Log in

View Full Version : Проблемация с един лаптоп

Dexer
16-12-2005, 20:57
Другари, ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарен!
Имам един лаптоп Сони Вайо, на който му се скапа двд-то, нещо чагърта, но не чете и не засича диск въобще...
Аз го разглобих и му записах номера и модела, но се оказва че не е лесно да се намери... някой има ли идея за сервиз или човек, който се занимава с лаптопи и може да му намери двд-то и да го смени???
Някви идеи????

KGB
16-12-2005, 22:13
Григор, Киро, Бобо, Вальо това са твойте хора.

Kostadin
17-12-2005, 09:17
Някви идеи????
почисти му DVD rom-a и на мен ми се е слувало това :wink: за целта се продават едни специални кърпички, дано се оправи пожелавам ти успех.

Dexer
17-12-2005, 09:49
Някви идеи????
почисти му DVD rom-a и на мен ми се е слувало това :wink: за целта се продават едни специални кърпички, дано се оправи пожелавам ти успех. :P

пробвал съм с чистене, с бъзикане на лещата вътре, всички познати методики, ефект няма...

valjo
17-12-2005, 12:32
аз също имам Сони Вайо и на мен ДВДРОМ-а ми прави същите неща

според моите идеи, е добре да се смени, те се продават такива "reduced size" и дори може да се сложи DVD-RW

говорил съм с Григор по темата, и да видим каква цена ше измисли

иначе в Кунторов на Раковска на моята колежка на сестра и са сменили оптическото у-во по описания начин за 150лв

Dexer
17-12-2005, 16:40
е а дано стане, аз ще му пиша на Григор тогава и за моя, а еначе той моя си е двд-рв, и е пайнер!
Вальо, а твоя въобще чете ли некви цд-та, щото моя въобще не откиня да чете квото и да е, а е на 3 месеца компютър!!!

georgyg
17-12-2005, 19:42
Я напишете модел нещо, защото аз си играх с един Сони Р3 - 850, със комбо, което работеше и дано, което не работеше, а и го продават на части, така че може да се измисли нещо.

valjo
18-12-2005, 19:53
е а дано стане, аз ще му пиша на Григор тогава и за моя, а еначе той моя си е двд-рв, и е пайнер!
Вальо, а твоя въобще чете ли некви цд-та, щото моя въобще не откиня да чете квото и да е, а е на 3 месеца компютър!!!
мойто е на 3 години почти, и чете все оше някои ЦДта :)) ДВД-та не ебава грам