View Full Version : Музика и великани....
1991 година, Москва, летище Тушино, Монстър ъф рок, 1 200 000 човека, 50 000 войника....
преход....
http://video.google.com/videoplay?docid=-1648306492583625113
DanewRomeo
28-01-2009, 23:45
Лудница! Искрено съжалявам питекантропите, които никога няма да си отворят очите и ушите за МУЗИКАТА, а ще си останат на ниво долна, мазна, приматска чалга. И вижте ги - кукендерите, слугите, жалките подлоги на всеки един човекомразнически режим. Вижте ги как се гаврят с хората, които са чакали с години нещо подобно. Мамицата им! НИКОГА уважение за личната охрана на олигарски, мафиоти и прочее чобански синове и щерки!
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=406752#post406752
незнам колко хора са ама са нагъчкани като пилета
имам се за човек с големи познания в рока ама това ме е впечатлило най-много.... все пак Ди СИ и Металика на едно място...
еее що така си точи лигата тос пумиар ве :puke:
иначе има заряд в музиката :metal: ,но предпочитам други стиловете.
дам, първият ГОЛЯМ концерт 'зад желязната завеса'...
хорицата само са сънували, че мгат да са на нещо подобно... спомням си първите концерти и тук, допреди 3-4 години и ние само сънувахме
@нео: диси и металика (до 91г) - гуд чойс...
незнам ама ми се иска да съм на такъв концерт... ей тъй да чуя 1 000 000 хора как викат... да се ебе мамата...
DerMeister
29-01-2009, 01:07
незнам ама ми се иска да съм на такъв концерт... ей тъй да чуя 1 000 000 хора как викат... да се ебе мамата...
Aбе май не са 1000000, ама са сууупер много. Концерта е култов и неповторим. По едно време заплашват да го прекъснат, ако не спрат ексцесиите. Това е първият рок концерт на чужди групи в Русия. Трезвени няма. Едно време като ми попадна на диск съм гледал с отворена уста от край до край. Не ми се гледа целият клип, който си пуснал, но ако е този, който съм гледал на диск, то от него са отрязани някои изпълнения. Може из youtube да си ги потърсиш. Примерно Металика - Сед бът тру.
Aбе май не са 1000000, ама са сууупер много. Концерта е култов и неповторим. По едно време заплашват да го прекъснат, ако не спрат ексцесиите. Това е първият рок концерт на чужди групи в Русия. Трезвени няма. Едно време като ми попадна на диск съм гледал с отворена уста от край до край. Не ми се гледа целият клип, който си пуснал, но ако е този, който съм гледал на диск, то от него са отрязани някои изпълнения. Може из youtube да си ги потърсиш. Примерно Металика - Сед бът тру.
Толкова са бате,това е един от рекордите,след този на Стоунс на Копакабана-2 млн.:jason2::jason2:Мероприятието е нещо невероятно:devil::devil:,което ние никога няма да видим:cry::cry:
гледал съм всичко що има по нета.... както и почти всичко след Уудсток насам...
Младежи , кви дискове кви пет лева? На видеокасети си ги разнасяхме на времето. И в интерес на истината, не можем да се оплачем от липса на концерти през последните десетина години, нали? Имам доволна колекцийка от билети вече! За мащабите на Русия, САЩ, Бразилия и др. не можем и да си мечтаем, по разбираеми причини( за справка вижте другата тема ).
Рок и Хеви завинаги!
Малииии това наистина доста ме впечатли.Грандиозно събитие с феноменални участници ,носещо невероятен заряд.:notworthy:
LeoVin4i
30-01-2009, 00:09
http://www.youtube.com/watch?v=u_4QQHyL-Wg&feature=related
Най-големите, няма друга група, която да прави все едни и същи песни и да не омръзва :notworthy: Дано да минат някой ден из тукашните географски ширини, че да ги видим и тях :grin:
DerMeister
30-01-2009, 00:35
Младежи , кви дискове кви пет лева? На видеокасети си ги разнасяхме на времето. И в интерес на истината, не можем да се оплачем от липса на концерти през последните десетина години, нали? Имам доволна колекцийка от билети вече! За мащабите на Русия, САЩ, Бразилия и др. не можем и да си мечтаем, по разбираеми причини( за справка вижте другата тема ).
Рок и Хеви завинаги!
Еми някои сме родени по-късно и в ерата на видокасетите още гледахме спящата красавица на тях. :goodnight: Важното е, че сме осъзнали верният път! :plane:
П.П. Концертите наистина вече са доволно много. А и други събития има бая. В събота някой, ако се интересува има RAMMSTEIN парти в 3 уши. После Сепултура, после Соуфлай, после Содом. Някой да беше на сиатъл найт в Строежа?
Пропаднали металисти :)
Се оабди най-големия пропадняк:innocent::innocent:
Ами миналата година баце ги чукнах 20 години с тази пуста музика.
Не ме оставя и това е.
Че и щерката си ги знае.
Ако знаеш колко хубаво си свива пръстчетата и вика МЕТЪЛ.
Хахах - и я научих на таз магария докато отивахме един ден към болницата да си види новото братче .
Сега синковеца е наред.
1991 година, Москва, летище Тушино, Монстър ъф рок, 1 200 000 човека, 50 000 войника....
преход....
http://video.google.com/videoplay?docid=-1648306492583625113
Малка корекция - не са 1 200 000 човека,
а около 1 500 000:twisted: , тъй като по неофициални
данни са нахлули още около 300 000 души:yes:
Според мен това е най-легендарния Фест, и Metallica
и Ac/Dc са направили най-, най-, най- добрия LIVE
Концерт! И това не е само мое мнение, а и на много други ... дори и на самите Мега звезди!
една поправка... гига е бил свободен ;)
една поправка... гига е бил свободен ;)
Готово!Поправих се... то нали знайш, че на пийналия всичко му е вярно..:naughty:
blacksnoopy
31-01-2009, 00:54
не разбрах дали темата е конкретно за концерта в москва или за рока, ноо поствам едно клипче :)
http://www.youtube.com/watch?v=-T9_Hal0AE4
The Nightwatchman, който всъщност е Tom Morello от RATM и Audioslave, заедно с Slash и Alice In Chains, изпълняват кавър на песента на Thin Lizzy - Jailbreak.
:band::big_beer:
Furious 155
31-01-2009, 02:10
Уникално и грандиозно, не само за ония години - ЗАВИНАГИ!
Тази музика колкото повече ми стават годинките - толкова повече я намирам из колата :):):):metal:
Даа... Метъл си беше тогава, а не комерс 8-)