View Full Version : Блъсната Алфа Ромео 146,Варна,Помощ
didkoldihno
23-01-2009, 15:06
Здравейте колеги трябва ми помощ за хора който са от врна и знаят по добре нещата за части преди 1 ден един дядка с лада ми взе предимстовто на ул.Република (до медицински комплекс Младост) неприятно но идиот както и да е искам да я оправя час по скоро външно със сигорност трябва да взема капак,лява калник,броня.Обаче смятам да си взема от новата маска направо че е по красиво така или иначе халогена ми е счупен и левия фар.От Вътре като отворих целия ми ваздушен филтар е счуен както и май филтара за климатик,отделно направо смятам да сложа халогени,да ми кажете каде мога да намеря тези артикули и който знае евентуално и цени да казва ето и малко снимки ще вмъкна
http://prikachi.com/files/558640i.jpg
http://prikachi.com/files/558642V.jpg
http://prikachi.com/files/558645E.jpg
:doctor::
AlFonSovCi
23-01-2009, 15:14
Много е лошо това което ти се е случило, дано да си я оправиш по скоро.
Провери в този сайт http://www.axm-auto.com/ има много части с цени и направо ги доставят.
didkoldihno
23-01-2009, 15:28
Много е лошо това което ти се е случило, дано да си я оправиш по скоро.
Провери в този сайт http://www.axm-auto.com/ има много части с цени и направо ги доставят.
мерси сайта е хубав ще го видя дано оше хора ми пишат конкретно от варна ще съм ви благодарен :Lkingsmiley:
LeoVin4i
23-01-2009, 17:58
Филтъра за климатика не е от тая страна, нещо друго е счупеното. Трябва ти 145/6 от морга и да извлачиш от нея каквото ти е нужно.
аз имам халогени ,останаха ми за продан.....
драсни едно Л.С ако решиш ;)
Филтъра за климатика не е от тая страна, нещо друго е счупеното. Трябва ти 145/6 от морга и да извлачиш от нея каквото ти е нужно.
Баш там е.
Виж да не е спукан и радиатора, или некой маркуч.
LeoVin4i
23-01-2009, 18:46
Баш там е.
:blush: Обърках го с филтъра за купето. Питай ISKREV какво има останало от неговата, ама и тя е блъсната на същото място.
Колега, погледни също и в раздела ,,купувам/продавам,,там има доста части. Пожелавам ти скорошно оправяне на колицата ти,успех:-P:rolleyes:
didkoldihno
23-01-2009, 19:13
Баш там е.
ще проверя колега задължително :lupe:
:blush: Обърках го с филтъра за купето. Питай ISKREV какво има останало от неговата, ама и тя е блъсната на същото място.
ма на искрев е старата маска всичко... филтъра на климатика и той е счупен ... или поне пластмасовата тръба
me4okat провери.Той имаше 2 Алфи 145 QV, но не помнъа коя маска са. Намира се точно с/у BOSCH магазина под Метро. За цена трябва да питаш на място или по телефона...успех!
trustworthy
23-01-2009, 21:03
Фейслифт маската се намира много трудно 2-ра ръка, но нова беше 50-ина лв с поръчка от Т&Н, ако не се лъжа. Помня, че Камен666 беше си поръчвал преди време.
didkoldihno
23-01-2009, 21:46
Фейслифт маската се намира много трудно 2-ра ръка, но нова беше 50-ина лв с поръчка от Т&Н, ако не се лъжа. Помня, че Камен666 беше си поръчвал преди време.
къкво е това Т&Н ако трябва и нова ще поръчам,ако е така дет ти викаш 50лв нищо не е :whistle:
къкво е това Т&Н ако трябва и нова ще поръчам,ако е така дет ти викаш 50лв нищо не е :whistle:
ма нали се сещаш че само маската е 50 лева, без бронята
Светофара на ул.Мир и околовръстното - хващаш нагоре по пътя за новия хлебозавод , на около 4-500 м след светофара в дясно има магазин на Т&Н .
didkoldihno
23-01-2009, 22:20
ма нали се сещаш че само маската е 50 лева, без бронята
и като сложиш бронята стават 200лв :shocking:
trustworthy
23-01-2009, 22:45
Доколкото знам, бронята от фейслифта има по-различно закрепване от старата и няма да ти е лесно да я пригодиш. Иначе само маската става, но се получава голям процеп между нея и старата броня, понеже бронята е вдлъбната посредата, в горната си част
LeoVin4i
23-01-2009, 23:03
и като сложиш бронята стават 200лв :shocking:
И като сложиш и боядисване, освен ако не си намериш твоя цвят. BTW тия снимки май някъде във Възраждане са правени, познах ли?
при всички случаи едната от двете алфи срещу киров е фейслифтната защото съм я виждал и си имаше и броня и маска, ама беше бордо
didkoldihno
24-01-2009, 10:12
И като сложиш и боядисване, освен ако не си намериш твоя цвят. BTW тия снимки май някъде във Възраждане са правени, познах ли?
позна да живея в възраждане :)
didkoldihno
24-01-2009, 20:26
и ако някой знае майстор който може да ги направи тея неща също да каже :please:
Броня 96-99г. при Италианеца (София за съжаление) е 100 лв без халогените. Хабогена е 25-30 лв. Боята е според майстора.
didkoldihno
27-01-2009, 15:16
Да ви питам нещо,немерих си майстор днес идва да види колата огледа е и каза частите нали си ги тарсиш сам това добре цялото боядисване за всичко което е нужно дефакто ляв калник,предниа капак и бронята 500лв. според вас това много ли е или е нормално отделно за всичко което го поставят тенекеджийски услуги 200лв и така до тук 700лв без частите как ви се вижда ?
Да ви питам нещо,немерих си майстор днес идва да види колата огледа е и каза частите нали си ги тарсиш сам това добре цялото боядисване за всичко което е нужно дефакто ляв калник,предниа капак и бронята 500лв. според вас това много ли е или е нормално отделно за всичко което го поставят тенекеджийски услуги 200лв и така до тук 700лв без частите как ви се вижда ?
Абе до колкото мога да смятам се връзва по 230лв на елемент а това ми се вижда малко скъпичко. Аз есента сменях предната броня и за пребоядисването ми взеха 180лв.
mihalev79
29-01-2009, 17:34
ходи си земи 4астите от моргата под метро и аз се бласнах преди 4 дена от са6тата страна и от там зех маска фар мига4 а и маската е с феис лифта и си4ко за 110 кинта имат бронч и фар имат като за тебе и капак и то мноо як с туниг направо о4ите 6те ти останат така 4е иди там
didkoldihno
29-01-2009, 19:28
ходи си земи 4астите от моргата под метро и аз се бласнах преди 4 дена от са6тата страна и от там зех маска фар мига4 а и маската е с феис лифта и си4ко за 110 кинта имат бронч и фар имат като за тебе и капак и то мноо як с туниг направо о4ите 6те ти останат така 4е иди там
дам ходих и в събота ще ходя да ги купувам точно от там ако вече някой неги е взел
Е па оти не ги капарира ?
Зравейте, тъкмо се ровя да разбера къде е тоя филтър за купе и тука страшно ме объркахте. Колко филтъра има тая кола. Това което пишете има един филтър на климатика и един на купето, така ли?
LeoVin4i
03-06-2009, 20:50
Зравейте, тъкмо се ровя да разбера къде е тоя филтър за купе и тука страшно ме объркахте. Колко филтъра има тая кола. Това което пишете има един филтър на климатика и един на купето, така ли?
Тоя дето е на купето сменяш, който се намира под пасажерската чистачка.