Log in

View Full Version : Ако е скъсан кабела на датчика за накладките ?

Boshev
17-12-2005, 03:18
Възможно ли е ако ми е скъсано едно кабелч на сенззора за спирачките {защото ми премигваше на таблото едно колекце с полукръгове до него -всшност това ли е сенззора за спирачките } та възможно ли е от там да трупа грешки в екю-то и да ми се дави колът от това ч компа работи в някакъв сервизен режим?

valjo
17-12-2005, 12:07
Възможно ли е ако ми е скъсано едно кабелч на сенззора за спирачките {защото ми премигваше на таблото едно колекце с полукръгове до него -всшност това ли е сенззора за спирачките } та възможно ли е от там да трупа грешки в екю-то и да ми се дави колът от това ч компа работи в някакъв сервизен режим?
като ти примигва, това значи че си за смяна на предни накладки :)
и примигва не щото е скъсано, а точно шото си работи ;)

не мисля че може от това да ти трупа грешки, а най добре ще разбереш като идеш на една диагностика при Явор във Вантотрейд

gigi
17-12-2005, 12:53
като ти примигва, това значи че си за смяна на предни накладки :)
и примигва не щото е скъсано, а точно шото си работи ;)

не мисля че може от това да ти трупа грешки, а най добре ще разбереш като идеш на една диагностика при Явор във Вантотрейд
баш ако е скъсано кабелчето може да замасява някъде и да примигва по всяко време :wink: , не може да трупа грешки. това ако примигва лампата за износени накладки де, а ако не е скъсано и като натиснеш спирачка свети същата лампа - накладки

Crusader
17-12-2005, 17:02
При мен се случва следното, нито са свършили накладките, нито е скъсан кабел, по скоро му се е нарушила изолацията някъде. Щото като я вкарам в дълбока /ама доста дълбока/ локва и светва -> явно водата дава контакт между кабела и корпуса на колата. След като изсъхне водата светенето спира. Случвало ми се е и при много влажно време, та може и при теб да е това колега, но си мисля че по-скоро са ти износени накладките!
Успех!

alfatras
19-12-2005, 08:48
на мене пък от известно време ми премигва лампата за ръчната,когато тръгвам и дам повече газ почва да ми премигва(!)еи тази е лампата-някои знае ли за6то???благодаря предварително

Yon
19-12-2005, 10:07
на мене пък от известно време ми премигва лампата за ръчната,когато тръгвам и дам повече газ почва да ми премигва(!)еи тази е лампата-някои знае ли за6то???благодаря предварително

Долей спирачна течност.

alfatras
19-12-2005, 12:00
ок ще видя и ако няма ше долея!благодаря за помоща

alfatras
20-12-2005, 08:15
снощи долях течност за хидравликата и мигането на лампата за ръчната спря да пресветка!!!а спирачната течност ми беше ок!защо от хидравликата ми пресветваше тайа лампа немога да си го обясня?!

bemy
13-04-2012, 11:55
И левия и десния са ми скъсани ,някой знае ли как се възстановява това ?

Sunny
13-04-2012, 13:33
На дълбоко си кОпал за да я изровиш тая тема от 2005/2006 г.

Възстановяват се с нови .

bemy
13-04-2012, 14:56
Как с нови ,кабелчето ,което идва от таблото е скъсано точно на буксата .