Log in

View Full Version : Честита Ви зима!

Venci
18-12-2005, 09:42
Колеги и коележки! Кой каза, че нямало сняг? Или, че нямало да има по празниците? :D Сутринта като тръгвах за работа и не можах да видя къде са стълбите пред блока :wow: . Не знам за вас, но като гледам метеорологичната (<--------ебати сложната дума едвам я написах :laughing1: ) обстановка и ме завладяват едни такива желания свързани със задно предаване :dance: :choice:

stefi
18-12-2005, 09:49
и аз се сещам за използване на ръчната не по предназначение.Доста сняг наваля и сега отивам да пробвам зимните гуми. :P

MrX
18-12-2005, 09:58
Колеги и коележки! и ме завладяват едни такива желания свързани със задно предаване :dance: :choice:

хайде без задни мисли :twisted: :twisted: :twisted:

viki
18-12-2005, 11:42
Хи-хи:))

BatVas
18-12-2005, 12:03
Е аз и Гиги още вчера се порадвахме на снега с използване на ръчна не по предназначение и въртене в снега на Златните мостове=за съжаление стана пренаселено по едно време и Алф не можа да се покефи :D :D :D :D :D

ALFA CORSE
18-12-2005, 13:19
Честито и на варненци и при нас май зимата дойде :?

Venci
18-12-2005, 13:40
Жалко, че пр**баха полигона в студентски град :no_no_no: иначе има и други места където може да се осъществяват подобни сбирки. Хайде следващият път да ме вземете с вас поне да се повозя :please: защото моята пак съм я рахвърлял и скоро няма да излезе от бокса.

ДРАЗНИТЕЛ-ка
18-12-2005, 13:54
Честито и на варненци и при нас май зимата дойде :?

Е,защо с тази- :? физиономия бре?Толкова е хубаво!Верно,че като падне на замята се топи,но по покривите и дърветата има натрупано!Много е красиво!Ние живеем в къща и двора в момента е страхотен.И снега ми е на една педя разстояние...само трябва да изляза :D

За мен точно това време е ужасно романтично!Свързвам го с камината,която гори и вътре е топло,да ходиш по къси ръкави,а на вън вали сняг..Мммм,много е хубаво!

Дано само пътищата са проходими,че да можем да се замъкнем към Жеравна след някой друг ден :lol:

ALFA CORSE
18-12-2005, 13:58
Да... красиво е :D .
Но като си помисля, че довечера ще паднат под нулата температурите и утре по уличките ще е ....
Да не говоря че в 7 сутринта трябва и до Дружба да ходя.

ДРАЗНИТЕЛ-ка
18-12-2005, 14:14
Ооо,верно.За това не бях помислила.То поледиците тук са нещо нормално мисля...винаги снега се топи и вечер като стегне става мамата си тракало :? ......

gigi
18-12-2005, 15:12
Абе и аз много се кефя ама трябва да разривам колите отпред и задния двор и направо се скапах.
Иначе и колело покарах днеска :screwy: :screwy:

Naso
18-12-2005, 15:22

Луд умора НЕМА ! Само се поти :static: :prison: :bionic: :nuke:

ДРАЗНИТЕЛ-ка
18-12-2005, 15:32

А вериги сложи ли му? :lol:

Gogata
18-12-2005, 17:31

това е голяма емоция :D колко рацинг сме правили с bike-вете с един приятел зимата :lol: :twisted:

Темпра
18-12-2005, 21:47
Днес с един приятел / Миро-Килъра от клуб Фиат/ ходихме до Благоевград....тръгнахме към 8.30 сутринта.....никаква идея за почистени пътища, е г...ти емоцията и нервното напрежение, дето изживяхме...обаче "Цона" се представи добре....околовръстното бе трагедия, а за пътя до Благоевград, да не ви говоря.....едни тирове като закъсали, други пък закъсващи "всеки момент"...на връщане малко след Дупница имаше един голф 2 без предница...горкия....
И вероятно си имате на представа, обаче останах поразен от идиотщината и олигофренията на разни гъзенца с джипове и други подобни......колона от поне 20 коли, оня тръгва да изпреварва....едно Ауди А......не знам какво си, го изхвърлиха най-нахално в ....там дето трябва да е канафката......
Абе ужас...обаче се прибрахме и сега си пиивам чайчето........ :lol:

ДРАЗНИТЕЛ-ка
18-12-2005, 22:42
Смятате ли,че до 3 дена ще се нормализира пътната обстановка? :roll:

Никак не ми се иска да пропадне планираното пътуване до Жеравна :?

Темпра
18-12-2005, 22:49
Смятате ли,че до 3 дена ще се нормализира пътната обстановка? :roll:

Никак не ми се иска да пропадне планираното пътуване до Жеравна :?

Прогноза (http://weather.bg/)

boian
19-12-2005, 19:08
Никъде нема да одите докат не опраим оная работа с мажо ти :pfbbt:

ДРАЗНИТЕЛ-ка
19-12-2005, 20:33
Никъде нема да одите докат не опраим оная работа с мажо ти :pfbbt:

Тя оная работа още утре ще е оправена ве!Ако става въпрос за същата де..то ще се разбере след няма и няколко часа,кат се прибере съпружеското тЕло :lol:

Ама кат я оправите,Шсъ похвалиш,нали?А подписа ще го смениш ли? :twisted: А ще черпиш ли? :twisted:

Naso
19-12-2005, 21:29
Ама кат я оправите,Шсъ похвалиш,нали?А подписа ще го смениш ли? :twisted: А ще черпиш ли? :twisted:

Бояне, БОЯНЕЕЕЕЕЕ, де ти трееше а са збаждаш !? На ти сега !

boian
19-12-2005, 22:13
А вий кат зехте Мариа-та, га ше черпите. А подписа само ще добавя само една 146 1.4TS 99 :twisted: та да ми станат две :Tease: "любовници" Само не знам жената да не ми :guillotine:

ДРАЗНИТЕЛ-ка
19-12-2005, 23:49
А вий кат зехте Мариа-та, га ше черпите. А подписа само ще добавя само една 146 1.4TS 99 :twisted: та да ми станат две :Tease: "любовници" Само не знам жената да не ми :guillotine:

Ша ти кажа аз една Мариа/я :paddle:

Ти кат беше на 9-ти у къщи,де спа,та не се черпи?М?

ALFA CORSE
20-12-2005, 00:40
На следващата среща ще я видим ли :) .

Michelin Alpin :bowdown: Днеска така се накефих на снега :D

ДРАЗНИТЕЛ-ка
21-12-2005, 14:41
Ох,ние не рискувахме да тръгнем на път до Жервна днес....заледени били пътищата,трудно проходими,не ни се рискуваше зради детето.АКо бяхме само двамата с мъжа ми,да сме вече там,ама няма как,трябва да мислим за още един човек....

И понеже се бях наточила да ходим извън града,сега ми е едно тъпо :x

Пуста зима.....

BatVas
21-12-2005, 14:47
Аз пък чакам да си тръгна с нетърпение да видя как са новите Дънлоп Винтер Спорт - смених си вчера и дисковете, накладките, пружините- вече съм малко по-висок(ама пак си е хубава) смених и предните носачи с нови, минах на реглаж, заредих 40 литра 100 октанов бензин и сега чакам да тръгна към Свищов :twisted: :D :D
Е то е ясно че ще карам внимателно-ама ми се пътува :)

ДРАЗНИТЕЛ-ка
21-12-2005, 15:11

И на мен ми се пътува :heavy_cry:

Само да се оправят пътищата и ще има Жеравна,дръж се,идваме :twisted:

virusalfa
21-12-2005, 19:28
Какво да ви река, Урсула не бе6е из4истил улиците,д...а неговата м...а д...а и говедото д....а!

пп.Урсула е кмето :lol:

Venci
21-12-2005, 19:34
Аз пък чакам да си тръгна с нетърпение да видя как са новите Дънлоп Винтер Спорт - смених си вчера и дисковете, накладките, пружините- вече съм малко по-висок(ама пак си е хубава) смених и предните носачи с нови, минах на реглаж, заредих 40 литра 100 октанов бензин и сега чакам да тръгна към Свищов :twisted: :D :D

Аз обикновенно като говоря така и сам самичък не си вярвам, че ще Фнимавам :lol: . Иначе още малко и ще трябва да ми се сменя титлата от "Универсален Модификатор" на :choice: "Убиец на карета" пуста баничарка с предно писна ми от тия ръчни и сега - Задна с пълен ляв и хаааййдеее на въртележката :dance:

kris11
25-12-2005, 11:12
Ох,ние не рискувахме да тръгнем на път до Жервна днес....заледени били пътищата,трудно проходими,Пуста зима.....
Aма какво им има на пътищата?? На 19 ти ходих до Пловдив през Слънчев бряг и на 20 -се върнах.самолета стана снегорин , по едно време се опасявах да не остана без предна броня :( .
Слънчев бряг беше с 15-20 см сняг но поне заравнен , но на връщане имаше разтопено и почти целият беше заледен. А и съм с гуми иниверсал втора младост с 4 мм грайфер.
А вериги на самолета посмъртно не могат да се сложат.

ДРАЗНИТЕЛ-ка
25-12-2005, 11:36
Ох,ние не рискувахме да тръгнем на път до Жервна днес....заледени били пътищата,трудно проходими,Пуста зима.....
Aма какво им има на пътищата?? На 19 ти ходих до Пловдив през Слънчев бряг и на 20 -се върнах.самолета стана снегорин , по едно време се опасявах да не остана без предна броня :( .
Слънчев бряг беше с 15-20 см сняг но поне заравнен , но на връщане имаше разтопено и почти целият беше заледен. А и съм с гуми иниверсал втора младост с 4 мм грайфер.
А вериги на самолета посмъртно не могат да се сложат.

А представи си сега същата ситуация,само че с едногодишно дете в колата и пак ми кажи дали ще тръгнеш на път;)

kris11
26-12-2005, 19:52
Със самолета да.! Веднага -само ще сложа 1 лопата в багажника. ? не че има купчини с пясък покрай пътя,/
Не ми е сефте зимното пътуване. Пътувал съм и в по зверски условия/ но бях с висока проходимост -с 125Р с зимни Вида с шипове :D /. След мен затваряха прохода.
И Боянще почерпи и ще ви дръпнем :)

ДРАЗНИТЕЛ-ка
27-12-2005, 12:03
Пак го насадихме Боян да черпи 8) Ами пада му се,нека :twisted:

А ти какво имаш предвид под това,че ще ни дръпнете?Ако закъсаме ли?(Да не Дава Господ)

Представи си,че сме някъде на майната си,какво,ще се вдигнете да ни спасявате ли?

kris11
27-12-2005, 22:42
Що не . А пък ,ако е далече ще намерим някой от района .
Ама с тая Мария закъде сте извън града :D

ДРАЗНИТЕЛ-ка
28-12-2005, 10:29
Ами за къде..оставям мъжа ми с Мария-та..насаме... :twisted: ,а аз и дечко ще се спасявеме както можем :twisted: