че алфа е наи хубавата марка пък пуши..... Един вид някви кавички.........
The_Game
22-01-2009, 23:20
Бах го и аз сега видях 155цата Кво е тва беееее.
Ще гледам няколко пъти рекламата и ще видя замисъла и мисля че това не трябва да остане не наказано.
Фиат въобще знаят ли за тяхното участие в рекламата ?
МТЕЛ НА СЪД
ФИАТ УСЪДИ МТЕЛ !!!!!
Нека ама 156 да сложат :rotfl: Не за друго а щото ми писна да гледам всеки ден бабички,дядовци негри(Мангали) да карат изстрадали 156 145/6 :notify:
Плащайте им сега на тия хомосексуалисти от Мобилтел :rotfl: Помните ли кво ви казах в темата за "На кой оператор сте абонат"? Тия са най-гнусните на пазара :rotfl:
Furious 155
22-01-2009, 23:27
КОлкото по малко собственици на АЛФА толкова ПО-ДОБРЕ! Дано пуснат още 10 такива реклами:razz: А не сульо" и пульо" да карат алфа ромео :) Алфите са трошки за това всеки, който не е сигурен в покупката да НЕ си купува..
НЕ СИ КУПУВАЙТЕ АЛФААААА!!!ОСОБЕНО 155:bouncing_smiley:
точно! Нека сме по-малка група и да се знаем, отколкото да сме масови като голф и да ги карат всякакви дебили алфите...
А кажете сега че 155 не стана известна :metal:
точно! Нека сме по-малка група и да се знаем, отколкото да сме масови като голф и да ги карат всякакви дебили алфите...
Не си прав, като стане по-масова кола, джамбазите ще виждат в Алфа Ромео по-изгодна инвестиция и ще почнат да вкарват по-читави екземпляри и марката ще започне да държи цена ;-)
Момчета не преигравате ли ? това е някаква тъпа реклама въпросната компания са царе на тъпите реклами.Какво се палите .Като не ви кефи не ползвайте услугите им лично аз се бях зарекъл, че независимо кой друг оператор се появи веднага ги зарязвам и така станах еидн от първите клиенти ан глобул ,имам и вивател,а ем-тел за мен не съществуват понеже докато им бях клиент нищо хубаво не видях от тях ама нищичко .
А сега КАРБ да заведе дело с/у Мтел за морални щети... 8-)
Момчета не преигравате ли ? това е някаква тъпа реклама въпросната компания са царе на тъпите реклами.Какво се палите .Като не ви кефи не ползвайте услугите им лично аз се бях зарекъл, че независимо кой друг оператор се появи веднага ги зарязвам и така станах еидн от първите клиенти ан глобул ,имам и вивател,а ем-тел за мен не съществуват понеже докато им бях клиент нищо хубаво не видях от тях ама нищичко .
Аз дори нарочно седях с пейджър и фонокарта, докато не се появиха гърците през 2001 година, а после и тях отебах когато Вивател навлезе с ниските тарифи през 2005-та, та и ония от еврейско-гръцкият картел бяха принудени да намалят и те своите :cussing:
Ми те не знам дали се еврейски, по скоро си бяха комунистически в началото, а грък да видиш на снимка, пак ще има за какво да му удариш шамар, има такава поговорка.Вивател пък се една стока, взеха без пари по царско БТК и лиценз.Тоест всички са масари в конкретния случай :paddle:
А в реклама за някаква стока или услуга не трябва да се виждат други стоки, това е правило от рекламата.
Furious 155
23-01-2009, 09:24
дайте да го видим тоя клип, айде!
Реве ми се като гледам разни мангали да помпят 155-ци...сега и тази реклама..ебати държавата сме...
santo_traficante
23-01-2009, 10:50
ехх друго си е рекламата на Армеец където Голфа минаваше през минното поле:biggrin:
dilian alfa gtv
23-01-2009, 11:53
ехх друго си е рекламата на Армеец където Голфа минаваше през минното поле:biggrin:
Верно бе голфа минаваше като танк.
Еии комшията ми има две алфи и едната на приятелката му където работи в офис на м-тел управител.където и аз съм клиент а те ква реклама ни праят.
тази марка си е за ценители а не за подиграване, а по ТВ най-лесно се манипулират хората - зрителите
А не е ли подигравка това , че всички цигани в София и извън нея .. изобщо в цяла България почнаха да карат алфи , било то 145 ,146 , 155 , 156 .. Хубави коли за не много пари ;) Да ти кажа - точно това , че Алфа е за ценители трябва да ти доказва , че който знае Алфата като хубава кола една реклама няма да му докаже обратното !! Така , че не виждам какъв е проблема ..
Stoyan Georgiev
23-01-2009, 12:13
интересно ми е ако ползваха стара тройка, дали във бмв повер щяха така да пуснат тема:big_whoops:
абе хора... стенгнете се малко моля ви :)
На мен също ми стана гадно като видях изпушила любимата кола и то точно в реклама на М-взел.Но се примирих ,че поне я дават по телевизора.:shocking:
А кажете сега че 155 не стана известна :metal: То модела си е легенда оште от създаването си:respect::go::go::go::respect:
На мнение съм, че лоша реклама няма
Ми те не знам дали се еврейски, по скоро си бяха комунистически в началото, а грък да видиш на сминка, пак ще има за какво да му удариш шамар, има такава поговорка.Вивател пък се една стока, взеха без пари по царско БТК и лиценз.Тоест всички са масари в конкретния случай :paddle:
А в реклама за някаква стока или услуга не трябва да се виждат други стоки, това е правило от рекламата.
Еврейски са, еврейски са, Миша Чорни какъв е ;-) Не са маскари всичките, щото заради третият оператор първите два бяха принудени също да намалят цените :Yeeeehaaa: От тримата собственици AIG са най-читавата компания в световен мащаб (допреди кризата де), така че :Yeeeehaaa:
Ако бяха пуснали пу6е6та 164 6тях да си натро6а м-телската карта на пер4ета.
Дайте да я видиме тая реклама:paddle:
PEPI-2ALFA
23-01-2009, 21:05
Бах го и аз сега видях 155цата Кво е тва беееее...
Фиат въобще знаят ли за тяхното участие в рекламата ?
Не съм я гледал , но се си мисля , че емблемата не се вижда.
Като в рекламата , за която говори santo_traficante .
Абе къде я видяхте тая реклама, не виждате ли че половината питаме къде да я видим тая алфа 155
Току-що гледах една реклама на М-тел и съм почти 100% сигурен, че колата, дето пушеше, е Пежо 206
Ма може да има и със 155-ца, не знам...
Alfa User
23-01-2009, 22:34
Да, емблемата не се вижда ... по въпроса за рекламата няма да коментирам - няма смисъл - нито ще я махнат от ефир, нито ще сменят колата.
WhitePower
23-01-2009, 23:04
а сега нека всички съвестни алфаджии да си портнат номера от м тел към другите 2 оператора в признак на стачка
Stoyan Georgiev
23-01-2009, 23:19
а сега нека всички съвестни алфаджии да си портнат номера от м тел към другите 2 оператора в признак на стачка
и да подадат жалба
и да подадат жалба
И те да си го преместят в другия крачол:wow:
raffaello
24-01-2009, 09:04
новите реклами на Мтел са 2 или 3 ако не се лъжа, музиката е една и съща, може и да е имало в някоя друга и Пежо 206, но едната реклама твърдо започва с Алфа 155, гледаите клиповете още от самото начало и ще видите италианкота с дигнатия капак.
ако можех да го кача този клип тука да го покажа на останалите, а ако някой друг го е намерил нека го качи
Ами аре даите някъв линк и да ги видиме, няма да стоя ся пред телевизора и да чакам някви реклами на мтел
raffaello
24-01-2009, 12:30
открих на страницата на Мтел само снимка от клипа, ако някой иска да погледне тук, то се сменя бързо но все пак може да се види, а за клипа ще го търся
http://mtel.bg/checkpoint.php
raffaello
24-01-2009, 12:32
и като допълнение има "Това е твоят шанс да се прибереш у дома"
Лелееее, каква обида бе колеги? Тука има явно много филмирани хора. Какво да сложат в рекламата? Може би някоя чисто нова кола? Нали трябва да е некоя стара кошница, която може да изненада неприятно собтвеника! Ако не беше алфа щяха да се намерят лично обидени собственици и на други марки. Освен това никакво съдене не може да стане, просто щото колата няма емблема на рекламата. На бас че тая 155 е собственост на някой от маркетинга, дето е предложил да снимат неговата кола, да не мислите че специално са търсили алфа 155? Такава имало, такава сложили. Освен това колата си е лачена, ако се загледате има червен спортен филтър и червена разпъвка, така че сигурно собственика си я гледа.
RoMeO_156_GTA
24-01-2009, 19:46
Баш Алфа 155 си е :guns:
Баш Алфа 155 си е :guns:
Малко са хората, които са я разпознали :pimp:
PEPI-2ALFA
25-01-2009, 09:32
... На бас че тая 155 е собственост на някой от маркетинга, дето е предложил да снимат неговата кола, да не мислите че специално са търсили алфа 155? ... Освен това колата си е лачена, ако се загледате има червен спортен филтър и червена разпъвка, така че сигурно собственика си я гледа.
Сега остава и да си признае (собственика)
Не си прав колега. Колкото по-малко продажби имат Алфа, толкова по-малко приходи. А това може да доведе до нещо лошо.
Да не ви пука, нали си знаем, че алфите не се трошат.
Като гледах рекламата ми стана смешно и си помислих , че някой ще пусне тема :beer:
Alfa User
25-01-2009, 17:11
Някой наскоро си беше боядисвал капака на главата ... я да си каже да не е неговата :sleepy:
Иначе са закрили емблемата ... къв е проблема тогава - освен нас, никой друг почти няма да разпознае модела...
The_Game
25-01-2009, 23:32
Някой наскоро си беше боядисвал капака на главата ... я да си каже да не е неговата :sleepy:
Иначе са закрили емблемата ... къв е проблема тогава - освен нас, никой друг почти няма да разпознае модела...
Прав си ама не е хубаво така
Furious 155
26-01-2009, 00:55
те точно моя капак е в тоя цвят, ма не съм аз...
Иначе и на разпънката ще се зарадвам :).
Колкото до клипа - имам едно усещане че не е сниман в БГ. Отворете по другите чужди форуми и там който има 155, не му еджеджневната кола, а кефа. Е те точно са с този тип промени по колите.
За ежедневка има я ГТ, я 159 ;)
Абе какво ви пука...Да не мислите че някой ще обърне внимание на колата...Само ние защото си я познаваме...Споко на никой няма да му направи впечатление......
Колеги доста дебнахме за този клип с брат ми и най-накрая го видяхме. Ако не беше тази тема и не се заглеждахме НИКОГА нямаше да разберем, че това е Алфа камо ли 155. Просто като гледам рекламата търся посланието, което отправя и не се заглеждам в детайлите. Около колата пуши и емблемата и автомобила не се виждат добре, а и цялото усещане е друго. Има още една такава реклама на този оператор с пежо 206. Там например от раз разпознах колата, какво да кажат в техния форум. А и като искат да правят реклама с автомобил какво - да направят техен ли?
Нека ама 156 да сложат :rotfl: Не за друго а щото ми писна да гледам всеки ден бабички,дядовци негри(Мангали) да карат изстрадали 156 145/6 :notify:
E не съм видял бабички, дядовци и цитани /негри тоже/ с 156 пък, въобще с алфиВ интерес на истината дядовци с по стари алфи съм виджал, вкл и 155, явно дърти заклети алфисти, а по чужбината виж има /без цигани обаче/
алфисти, колега
Да де, ама навика /не е от голфаджии /, я да го корегирам
много важно че са снимали алфа както казах вече преигравате
cobra_11
31-01-2009, 19:54
Много ги е яд швабите , че техните коли мрат от един път , за това са сложили 155 ца . Да си карат смотаните Гоуфове !
Тва е реклама
:roll2::roll2::roll2::roll2::roll2::lol::clap2::br avo::rotfl::rotfl::rotfl::clap: ooo не свършиха ми сълзите от смях с тази тема направо ще се побъркам :wazuuup:
Чудите се вече за какво да пускате теми..
Чудите се вече за какво да пускате теми..
Що бе темичката е развлекателна :innocent::clap2::innocent:
Kostadin`
01-03-2009, 18:07
Абе какво ви пука...Да не мислите че някой ще обърне внимание на колата...Само ние защото си я познаваме...Споко на никой няма да му направи впечатление......
съгласен съм ,повечето хора не обръщат внимание на марката и модела...
Transvaal Premier
02-03-2009, 19:59
:furious: Сещам се за тази тъпа реклама...всъщност по принцип нямат право да показват, каквато и да било марка...
:furious: Сещам се за тази тъпа реклама...всъщност по принцип нямат право да показват, каквато и да било марка...
Ми те са скрили емблемата :afro:
голямата риба
02-03-2009, 20:57
оказа се, че колата e тази http://alfaromeo-bg.com/forum/showthread.php?t=14836
гледам вече няма снимките
оказа се, че колата e тази http://alfaromeo-bg.com/forum/showthread.php?t=14836
гледам вече няма снимките
:lol::lol::lol:
kiril vasilev
03-03-2009, 10:43
Да , това е моята бивша красавица която в момента е собственост на мой много добър приятел. Момчето се занимава със снимането на филми и реклами , той се е съгласил колата да участва в рекламата и е взел пари за това. Една седмица след това колата си го върна на собственика като счупи скоростна кутия.
Да , това е моята бивша красавица която в момента е собственост на мой много добър приятел. Момчето се занимава със снимането на филми и реклами , той се е съгласил колата да участва в рекламата и е взел пари за това. Една седмица след това колата си го върна на собственика като счупи скоростна кутия.
Малко му е било.:chair: да засрамва Легендата пред цяла България.
Малко му е било.:chair: да засрамва Легендата пред цяла България.
Я се стегнете :smoke:
Furious 155
04-03-2009, 16:54
Я се стегнете :smoke:
Верно стана прекалено сектантско... аз тъкмо се изкефих, че е човек от форума и колата е готина, пък тя му врътнала номер после :bionic:
имаше и един клип на фолк певицата Цветелина, и клипа започваше с един спайдър като начало се изкефих но в последствие я остави на пътя като изпуши двигатела:ranting: веднага изгасих телевизора.. тея хора имаха да се ебават с наща марка:smackbum:
Transvaal Premier
04-03-2009, 19:04
:choice: Един път само да пробват някоя Алфа и никога повече няма да се ебават...поне в това съм сигурна...
Stefan Caromov
04-03-2009, 19:32
така и не намерихме рекламата и линк не постнахте .....
Linkestis
04-03-2009, 19:35
Не ви ли омръзна да я дъвчете тая реклама?:smoke:
Stefan Caromov
04-03-2009, 19:39
Не ви ли омръзна да я дъвчете тая реклама?:smoke:
На теб може ли да ти омръзне нещо ,което не си ВИЖДАЛ ??? щото на мен не може
Майната и на рекламата. Майната им и на тия дет са я правили и на тия дет са им платили. Не се занимавайте с глупости - Алфата ги е натаковала в крайна сметка. А че всичките ни мобилни оператори са с неправилна сексуална ориентация - то си е ясно като бял ден.
RoMeO_156_GTA
06-12-2009, 21:24
Сега да очакваме такава тема и в Опел форума . Сега звездата е Опел Зафира от новите на пътна помощ :lol_sign:
Много ги е яд швабите , че техните коли мрат от един път , за това са сложили 155 ца . Да си карат смотаните Гоуфове !
да ама всяка слива кат те види в измита алфа (защото повече не и трявба за да блесне красотата на линиите ) ахва нали ? За голфа не коментирам тва го кара всеки който има бъбреци и си е надвил на удобството и удоволствието от возенето заради "прословутата и недотигната" здравина на немските автомобили
да ама всяка слива кат те види в измита алфа (защото повече не и трявба за да блесне красотата на линиите ) ахва нали ? За голфа не коментирам тва го кара всеки който има бъбреци и си е надвил на удобството и удоволствието от возенето заради "прословутата и недотигната" здравина на немските автомобили
Ми не баш. Всяка "слива" знае, че италианските коли са боклуци и ги купуват балъците или тия дето нямат пари за БМВ или Ауди. Та ако целта ти е да впечатляваш "путитата" - объркАл си рейса, пич.
PEPI-2ALFA
14-03-2011, 09:22
В нованта реклама на в-пауър е включена Брерата.
н.неделчев
16-03-2011, 20:16
В нованта реклама на в-пауър е включена Брерата.
Щот сме по красиви и по добри:clap2: