PDA

View Full Version : Халогени

qpwo
25-01-2009, 16:17
Колеги, неможах да се сдържа - в раздел ,,продава'' , колегата , мисля беше Srefana, продава чисто нови халогени за 166 и други за по 75 лв.. Егати толкова време търсих и скоро намерих един от морга за 100лв, и то едва, защото обикновено ми предлагаха за 150. Ако някои търси може да се интерисува и да пише това вярно ли е за 75 лв:surrender:. Темата му е във ,, важни'' ....

Коки
26-01-2009, 13:17
...и скоро намерих един от морга за 100лв, и то едва, защото обикновено ми предлагаха за 150....

Винаги проверявай цените на НОВИ части, защото тези с моргите ценообразуват едно към гьотера без дори да се информират. На мен моргаджии са ми предлагали части на цена като за чисто нови от магазина.

Скоро си купих чисто нов халоген от ТиН Кар за 135 лв с клубната отстъпка. Иначе е някъде около 160 лв.

Коки
26-01-2009, 13:29
...Ако някои търси може да се интерисува и да пише това вярно ли е за 75 лв:surrender:. Темата му е във ,, важни'' ....

Халогените не са болка за умиране. По-големият проблем са шибаните фарове на 166-тицата. А за тях цените, които е обявил човекът са просто фантастични! Обадих му се и каза, че фаровете са тайванско производство на някаква фирма DEPO и според него били читави, но някои хора ги оплювали. Но това е нормално - за такава цена - толкоз.

EMo0o
26-01-2009, 22:10
Халогените не са болка за умиране. По-големият проблем са шибаните фарове на 166-тицата. А за тях цените, които е обявил човекът са просто фантастични! Обадих му се и каза, че фаровете са тайванско производство на някаква фирма DEPO и според него били читави, но някои хора ги оплювали. Но това е нормално - за такава цена - толкоз.

DEPO правят за много коли части , но да ти кажа не съм останал с добри впечатления относно частите им за италиянските коли .. за БМВ и Мерцедес ги правят 1:1 , но при нас има разминаване .. не пасват точно частите и поне според мен стоят много грозно :)

code
13-03-2012, 16:55
Да направя едно допълнение за фаровете Depo. С такива съм вече повече от година, никакви забележки и най-важното светят, единственото дразнещо са лайсните, които се обелиха. Тези обаче фарове не са като оригиналните и без лайсни изглеждат супер, така че ако някой си купува фарове да ги разлепя веднага на моя отговорност ;) Свалих ги да ги боядисвам и в момента в който ги свалих :screwy: повече не ги сложих. Някой със 166-ца ако му трябват лайсни ще му ги подаря, по Еконт няма да пращам щото не ми се занимава:pizza:

qpwo
13-03-2012, 19:18
Да направя едно допълнение за фаровете Depo. С такива съм вече повече от година, никакви забележки и най-важното светят, единственото дразнещо са лайсните, които се обелиха. Тези обаче фарове не са като оригиналните и без лайсни изглеждат супер, така че ако някой си купува фарове да ги разлепя веднага на моя отговорност ;) Свалих ги да ги боядисвам и в момента в който ги свалих :screwy: повече не ги сложих. Някой със 166-ца ако му трябват лайсни ще му ги подаря, по Еконт няма да пращам щото не ми се занимава:pizza:
Колата ти е супер с тези фарове и ако ми се наложи да сменям моите ще си взема такива... Цената и резултата си струва.8)

mian4o
13-03-2012, 20:53
И аз съм с ДЕПО и съм много доволен а лайсната я лепих с безцветен силикон и вече повече от 5 месеца не е мръднала, даже днес я бутнах така за проба и няма мърдане.

Поздрави

old alfist
13-03-2012, 22:31
Не можах да разбера дали става въпрос за основните фарове или за тези в бронята и колко време карате с това ДЕПО.

qpwo
13-03-2012, 23:09
Не можах да разбера дали става въпрос за основните фарове или за тези в бронята и колко време карате с това ДЕПО.
Основни фарове - нямат грешка....Явно по моргите трябва да се замислят дали еди н фар да го дават за 70лв...:Tease:

old alfist
13-03-2012, 23:13
Основни фарове - нямат грешка....Явно по моргите трябва да се замислят дали еди н фар да го дават за 70лв...:Tease:
ОК, но не казахте колко време карате с тях, защото имаше мнения, че не издържат дълго - може пък да се подобрили.

ivo_io
13-03-2012, 23:17
относно халогените преди около 2-3 седмици взех от един колега от форума /много точен/за по 40лв.сега ще си взема от него и крик и др.инструменти че се оказа че са ми ги спестили

old alfist
13-03-2012, 23:25
Забравих да допълня, че ДЕПО-то не могат да се отварят.

code
14-03-2012, 08:12
Какво ще му отваряш на чисто нов фар, при всички случаи са по-стока от скапаното Валео дето свети като фас. Двата фара струват колкото струваше ксенон от първите ;) И като сложиш моята 166 до някоя с оригиналните фарове изглежда 10г по-нова ;)

pa4ogti
14-03-2012, 08:22
аз лично никога не бих си купил Депо фарове .Карал съм с такива не на Алфа но все пак! Абе графика нямаха тея фарове.
И колегата не може да ме убеди че валеото е по скапано от депо.Отвори едно депо и едно валео да видиш за ква разлика в качеството става въпрос

code
14-03-2012, 08:56
аз лично никога не бих си купил Депо фарове .Карал съм с такива не на Алфа но все пак! Абе графика нямаха тея фарове.
И колегата не може да ме убеди че валеото е по скапано от депо.Отвори едно депо и едно валео да видиш за ква разлика в качеството става въпрос
Много е качествено затова има цели теми как да си го направим да свети :picnic: пълен боклук.

code
14-03-2012, 14:46
Лявата лайсна замина . .

to_lose_HEART
14-03-2012, 17:38
Много е качествено затова има цели теми как да си го направим да свети :picnic: пълен боклук.

Подкрепям напълно. Вече година карам с ляв фар депо. Сега ме е яд защо не смених тогава, като ми беше рушната колата и десния, който е оригинален валео на 10+години.
С депото единствено имах лек проблем с крушката на габарита но я застопорих някак си. Фара свети отлично бих казал почти два пъти по добре от десния и съвсем ясно се очертава линията на светлината като осветя някоя стена.

old alfist
14-03-2012, 22:05
Явно са ги понагласили, но ще следим с интерес колко дълго ще запазят качествата си, а за сравнението с Валеото е необходимо по-дълъг период от време.
Аз също съм много доволен от Валеото след отваряне на фаровете и карам вече 2г. след тази интервенция.

iveli
14-03-2012, 22:08
Мисля че всеки защитава това което има Ако някой е пращал в стрелча рефлектори и после е карал с депо нека той даде мнение Не сравнявайте новото депо със старото нерициклирано валео Това валео е на 10 и повече години Как ли ще е депото на тази възраст Не подкрепям валеото въпреки че съм с него и то рециклирано защото не съм карал с депо за да направя сравнение Просто като съм карал само с валео то ми харесва

old alfist
14-03-2012, 22:11
Най-добре ще бъде някой който е карал с рециклирано Валео и с ново Депо да даде мнение по отношение на светенето, а за дълготрайността ще видим.

qpwo
14-03-2012, 22:25
Според мен всичко е качество/цена. Неможе продавачи-моргаджии включително и форумни да ми продават фар от морга за 150 лв и да ми казват колко струва нов. Ало, това е морга... дори за 100 лв пак ще избера нов фар за 160лв. За 40-50 мога да се замисля за моргаджийско валео... Така стоят нещата Според мен..:choice:

to_lose_HEART
15-03-2012, 09:51
Депо даже се намира под 140 лева.