View Full Version : Вчера една 156-ца падна лошо от ФИАТ-че
Карам си аз по Сливница и гледам една 156-ца се набира, и по едно време едно Пунто я мина все едно е спряла. Та 156-беше някакъв Т.С а Пунтото ми се видя дизелче. Та се чуда дали хората са от форума да разкажат по подробно. :ritter::ritter:
Карам си аз по Сливница и гледам една 156-ца се набира, и по едно време едно Пунто я мина все едно е спряла. Та 156-беше някакъв Т.С а Пунтото ми се видя дизелче. Та се чуда дали хората са от форума да разкажат по подробно. :ritter::ritter:
Вчера аз карах по Сливница, ама не помня да ме е бягало Пунто, иначе си се набирах от сточна гара та до Константин Величков и обратно(няколко пъти за целия ден), моята Алфичка ли беше от аватара или е бил друг???
Мммм не колега червеничка беше:notify:
WhitePower
28-01-2009, 17:25
тези лоши фиати , ;))
Мисля, че едно 130 коньово фиатче е достатъчно да натупа един 2.0 Т.С.
RoMeO_156_GTA
29-01-2009, 09:46
тези лоши фиати , ;))
:bouncing_smiley: особено Пунтотата :plane:
На кантар са:devil::devil:
Еми аз тупам 2.0 ТС, а пък такова фиатче върви на едно със мен, пак и даже 1 път ме би. По това съдя.
markonialfa
29-01-2009, 16:34
[QUOTE=gigi;406363]Карам си аз по Сливница и гледам една 156-ца се набира, и по едно време едно Пунто я мина все едно е спряла. Та 156-беше някакъв Т.С а Пунтото ми се видя дизелче. Та се чуда дали хората са от форума да разкажат по подробно. :ritter::ritter:[/QUOT
хахахахахаха, :big_whoops: колега малко си се объркал...............ама айде да разкажа де...............хихиххихиххихи
Това стана на Сливница и Мария Луиза, аз тръгнах много кротко и след като минах релсите на втора натиснах пълна.....пунтото го изпреварих още на втора, а вече на трета нямаше смисъл.........На сфетофара ни хвана червено и точно това се базикахме с колегата от Фиат-а, попита ме дали имам чип, /защото той е с чип/ точно заради това че бях много зад него, пъл го изрезах..........И той ми каза добре че ме дръпна :plane:, че ако те види някой от форума щеше да те бъзикат...........хахаахахахаха..............та може да успокоя колегите с 2.0 ТС, че не съм изложил 156-тааааааааа.........хахахаахахахаах
P.S. Пунтото беше 1.9 с чип, няма шансове!!!!!!!!!!!!!
markonialfa
29-01-2009, 16:36
Ми не съм съгласен, ама щом казваш.......аз не обичам да споря много и да се хваля................работя с факти..........Поздрави!!!
markonialfa
29-01-2009, 16:39
колега, другият път по коректно да го разкажеш, че така малко си притеснил притежателите на 2.0 ТС. Да ме мине все едно съм спрел при положение, че аз бях едно 3 коли след путното на сфетофара мисля че няма как да стане, пък и ако беше следил ситуацията до край................Поздрави и на теб
markonialfa
29-01-2009, 16:43
А м/у другото дано и колега с Фиат- чето е съфорумец, че да потвърди, да не си говорим глупости, а иначе спокойно мога да повторя ако иска...................:Topic-is-closed-bg:
А пунтото все пак какво беше? Едва ли е било GT, щом така лесно си го наказал?
markonialfa
29-01-2009, 16:47
[QUOTE=156;407369]А пунтото все пак какво беше? Едва ли е било GT, щом така лесно си го наказал?[/QUO
хахаха, ами колегата каза, че е 1.9 с чип, това бяха неговите думи!!!
RoMeO_156_GTA
29-01-2009, 17:18
Значи е било Мк2 1.9 ЖТД 80 кс е без чип , така че е нормално да падне дори и с него .
Ако беше ГТ с чип , тогава друга бира :devil:
Alfamaniak
29-01-2009, 20:11
[QUOTE=gigi;406363]Карам си аз по Сливница и гледам една 156-ца се набира, и по едно време едно Пунто я мина все едно е спряла. Та 156-беше някакъв Т.С а Пунтото ми се видя дизелче. Та се чуда дали хората са от форума да разкажат по подробно. :ritter::ritter:[/QUOT
хахахахахаха, :big_whoops: колега малко си се объркал...............ама айде да разкажа де...............хихиххихиххихи
Това стана на Сливница и Мария Луиза, аз тръгнах много кротко и след като минах релсите на втора натиснах пълна.....пунтото го изпреварих още на втора, а вече на трета нямаше смисъл.........На сфетофара ни хвана червено и точно това се базикахме с колегата от Фиат-а, попита ме дали имам чип, /защото той е с чип/ точно заради това че бях много зад него, пъл го изрезах..........И той ми каза добре че ме дръпна :plane:, че ако те види някой от форума щеше да те бъзикат...........хахаахахахаха..............та може да успокоя колегите с 2.0 ТС, че не съм изложил 156-тааааааааа.........хахахаахахахаах
P.S. Пунтото беше 1.9 с чип, няма шансове!!!!!!!!!!!!!
Аз бях с Пунтото :plane: колегата правилно го разказа, Гигони се избъзика повечко за да видим кой е бил ;). Колега само, че и аз дадох газ малко късно след като те видях че се върза на гонката и затова ме настигна ;) трябва пак да ги пробваме да видим действителната разлика. Иначе Пунтото е 1.9 JTD 80 hp с "чипче" ;)
Опа издадохте се:devil: ма ме бива в литературните съчинения :eat::eat:
Наздраве колеги ама искам и аз да участвам с корабчето другия път:pokey:
markonialfa
30-01-2009, 11:29
еееееееееее, радвам се, че сме си били от наще дет се вика.........ми няма проблем, като се засечем пак............иначе беше спортменско...........готино се получи, заигравка с интелигентни шофьори без да застрашаваме никой на пътя и без "голфаджийски" изпълнения..........
Поздрави!!!
markonialfa
30-01-2009, 11:31
Опа издадохте се:devil: ма ме бива в литературните съчинения :eat::eat:
Наздраве колеги ама искам и аз да участвам с корабчето другия път:pokey:
Ми няма проблем, като се засечем, може да ги поразкършим..........Айде колега поздрави и на теб и добре , че не се паля много, че ако беше някой...............лелелелеле, като види как си го нагласил...............
WhitePower
30-01-2009, 12:03
вчера към 23:00 някой да е наказан от едно ГТ ???
алфата въвяла добре според думите на човека и мачкала стокови ГТ та
да се пофали ако е некой от нашите
Човека е бил малко озадачен като е видел огньовете излизащи от отзаде ;)
Ми няма проблем, като се засечем, може да ги поразкършим..........Айде колега поздрави и на теб и добре , че не се паля много, че ако беше някой...............лелелелеле, като види как си го нагласил...............
:cheers::cheers:
Хихи аз се надявах някой да се палне ама не съм попаднал:twisted:
:pancake:
markonialfa
30-01-2009, 12:33
хаахааххахх, ако знаех, че това е целта щях да го украся малко, трябваше да ми пишеш на ЛС за да направим темата адски интересна.............от рода на ееееееейййййййй, аз тръгнах на трета иначе............:biker:
Ох, успокоих се :yes: . Не бях попадал на Алфа , която е паднала от друга кола. :naughty:
markonialfa
30-01-2009, 14:57
[QUOTE=fnt;408063]Ох, успокоих се :yes: . Не бях попадал на Алфа , която е паднала от друга кола. :naughty:[/QU
хахахахаха, нали и аз така...............хиххиххихи