PDA

View Full Version : Я вижте тука кой е номер едно

gigi
17-12-2005, 12:23
Това ми се види малко нереално ама.....
http://anketi.net/?dispatch=stat&t=30

ДРАЗНИТЕЛ-ка
17-12-2005, 12:49

Особено частта с: " колко пъти седмично зареждате" и единия от отговорите,който беше даден-"не зареждам" Да бе....

blagun
17-12-2005, 13:08
кое е нереалното? АЛФА е окупирала БЪЛГАРИЯ :bg: . като спреш на светофара-пред теб алфа, зад теб алфа, отляво и от дясно-какво?Пак алфа. И нито един ГОЛФ-дразнител :smackbum: . Аз съм в рая!!!!!!!!!! :priest:

Gogata
17-12-2005, 13:30
като спреш на светофара-пред теб алфа, зад теб алфа... де да беше така :roll: :twisted: ама истината е съвсем друга ..отпред немска,зад теб френка,отстрани незнам си каква,но въпроса не е каква е колата,а дривера който е в нея,защото какви ли не идиоти има по пътищата :evil:

gigi
17-12-2005, 13:42

Особено частта с: " колко пъти седмично зареждате" и единия от отговорите,който беше даден-"не зареждам" Да бе....
ами незареждат седмично а месечно :twisted: :twisted:

Dodo 155
17-12-2005, 13:48
... Особено частта с: " колко пъти седмично зареждате" и единия от отговорите,който беше даден-"не зареждам" Да бе....
Не зареждат, защото няма какво да зареждат :lol: :lol: :lol:
То "варела" като изгние след 8-та година и застава на плаца :twisted: :lol: :lol:

ДРАЗНИТЕЛ-ка
17-12-2005, 14:02

ами незареждат седмично а месечно :twisted: :twisted:

А защо не и годишно :twisted:

[quote="ДРАЗНИТЕЛ-ка":d2tj5kxa] ... Особено частта с: " колко пъти седмично зареждате" и единия от отговорите,който беше даден-"не зареждам" Да бе....
Не зареждат, защото няма какво да зареждат :lol: :lol: :lol:
То "варела" като изгние след 8-та година и застава на плаца :twisted: :lol: :lol:[/quote:d2tj5kxa]

Хахаха :twisted: