View Full Version : Чип за 2.0 8v
WhitePower
25-01-2009, 21:39
имам чип за 2.0 8V цена 200 лева ( имам опътване за поставянето със снимки ,а ако искат мога и аз да го сложа)
0898400576 орлин
WhitePower
26-01-2009, 22:28
:go:
....и ? :hehe:
:go: и след това :go:
става и за 1.8 ( ако е с код на ключа остава само лампата да свети а колата си лети но съответно вече няма имобилаизер в ключа с което има и + и -
- е че свети лампата
+ е че вече и да се преебе или кюча и четеца пак си палиш
Ето значи защо на Furious 155 му светеше.Ааааа изясняват се нещата.:idea2:
Furious 155
26-01-2009, 23:12
Ето значи защо на Furious 155 му светеше.Ааааа изясняват се нещата.:idea2:
мда... и си мисля че май не е добра идея да се кара 1.8 с този софтуер... не е ясно какво се случва - тя колата си запали и се форсираше готино, но ако се закачи на газоанализатор може да излизат чудеса!
Ванко мога пак да ти сваля моя чип и да го пробваш на газ анализатор за да видиш :) Няма проблем на мен също ще ми е интересно какво ще излезе и дали ще е безопасна работата на мотора...
Иначе и аз незнам дали чипа на whitepower ще свети лампата....
Незнам дали няма да стане и на 1.8 но "бялата сила" е навътре в тунинга и ги чатка тия неща :) Той да каже дали чипа му ще стане за 1.8 и дали ще го има това светене :)
оф тука сички са некфи турбомунинг спецове ....
1.8 и 2.0 не са с еднкави карти и за капак има поне 3 версии софтуер за всеки мотор дето картите му са на различни места
ма вие правете квото си искате
после алфите се трошали
емииии
оно не стаа само со муанье на чипс и висене у нетя
трева и четене и най-вече акъл :party:
:rotfl:А за замяна на 2.0 с 1.8 и обратното си е като да плющиш на лъвов мост без предпазни средства.
Furious 155
26-01-2009, 23:41
1.8 и 2.0 не са с еднкави карти и за капак има поне 3 версии софтуер за всеки мотор дето картите му са на различни места
после алфите се трошали
емииии
оно не стаа само со муанье на чипс и висене у нетя
трева и четене и най-вече акъл :party:
мхм... право казуваш
WhitePower
27-01-2009, 16:49
Некой да е казал ,че нема да сложим AFRто да проверим сместа как е ????
Аз да не съм като некой други само да слагат чипове и не мерят ефекта от тях .
За целта е нужна само да се завари една гайка за ламбда сонда на подходящо маясто
ама лаете без да знаете
и ми е чудно като горивните карти са на различни места в таблицата как точно си запалил ??? и си се изфорсирал ???
ако конкуренцията не иска да си свали цените си е техен проблем
а който иска даже ще му отворя да види горивните карти и да ги сравни
както и да нема се разправяме , и без това се бях зарекал с алфи да не се занимавам
WhitePower
27-01-2009, 16:52
Ванко мога пак да ти сваля моя чип и да го пробваш на газ анализатор за да видиш :) Няма проблем на мен също ще ми е интересно какво ще излезе и дали ще е безопасна работата на мотора...
Иначе и аз незнам дали чипа на whitepower ще свети лампата....
Незнам дали няма да стане и на 1.8 но "бялата сила" е навътре в тунинга и ги чатка тия неща :) Той да каже дали чипа му ще стане за 1.8 и дали ще го има това светене :)
който иска да се е обадил който не да оти където ще ;)) за тва е свободен пазара , аз съм давал пари за тва , иначе който иска има и софтуери и хардуери на пазара може и сам да се учи ако има желание
после алфите се трошали
Гледан мотор 2 л не се троши /опитвал съм/ .Това да не е 16 клапанната екотрактрошачка.
Троши се всичко друго .Ба си мотора на 407 ХХХ км бяга като хала ./ е и поне още 100 000км отгоре / нали километражите не ги връщат уж/.
8V си е класика - аз мн го харесвам - 16В за малко повече коне много повече главоболия.
Въпроса тук е за съвместимост на чипове и избягването на експерименти с автомобила. Не че няма да върви или няма да прави добра смес - въпроса е чипа да не редуцира живота на мотора значително.
Иначе на този мотор само да се завиши аванса има ефект и вади правилна смес.
WhitePower
03-02-2009, 10:59
8V си е класика - аз мн го харесвам - 16В за малко повече коне много повече главоболия.
Въпроса тук е за съвместимост на чипове и избягването на експерименти с автомобила. Не че няма да върви или няма да прави добра смес - въпроса е чипа да не редуцира живота на мотора значително.
Иначе на този мотор само да се завиши аванса има ефект и вади правилна смес.
всеки тунинг по мотора редуцира неговия живот