View Full Version : Купон извън София!!!
Ама ще си пьрви на магистралата
Ако не се разпадне преди табелата "край на София"..........:lol:
Ебавам се мноо ясно, нали ще пътуваме в неговата Алфа, а таа Алфа и във филмите я има.............
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=6838f103294058a8f57ce07de464db02
lulin racing
11-02-2009, 22:09
ХАХАХахха Павка как ще търсиш педалите доло в краката.......... :lol::crazy:
ХАХАХахха Павка как ще търсиш педалите доло в краката.......... :lol::crazy:
Нали знаеш, че мене не моЙ ме уплаши!!!:drool:
lulin racing
11-02-2009, 22:42
ОоОкЕй ...... :drool::crazy:
digitalundgrd
13-02-2009, 00:20
Разбрах, че една част от групата ще ходят още от петък...За съжаление аз ще мога да дойда в събота....
Дайте да се разберем, ако има желаещи да ходим в пакет да пишат...Съответно да се сформират 2 групи : заминаващи в петък и заминаващи в събота...И да се определи някакъв сборен пункт, където ще се чакаме.
Разбрах, че една част от групата ще ходят още от петък...За съжаление аз ще мога да дойда в събота....
Дайте да се разберем, ако има желаещи да ходим в пакет да пишат...Съответно да се сформират 2 групи : заминаващи в петък и заминаващи в събота...И да се определи някакъв сборен пункт, където ще се чакаме.:boxed:Ти доколкото знам трябва да си на централна гара:tooth: Твойта кола май е в сервиз и не черпиш!! Не черпиш няма кола!! Няма кола пътуваш с влак:shock:
digitalundgrd
13-02-2009, 00:57
УОУ ще почерпим бе Лисане, само да стане колата, че с тоя градски и таксита НЕ се трае :(
:boxed:Ти доколкото знам трябва да си на централна гара:tooth: Твойта кола май е в сервиз и не черпиш!! Не черпиш няма кола!! Няма кола пътуваш с влак:shock:
:rotfl: Оххх, това ми хареса.
Дайте да се разберем, ако има желаещи да ходим в пакет да пишат...Съответно да се сформират 2 групи : заминаващи в петък и заминаващи в събота...И да се определи някакъв сборен пункт, където ще се чакаме.
И аз мисля, че е добра идея да пътуваме в пакет. Трябва да се разберем. :drunk:
:rotfl: Оххх, това ми хареса.
И аз мисля, че е добра идея да пътуваме в пакет. Трябва да се разберем. :drunk:
Дам аз съм от тези с коли (за сега :th_up:) в събота...:bouncing_smiley:
Дам аз съм от тези с коли (за сега :th_up:) в събота...:bouncing_smiley:
Колега ти към колко мислиш да отлетиш:plane:
lulin racing
13-02-2009, 17:31
А така Пепи разберете се с Владко (raiders) да има честа да се присъдинят още 2 55-ци към него :D
Колега ти към колко мислиш да отлетиш:plane:
ами не знам още, мисля си 10ч. е добре, ще се кара бавно в колона, 100-120км ли беше...
А така Пепи разберете се с Владко (raiders) да има честа да се присъдинят още 2 55-ци към него :D
Да казвам сега, ако друг от организаторите няма да го има в събота, аз ще направя събирането и часа на тръгването, защото Мариян ще е там в петък.
Всички са добре дошли, няма значение с каква алфа или даже и без, дори, ако трябва с някой ще се комбинираме, има още 1 месец, но скоро ще кажа точен час и място.
Всички са добре дошли, няма значение с каква алфа или даже и без, дори, ако трябва с някой ще се комбинираме, има още 1 месец, но скоро ще кажа точен час и място.
Шефе, може ли и една баварка да се присъедини?
Аз предлагам да е по-рано. Нали знаеш, че винаги се размотаваме и много закъсняваме. Поне да хванем целия ден там. А и може другата група ще напреднат и трудно ще ги стигнем :drunk:
Има вероятност и аз да тръгна в събота. Предлагам да се чакаме след караулката на църна маца в 8:00 ч. Колкото по-рано тръгнем, толко по-добре. Басейна и колегите ще ни чакат!!!!
Има вероятност и аз да тръгна в събота. Предлагам да се чакаме след караулката на църна маца в 8:00 ч. Колкото по-рано тръгнем, толко по-добре. Басейна и колегите ще ни чакат!!!!
Мястото и часа супер :razz:
lulin racing
13-02-2009, 18:45
Павка нещо нещо немога да му хвана терката....... нали в петък беше? Ако и ти ще пътуваш в събота значи и аз съм тогава нали сме 3-мата с Вики с моя варел
8ч. е много рано, хайди 9ч., за мястото мисля, че Невски е добре примерно 8:30ч там и към 9ч. да ни чакат на изхода на София, това е само предложине от мен де, нищо конкретно и сигурно.
Аз пътувам сам,нещо само бавни коли се събрахте!!
Stoyan Georgiev
13-02-2009, 20:35
аз ще съм с тези дето в 8 от църна маца караулката тръгват
То аз не знам утре къде ще ме изстрелят,но ако на 14 03 съм около БГ ще дойда!За мой срам или понеже такава ми е ористта,още не съм се срещал с жив член на Форума.Ясно е,че ще съм от последните,но това не е важно.Винаги има и хотел Алфя Ромео.Тоест,спален чувал и Алфи!:razz:Много пъти съм спал в него.Ако някой от Перник има проблем с колицата мога да го взема.Най - вероятно от там ще тръгна.За пиенето ми се изясниха нещата,а за мезетата...:drunk::picnic:
То аз не знам утре къде ще ме изстрелят,но ако на 14 03 съм около БГ ще дойда!За мой срам или понеже такава ми е ористта,още не съм се срещал с жив член на Форума.Ясно е,че ще съм от последните,но това не е важно.Винаги има и хотел Алфя Ромео.Тоест,спален чувал и Алфи!:razz:Много пъти съм спал в него.Ако някой от Перник има проблем с колицата мога да го взема.Най - вероятно от там ще тръгна.За пиенето ми се изясниха нещата,а за мезетата...:drunk::picnic:
Ще се радваме да присъстваш на купона и да се запознаем!!!!!!!:band::big_beer:
Подготвяте ли се :tequilla:
Готови сме ...
Малко остана ...
digitalundgrd
25-02-2009, 22:58
Аз още не съм готов :( Чакам си колата, че е още пред бокса :(
Дано успееш до 14-ти ако ли пък не ще пътуваш с някои от нас важното е да се съберем и да разпуснем
digitalundgrd
26-02-2009, 00:13
Бате по принцип по план трябваше до края на февруари да е на линия, ама в краен случай Лисан каза, че след почивните дни по 2-3ти март би трябвало да е готова :) Така, че искрено се надявам на 14-ти всичко да е тип топ :)
Ако някой ме приеме да спя при него на дивана идвам.Кризата ме тръшна и съм слаб с финикииците братлета,а ми се идва:no:
lulin racing
26-02-2009, 07:31
Айде да идва 13-ти че всяка нощ сънувам вече алкохол :metal::drunk::drinking::tequilla::boost::BBQ: :drool:
Да беше пил онази вечер:big_beer:
Да беше пил онази вечер:big_beer:
Да беше пип, ама ми игра личен шофьор! Другия път аз ше го возя или ловиме такси!!!:crazy:
Имате си клубно такси за без пари :boost:
Е-е-е-е ти па издаде тайната!!! Са ше почнат да разпитват за таксито...........:crazy::lol:
Васил Петров
26-02-2009, 20:28
ще се възползвам някои път.
Айде-е-е-е-е още 2 седмици до ГОЛЯМОТО РАЗБИВАНЕ!!!:crazy::crazy::crazy: Пазете си черните дробове за тогава.............
rumenti77
27-02-2009, 16:13
Очертава се и аз да се включа(говоря за пиенето в ресторанта в Велинград),дано всичко мине по план и съм с вас.:drool::tooth:Да де ама не разбрах в кой хотел ще сте.
Все още има свободни места в хотела!!
Който реши може да си резервира на посочените телефони в пьрвия пост на темата.
Очертава се и аз да се включа(говоря за пиенето в ресторанта в Велинград),дано всичко мине по план и съм с вас.:drool::tooth:Да де ама не разбрах в кой хотел ще сте.
Спиииииишшшш!!!:crazy::lol: В хотел "Камена" ще сме! Цялата информация е в първия пост на темата!!!:clap2: Ще те чакаме!!!!!!!!!!!
Furious 155
02-03-2009, 21:31
абе 14-ти няма ли да е работен ден? :furious:
На кой му пука :drive:. От един месец е датата. Всеки би трябвало да си е нагласил нещата. Айде идвай и не се прави :BBQ:
Работен е, ама сме всеки си знае и си е изпекъл нещата! То така е по-интересно!!!8-)
digitalundgrd
03-03-2009, 18:42
Кой кога миси да тръгва към Велинград? Аз, както се очертава ще тръгна от СФ към 12:00ч на обяд в събота...Ако има някой в тоя часови диапазон (+-30мин) да свирка....
Аз мисля рано да тръгна :go: Към 8:00ч. :go:
Аз тръгвам заедно с Бонев Слави и още 5-6 колеги още в петък ( 13 ) сутрин ...
Кой кога миси да тръгва към Велинград? Аз, както се очертава ще тръгна от СФ към 12:00ч на обяд в събота...Ако има някой в тоя часови диапазон (+-30мин) да свирка....
не знам още кога ще тръгвам може да измислим нещо
Аз ште отлетя към 14,00 ако има някои да свирка
rumenti77
03-03-2009, 23:16
Аз ште отлетя към 14,00 ако има някои да свирка
Може и аз да тръгна с теб.Ще се разбереме допълнително.
Furious 155
03-03-2009, 23:24
Аз мисля рано да тръгна :go: Към 8:00ч. :go:
ами може нещо такова, ама 8 не е ли много рано за събота :)
Ако ми дойдете към 14:00 не съм сигурен дали ще съм в състояние да ви позная.........
Може и аз да тръгна с теб.Ще се разбереме допълнително.
ok:bg:
Ми не знам. Искаше ми се по-раничко да сме там, за да хванем целия ден и да не ги изтървем пианките :tequilla:
Furious 155
04-03-2009, 10:17
Ако ми дойдете към 14:00 не съм сигурен дали ще съм в състояние да ви позная.........
Ми не знам. Искаше ми се по-раничко да сме там, за да хванем целия ден и да не ги изтървем пианките :tequilla:
ОК в 08:00 да е! :) Трябва само дестинацията да наглася на ГПС-а ;)
Подгответе си черните дробове, че ше е страшно......:drool::cheers::scherzkeks::big_beer: :tequilla::drunk::naughty:
Още малко остана!!!:naughty:
Бързо ще ви настигнем :tequilla: .
Нямате никаква организация:wow:
Нямате никаква организация:wow:
Що що? :smoke: :rosso_racers:
ALFA JTD
05-03-2009, 15:18
еми май и аз някъде там може да се чуем:Tease:
еми май и аз някъде там може да се чуем:Tease:
14,00 много ли ште ти е късно:shocking:
ФЕРАРИСТ
06-03-2009, 01:39
Абе аз бях позабравил тая тема - ся като се замисля ще взема да се довлека, пък защо и да не допусна грешката да зема и жената.......а и тъкмо ша вида Боневото задно крило ли е по готино или моето......
С другарката от първа страница ли да си шпрехим за резервация и прочие, или да капарирвам или как става хавата?????
И колко дена ще е джамбурето - една или две нощувки да знам как да планирам нещата......
digitalundgrd
06-03-2009, 07:05
Някои хора ще са там още от петък...демек 2 нощувки. Други пък ще тръгнем събота и ще сме за 1 нощувка...:)
Абе аз бях позабравил тая тема - ся като се замисля ще взема да се довлека, пък защо и да не допусна грешката да зема и жената.......а и тъкмо ша вида Боневото задно крило ли е по готино или моето......
С другарката от първа страница ли да си шпрехим за резервация и прочие, или да капарирвам или как става хавата?????
И колко дена ще е джамбурето - една или две нощувки да знам как да планирам нещата......:wierdo:Кво крило бре???? Ние ще ти вадим двигателя другата седмица!!!:unsure:
ФЕРАРИСТ
06-03-2009, 09:00
:wierdo:Кво крило бре???? Ние ще ти вадим двигателя другата седмица!!!:unsure:
Верно бе, как се изложих......изцяло забравих......
Бонев е късметлия....
Някои хора ще са там още от петък...демек 2 нощувки. Други пък ще тръгнем събота и ще сме за 1 нощувка...:)
Мда, начи и аз вероятно ще съм от петък, че да моем да се аклиматизирам.....
Потвърдено, сега се обадих тъкмо.......
:BBQ::big_beer: Още малко
Значи 8:30ч. след карулката на Цариградско шосе (Църна маца) ще сме аз и една 166 за сега, ще караме заедно в колона не бързо.
Верно бе, как се изложих......изцяло забравих......
Бонев е късметлия....
Мда, начи и аз вероятно ще съм от петък, че да моем да се аклиматизирам.....
Потвърдено, сега се обадих тъкмо.......
Бравооооосссссс! Значи пътуваш с нас, така ли?
ФЕРАРИСТ
07-03-2009, 14:55
Ми не знам чесно казано, от петък съм планувал да сме там, но нямам идея още от СТЗГ ли ще тръгна или от СФ......Но може би ще е от СФ......къде е явката?
Ми не знам чесно казано, от петък съм планувал да сме там, но нямам идея още от СТЗГ ли ще тръгна или от СФ......Но може би ще е от СФ......къде е явката?
Ще се разберем за явката!:handshake:
Значи 8:30ч. след карулката на Цариградско шосе (Църна маца) ще сме аз и една 166 за сега, ще караме заедно в колона не бързо.
Последно така ли се разбираме? :Bolt:
ФЕРАРИСТ
09-03-2009, 11:44
Това в петък ли?
Това в петък ли?
Те се разбират за събота, ние в петък ще тръгнеме около 9:00 ч. Ще се разберем допълнително.
Я скивайте това!!! http://www.hotel-yaev.com/
:big_love::drool::naughty:
Аз го посетих това и съм доста доволен ;)
Ако някой иска да си почине от гадния въздух и мръсна София, това е много подходящо място!
П.П. и пътят до там е без дупки (като се мине по магистралата)
Ако някой има свободен диван или кошетка в стаята и иска да му влезна в партия за горивото съм склонини да дойда. Обхванала ме е тежка финансова криза ,а и от моите никои ене иска да идва.:no::dunno: Иначе знам,че ще е мн хубаво.:beer:
lulin racing
10-03-2009, 08:52
3 дена до купоньо :lol_sign::big_beer:
ГРУПАТА КОЯТО ТРЪГВА В ПЕТЪК ЩЕ СЕ ЧАКАМЕ В 9:00 Ч. НА КАПАНЧЕТАТА НА ЦЪРНА МАЦА СЛЕД КАРАУЛКАТА!!!
ФЕРАРИСТ
10-03-2009, 12:06
Това след караулката и преди Лукойла на Тракия на излизане от СФ ли се пада.....??????
Това след караулката и преди Лукойла на Тракия на излизане от СФ ли се пада.....??????
Да, след караулката на Тракия отдясно на капанчетата. А ако искате направо на Лукойла да се чакаме?
Даже май най-добре е на Лукойла, щото на капанчетата много коли се събират и ще трябва да се търсим, а предполагам че после така или иначе ще спираме да зареждаме гориво.
Среща на Лукойла в 9:00 ч.
ФЕРАРИСТ
10-03-2009, 12:50
Бютифул....
За други 4 :big_beer:
Земи си сложи зимните гуми, чее нищо не се знае ...
Няма да вали, споко. Поне се надявам, че и аз съм с летни.:Yoda:
ФЕРАРИСТ
10-03-2009, 20:44
Гледам че имат конгресен център - нещо пленум или конференция ще правим ли това онова, да знам да си носа ли смокинга.......
Аз ще си нося бански, другото е компромис :butt:
lulin racing
11-03-2009, 09:41
Ти у способностите на люлИнО ли се съмняваш мойто пате! :D
Ти у способностите на люлИнО ли се съмняваш мойто пате! :D
да не бутаме само ...
lulin racing
11-03-2009, 12:10
да не бутаме само ...
ше буташ разбира се къде ще ходиш :roll2:
djigata_
11-03-2009, 12:44
колеги ако маистора е готов до петак ,в събота идвам скапания съединител сега намери да даде фира.все пак някои от пътуващите в събота към обяд да свирне на лични че до црна мацаса са ми около 300км да се пробвам да стигна нали за 14.03 говориме::phone::phone:
колеги ако маистора е готов до петак ,в събота идвам скапания съединител сега намери да даде фира.все пак някои от пътуващите в събота към обяд да свирне на лични че до црна мацаса са ми около 300км да се пробвам да стигна нали за 14.03 говориме::phone::phone:По добре напиши л.с.на колегите които ще пьтуват
колеги ако маистора е готов до петак ,в събота идвам скапания съединител сега намери да даде фира.все пак някои от пътуващите в събота към обяд да свирне на лични че до црна мацаса са ми около 300км да се пробвам да стигна нали за 14.03 говориме::phone::phone:
Да за 14,03,09г аз ште патувам към14,30 15,00час,ако искаш да патуваме заедно пиши
Може би и аз ще тръгна кам 13ч. защото нещата се обаркаха нещо, но ще пиша в темата точно кога.
digitalundgrd
12-03-2009, 00:11
Дай БОЖЕ колата да е най-накрая на линия и аз ще пътувам към 13ч-14ч....на 14.03
lulin racing
12-03-2009, 06:37
Стягате ли саковете?! :super::holiday2::BBQ:
ALFA JTD
12-03-2009, 07:36
и аз към 13.часа на 14ти. ще пътувам :super:
lulin racing
12-03-2009, 07:52
Кой ще идва в петък 9 часа на църна маца?!
tokata_pz_flex
12-03-2009, 09:10
Та къде ще сте в Събота вечер ? :super:
Та къде ще сте в Събота вечер ? :super:Защо не виждам присьствие от Пазарджик след като ви е на един к..место
tokata_pz_flex
12-03-2009, 09:16
Незнам баце ... аз питам къде сте , може да мина само да ви видя . Имам много работа и в Събота и в Неделя . И трябва да мина към 1000 километра общо :)
Незнам баце ... аз питам къде сте , може да мина само да ви видя . Имам много работа и в Събота и в Неделя . И трябва да мина към 1000 километра общо :)
http://kamena.bg/ - Там сме, заповядай при нас!!!
Кой ще идва в петък 9 часа на църна маца?!
Срещата утре е в 9:00 ч. на ЛУКОЙЛ на Църна маца!!!!
ФЕРАРИСТ
12-03-2009, 10:00
Оки, мое да закъснея 5-10 мин, че жената трябва да метне някакво дело в съда, и те отварят в 8,30, така че е въпрос на трафик да не закъснеем....
Оки, мое да закъснея 5-10 мин, че жената трябва да метне някакво дело в съда, и те отварят в 8,30, така че е въпрос на трафик да не закъснеем....
Ще пием по нещо на Лук-а и ще изчакаме, споко!!! А може и ти да ни изчакаш евентуално...:grin:
lulin racing
12-03-2009, 10:25
Ще пием по нещо на Лук-а и ще изчакаме, споко!!! А може и ти на ди изчакаш евентуално...:grin:
Никой няма да ни чака Павка! Незабравяй че си с 8 клапановото говедо :roll2:
Никой няма да ни чака Павка! Незабравяй че си с 8 клапановото говедо :roll2:
А да видиме тогава дали ще сме точно в 9:00 ч там.
Утре заминавамееееееееееееее:grin: :cheers::clap2::tooth::drunk::dance:
lulin racing
12-03-2009, 17:54
Павле ке одиме ли на кафе?!
tokata_pz_flex
12-03-2009, 17:59
Дайте някакъв гсм ... ако скоча до Велинград да се обадя на някой .
lulin racing
12-03-2009, 18:01
В на Бонев подписа е оставен неговия личен
tokata_pz_flex
12-03-2009, 18:13
Да ле верно ...
Павле ке одиме ли на кафе?!
Ей-й-й-й спамер, тука ли му е местото да ме питаш?:lupe::grin::grin::grin::grin:
lulin racing
12-03-2009, 19:26
Ей-й-й-й спамер, тука ли му е местото да ме питаш?:lupe::grin::grin::grin::grin:
:phone::doctor::blah::tv::hump::meeting::chair: :Topic-is-closed-bg:
http://www.emoticonland.net/smileys/Danse/dans03.gif И да оставите малко пиене и за втората група http://www.emoticonland.net/smileys/Sexe/sexes467.gif
rumenti77
12-03-2009, 20:13
Приятно изкарване момчета,аз отпадам на работа съм д..ба и .......:wallbash:
Абе и ние тук една малка Бургаска групичка нещо се чешем за събота, като едното нищо ще ни ухапе кравата и ще се довлечем................:super::band::drunk::eat:: wein:
п.с. Да оставите "фанта" и за нас ей.............:tooth:
Абе и ние тук една малка Бургаска групичка нещо се чешем за събота, като едното нищо ще ни ухапе кравата и ще се довлечем................:super::band::drunk::eat:: wein:
п.с. Да оставите "фанта" и за нас ей.............:tooth:
:bouncing_smiley::bouncing_smiley::bouncing_smiley : ДОКО-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О, айде брееее :bouncing_smiley::notworthy::notworthy::notworthy: :notworthy::notworthy::Yeeeehaaa::Yeeeehaaa::Yeeee haaa::Yeeeehaaa: чакаме ви с отворени обятия!!! :big_beer::big_beer::big_beer::big_beer::clap::cla p::clap::clap::respect::respect::respect::respect: :respect::respect::respect::respect::respect::resp ect::respect:
lulin racing
13-03-2009, 06:50
Айде запалихме щайгите :static::mrgreen:
Аиде ти не си спал от мерак:hvala::hvala::hvala:
digitalundgrd
13-03-2009, 09:33
Съботната група какво правим?? Моята кола е на линия, така че аз ще тръгвам към 13ч или 14ч....Ако някой иска да се чакаме да ходим заедно да свирка...Аз съм от кв.Надежда 2...
ФЕРАРИСТ
13-03-2009, 12:18
Първата група пристигна успешно, тук е готино, очаквайте снимки и видео, за съжаление чак в неделя, щото тука нета е от кайовас-ки комп, и няма как да се качат......
Весело изкарване момчета...ударете няколко по две и заради мен, че нямах възможност да бъда с вас:BBQ::cheers::big_beer::tequilla:..не жалете дробчетата:)
Първата група пристигна успешно, тук е готино, очаквайте снимки и видео, за съжаление чак в неделя, щото тука нета е от кайовас-ки комп, и няма как да се качат......
:grandpa: Да знаете, че няма да приемам утре - ооо не ми се пие щото вчера се натрескахме :grandpa: Ще пиете и с втората група :afro:
Аз тръгвам утре сутринта рано, тези които искат да пътуваме заедно да пишат
Значи 8:30ч. след карулката на Цариградско шосе (Църна маца)
shagrath
13-03-2009, 13:30
ся сори ма ме е домрзяло да чета всичко ще има ли на 14.03 нещо щот хем имам РД хем искам да разцъкам и аз с алфисти мамка му и ако някой ще пътува вечерта да свирне щот съм на бач до 18:00
ся сори ма ме е домрзяло да чета всичко ще има ли на 14.03 нещо щот хем имам РД хем искам да разцъкам и аз с алфисти мамка му и ако някой ще пътува вечерта да свирне щот съм на бач до 18:00
Ще има, достатъчно е само да прочетеш на първа страница първия пост :afro:
wallbanger
13-03-2009, 18:19
:drunk: Наздраве (със завист ) !!!!!!!!!!! Някои сме на работа през уикенда :wallbash:
Furious 155
13-03-2009, 18:29
Аз тръгвам утре сутринта рано, тези които искат да пътуваме заедно да пишат
ок ще гледам и аз да съм на караулката в 08:30... :comphits:
Значи последно 8:45ч. след карулката на Цариградско шосе (Църна маца) :afro:
Няма да мога да тръгна сутринта, приятен път на всички, а който ще идва между ~12-13ч. ми званне караме заедно
0889 636 093
0878 636 093
tokata_pz_flex
13-03-2009, 20:29
:BBQ::BBQ::BBQ:
:BBQ::BBQ::BBQ:
Ти не се прави, имаш да ме черпиш :grandpa:
[quote=digitalundgrd;437061]Съботната група какво правим?? Моята кола е на линия, така че аз ще тръгвам към 13ч или 14ч....Ако някой иска да се чакаме да ходим заедно да свирка...Аз съм от кв.Надежда 2...[/quot Колега аз и оште една легенда ште отлетим към14,30 15,00 ико си навит пиши:go::go:
lulin racing
15-03-2009, 17:11
Беше слабо казано УНИКАЛНО,ПЕРФЕКТНО И Т.Н. ............... Чакаме много снимки и видео :bg:
Беше слабо казано УНИКАЛНО,ПЕРФЕКТНО И Т.Н. ............... Чакаме много снимки и видео :bg:
И размазващо.........:-P. Благодаря на всички колеги които се включиха в партито. Наистина се получи УНИКАЛНО!!!
ФЕРАРИСТ
15-03-2009, 17:45
Качувам видеото, сори че е необработено и в голям формат, но така или иначе който си няма работа в нета мое да си го пусне да се тегли като няма такава....просто нянам време да го направя в нужния формат и големина....
Към 8-9 файла са....
http://www.ferrarist-niki.com/20090313134536.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090313134805.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090313134943.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314112654.mpg
Качването продължава, нови линкове скоро....
lulin racing
15-03-2009, 17:49
Ники дай и един линк към него :)
Организацията както винаги беше на много високо ниво. Хотела -хубав, ресторанта -супер, дискотеката -бомба, а компанията -уникална :tequilla:
Furious 155
15-03-2009, 18:34
Организацията както винаги беше на много високо ниво. Хотела -хубав, ресторанта -супер, дискотеката -бомба, а компанията -уникална :tequilla:
true true...многоо доволен и аз(ние) - страхотно се получи!
pacho_kardana
15-03-2009, 18:37
Наистина всичко беше на ниво!!!Само какъв купон станааааааааааааааа :drool::drool::drool: След малко качвам снимките...
pacho_kardana
15-03-2009, 18:51
13053130541305513056
130571305813059130601306113062
13063130641306513066130671306813069
pacho_kardana
15-03-2009, 19:06
130701307113072
13073130741307513076
13077130781307913080
13081130821308313084
Очаквайте и снимки от дискотеката...:-P
Чакаме и видеото на Alfredo което е над 1 ч..............:drool:
ФЕРАРИСТ
15-03-2009, 19:29
http://www.ferrarist-niki.com/20090314112743.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314193338.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314112743.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314193338.mpg
Никиииии трябва още видео да има или се бъркам?
digitalundgrd
15-03-2009, 21:19
Супер беше! Стана много весело, особено в дискотеката на хотела....Всички се раздадоха на дансинга, което е поредното доказателство, че алфистите сме си купонджии :)
Супер беше! Стана много весело, особено в дискотеката на хотела....Всички се раздадоха на дансинга, което е поредното доказателство, че алфистите сме си купонджии :)
Така се раздадох на дансинга с мойто дискотечно телО, че са имам мускулна треска.....:-P
digitalundgrd
15-03-2009, 21:28
Ти бате си СИЛА, направо ни скри шапките :)
ФЕРАРИСТ
15-03-2009, 21:35
Още ще има, качва се.....
Изгледах снимките и клипчетата, ако знаете как ви завидях. Аз цяла събота и неделя се сцепих да работя :brickwall::wallbash:
tokata_pz_flex
16-03-2009, 00:41
Ех ... сега си дойдох от София , в 5 сутринта отивам на Търново ... . А за черпенето , съм обещал :)
Изгледах снимките и клипчетата, ако знаете как ви завидях. Аз цяла събота и неделя се сцепих да работя :brickwall::wallbash:
Чакай, тепърва ще се качват още снимки и клипове!!!!!!
Евала,добре сте изкарали,щом и Сашо е пял:jumping::jumping::jumping: http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=13078&thumb=1&d=1237136360
Евала,добре сте изкарали,щом и Сашо е пял:jumping::jumping::jumping: http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=13078&thumb=1&d=1237136360
Беше №1!!! Оказа се всестранно развита личност, евала!!!
lulin racing
16-03-2009, 18:51
Аре качвайте снимки де .. Павка ти не си качил каквото снима! Хайде 20 човека с фотоапарати имаше и ни вест ни кост
pacho_kardana
16-03-2009, 18:53
1320013201132021320313204
1320513206132071320813209
1321013211132121321313214
1321513216132171321813219
1322013221132221322313224
1322513226132271322813229
pacho_kardana
16-03-2009, 19:06
1323013231132321323313234
1323513236132371323813239
1324013241132421324313244
1324513246132471324813249
1325013251132521325313254
1325513256132571325813259
pacho_kardana
16-03-2009, 19:10
13260132611326213263
1326413265132661326713268
drajko145
16-03-2009, 19:36
Абе вие направо сте се изкъртили бе :cheers::tooth:
:shocked::big_whoops::big_whoops::big_whoops::big_ whoops::big_whoops:
pacho_kardana
16-03-2009, 19:45
13269132701327113272
13273132741327513276
1327713278132791328013281
1328213283132841328513286
Това e всичко!
pacho_kardana
16-03-2009, 19:50
Беше УНИКАЛНО готино!!!!!
Малко и от мен...:dance:
13307133081330913310
1331113312
1331313314
1331513316
1331713318
1331913320
1332113322
1332313324
1332513326
1332713328
1332913330
1333113332
1333313336
1333713338
pacho_kardana
16-03-2009, 21:59
Специални благодарности на организаторите на купона във Велинград!!!Само те си знаят през какви перипети са преминали,за да постигнем всичко това заедно! Перфектен избор на място,хотел и цени... а и уцелихме страхотно време,всички си носеха доброто настроение! :dance:
пс:за вероятните неудобства (ако е имало такива),организаторите не носят вина!
намерих още една снимчица... :hmm: 13347
lulin racing
16-03-2009, 22:11
И специялен поздрав за люлинската бригада/уест сайд http://vbox7.com/play:cdc83051 :headbang: Евалата на Мариян и Павката за организацията! Искам да ви кажа момчета едно ГОЛЯМО благодаря :)
хехее голямо шоу е било :th_up: чак ожаднявам като ви гледам :drunk:
:bowdown::bowdown::bowdown:
Ах вие вки долни пиянки сте малиииииии,особено Бонев:moon::moon::moon::moon: :rotfl::rotfl:
Ах вие вки долни пиянки сте малиииииии,особено Бонев:moon::moon::moon::moon: :rotfl::rotfl:
А ти защо не дойде? :dunno:
ФЕРАРИСТ
17-03-2009, 10:47
http://www.ferrarist-niki.com/20090314204137.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314211151.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314212128.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314213654.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314215532.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314220637.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314221110.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314221828.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314224322.mpg
Това е....
http://www.ferrarist-niki.com/20090314204137.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314211151.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314212128.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314213654.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314215532.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314220637.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314221110.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314221828.mpg
http://www.ferrarist-niki.com/20090314224322.mpg
Това е....
:whistle::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
Почвам да тегля :holiday2:
А ти защо не дойде? :dunno:
Нямаще как:dunno::dunno:
Нямаще как:dunno::dunno:
Нищо, идва събор :holiday2:
Нищо, идва събор :holiday2:
Мда там мое и да се видиме:devil::devil::devil:
Чакаме и видеото на Alfredo което е над 1 ч..............:drool:
Видеото по нататък - доста време ще ми отнеме монтирането - до няколко дни ще е тук !
pacho_kardana
17-03-2009, 16:26
:bravo:ФЕРАРИСТ:bravo:перфектни клипчета...:drool: успял си да уловиш елементите и моментите на непринуденост на свободно движещите се електрони-алфистите!!! :clap:
Видеото по нататък - доста време ще ми отнеме монтирането - до няколко дни ще е тук !Маи чакаш оферти за да не пускаш КОМПРОМАТИ ми се чини:bowdown::bowdown::bowdown:
Маи чакаш оферти за да не пускаш КОМПРОМАТИ ми се чини:bowdown::bowdown::bowdown:
Хаха да - и ти трябва да пуснеш оферта май ...
:big_heat:маи и ти трябва да дадеш оферта
Маи чакаш оферти за да не пускаш КОМПРОМАТИ ми се чини:bowdown::bowdown::bowdown:
:cry::cry::cry:
които не доиде може да съжелява
:big_heat:маи и ти трябва да дадеш оферта
Няма за какво да давам:rotfl::rotfl::rotfl:
nikolova05
17-03-2009, 18:40
Страхотен купон! Направо не ми се тръгваше от там.:bath:
Страхотен купон! Направо не ми се тръгваше от там.:bath:
маме тили си:bounce8:
мамето кой друг
А ти каде се загуби бе треперещ
Епа къде - тука съм си вас ви нема - не доидохте на бояна в неделята не се обаждате ...
Ми на топличко е :devil:
Ми на топличко е :devil:
Мани с пижамата в кревата ...
lulin racing
17-03-2009, 19:44
Как можахме така да се налюляме като казаци да го е*а :dunno:
Как можахме така да се налюляме като казаци да го е*а :dunno:
Това е заЩото си го можем НЕ СМЕ АМАТИОРИ:rotfl:
Мани с пижамата в кревата ...
Ти ще си проспиш младините :sleepy::sleepy::sleepy:
lulin racing
17-03-2009, 19:50
Това е заЩото си го можем НЕ СМЕ АМАТИОРИ:rotfl:
Много си прав Пепи :devil: :jason2::holiday2:
Ти ще си проспиш младините :sleepy::sleepy::sleepy:
аз съм нощна птица - ловим шаранчета по студентски
Много си прав Пепи :devil: :jason2::holiday2:
Това е защото сме РАБОТОХОЛИЦИ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА:tequilla::tequilla::tequill a::stretcher:
аз съм нощна птица - ловим шаранчета по студентски
Гледаи да не хванеш нешто др,,,,,,,,,,,,,:stretcher::stretcher::stretcher:
Мале-е-е-е-е-е, сега изгледах последните клипове и направо ме е срам да го е**.... Ама беше КУПО-О-О-О-О-Н!!!!!!!!!!!!!!:holiday2::holiday2::holiday2:
Мале-е-е-е-е-е, сега изгледах последните клипове и направо ме е срам да го е**.... Ама беше КУПО-О-О-О-О-Н!!!!!!!!!!!!!!:holiday2::holiday2::holiday2:жИВ ЛИ СИ БЕ ИГРАЧ:tequilla:
жИВ ЛИ СИ БЕ ИГРАЧ:tequilla:
:devil::devil::devil::devil::devil:
:devil::devil::devil::devil::devil:
маи си оживял мисли за петак
:bounce8:бонев как си бе пич оцеля ли как са натъртванята
nikolova05
18-03-2009, 18:31
маме тили си:bounce8:
Аха, аз съм.
bobi_j_i
20-03-2009, 14:43
Дааа. :big_whoops:Имам една четка/от новогодишното събиране/, която май ще си смени собственика, така като гледам.
Дааа. :big_whoops:Имам една четка/от новогодишното събиране/, която май ще си смени собственика, така като гледам.Мноо ясно.....Бонев е сила:noooo:
lulin racing
20-03-2009, 18:43
Къде е мат'ряла ?! :calc:
pacho_kardana
25-03-2009, 18:37
Купона наистина беше на ниво и все пак този човек не можа да се класира: ха-ха-ха http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=7cc184066a6e547d98b22d44aa496772 ха-ха-ха
Купона наистина беше на ниво и все пак този човек не можа да се класира: ха-ха-ха http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=7cc184066a6e547d98b22d44aa496772 ха-ха-ха
:screwy::screwy::screwy::screwy::screwy:
lulin racing
25-03-2009, 18:55
:crybaby::crybaby::crybaby::drinking::screwy::scre wy::screwy: