Log in

View Full Version : Каква за вас бе почти изминалата 2005 г?

Gogata
16-12-2005, 16:08
към края сме на още една изтичаща година,нека всеки който иска да сподели каква е била тя за него.За мен лично изминалата 2005 година,като цяло не бе мн.добра :? Лично аз се надявам новата 2006 да ми донесе повече здраве,щастие и късмет от почти изминалата вече 2005-та.

pth7712
16-12-2005, 16:30
Каква беше моята година ли?!?!?!?
Аз ще ти кажа на теб каква беше моята година.
УААААААААА!
Двигател ремонт: 1400лв!!!
Предница - 600 лв.
Покри на къща 2800 лв!!!!!!!!!
И още ...
бензинова помпааа....УААААААААА !!!
не ми се говори нататък!
до средата беше ок. Ама после....
:(

ДРАЗНИТЕЛ-ка
16-12-2005, 16:30
За мен беше добра.Е,можеше и по-добре да е :wink:

Имах възможност много да пътувам със семейството си(из България де..),което за мен е любимо занимание.

Като цяло обаче всичко,което бих казала за годината е свързано с детето ми,защото не ходя на работа,а си го гледам в къщи.Това бе годината на първите стъпки на моето дете,първите думички,въобще много неща се случиха и все свързани с него.

Едно нещо се надявам обаче да ми донесе 2006-та-собствена кола,ама като си знам изискванията и мераците(все гледам скъпите коли-Алфа 147),не знам дали и кога ще ми се сбъдне желанието и ако се сбъдне,дали ще бъде това,което искам аз....

alf
16-12-2005, 16:33
имаше една приказка:
ако каже че съм добре почват да ми завиждат, ако кажа че съм зле - почват да ме съжаляват... затва - добре съм ама ще се оправя :lol:

pent
16-12-2005, 16:40
за мен беше доволно в професионален план :) , но в личен се разделих с прекрасно момиче с която бях 3 години та затова малко куцо, но ... 2006-та е зад ъгла.... елате повече ;)

BatVas
16-12-2005, 18:02
Ами кво да ви кажа. В някой отношения беше много добра, но в други си беше лоша. Та логичния ми отговор е някъде по-средата , като пожеланието ми за следващата е да е много по-добра от тази:)пожелавам ги и на Вас-макар и в аванс!!!

ДРАЗНИТЕЛ-ка
16-12-2005, 19:17
Е,то едва ли някой ще каже,че всичко му е било супер.И ако се намери такъв,може много да се замислим дали е точно така както казва :wink:

Dexer
16-12-2005, 19:53
е на мене сичко си ми е на 6, от нищо не мога да се оплача - жив съм, здрав съм, имам работа, колата върви, жената още ме слуша, а Левски ще играе напролет в европа, кво повече да искам???? така че гласувам тва най-горното!!!!

ShoxXx
16-12-2005, 21:49
Като погледна назад до началото на годината и се замисля...1 нямам нищо общо и 2 ама как така, това една година ли беше, аз мислех че минаха 3.
Случиха ми се толкова много хубави неща, че не мога и да ги преброя, но ми се случи и едно единствено лошо нещо, което ме накара да се замисля и да оценя какво наистина има смисъл в един живот и ме научи на много неща...и сред толкова много хубави неща, аз въпреки всичко не мога да кажа, че годинате ми беше нещо повече от "лоша година"...и аз не знам защо...няма и да гласувам...
2,3 души мисля, че ме познават по-добре и ме разбират в случая! :wink:

viki
17-12-2005, 09:51
dddd

Dodo 155
17-12-2005, 13:54
Гласувам с 1 :wink:
Както Dexer каза, жив съм, здрав съм, работата върви, семейство и то е живо и здраво, какво повече му трябва на човек :D :D :D
Здраве щом има, пари се правят, за да се харчат после :idea:
Наближават коледните празници и се зареждам положително, така че в момента не мога да мисля лошо :wink: :D

Mony
17-12-2005, 16:51
Ами при мене сигурно можеше и по зле да е ама не се сещам как....

Темпра
17-12-2005, 20:00
Не мога да се похваля че беше много добра...може би само в професионална насока съм доволен.....в личен план беше ужасна....много отрицателни емоции, много нерви......добре че поне бизнеса вървеше.....за новата 2006 си пожелавам най-вече здраве и малко повече късмет....и никога повече такива като тази и миналогодишната.....АМИН.

P.S. Първи пост с новата регистрация - поздрави на всички...Явката съм от клуба "Фиат"... :D