View Full Version : Kожен волан?
opala147
30-01-2009, 23:48
Здравейте колеги, от Варна съм и искам да знам дали има тапицер който да ми облече волана с кожа. Той си е кожен, но искам някой промени. Та ако някой знае свестен тапицер да даде координати.
Благодаря предварително!
Знам колега ама е от Стара Загора.Ако имаш път на сам ще те свържа голям приятел ми е и е доста сръчен.
dilian alfa gtv
03-02-2009, 16:30
Здравейте колеги, от Варна съм и искам да знам дали има тапицер който да ми облече волана с кожа. Той си е кожен, но искам някой промени. Та ако някой знае свестен тапицер да даде координати.
Благодаря предварително!
също търся от давна:whip:
Преди години имаше на Цирковата площадка и под завод "Дружба". Човека под завод "Дружба" ми претапицира тогава тавана на 145-та, че беше провиснал
KirilSol
03-02-2009, 18:50
знам че има някъде зад църквата "Св. Никола", който се занимава точно с това...трябва да го потърсиш
Ако искаш волан от естествена кожа с вътрешен шев много трудно ще намериш някои да ти го направи.Що се отнася за тия смешните с кордата навсякъде ги правят.
dilian alfa gtv
04-02-2009, 10:31
знам че има някъде зад църквата "Св. Никола", който се занимава точно с това...трябва да го потърсиш
каде беше тая църка че не се сештам нещо
LeoVin4i
04-02-2009, 10:41
каде беше тая църка че не се сештам нещо
Е на центъра църквата, на Княз Борис то друга няма там. И ако е читав тапицера да кажеш да отида и аз:popesmiley:
dilian alfa gtv
04-02-2009, 17:24
аха разбрах ше го видим аз търся добър тапицер защото ще тапицира целия салон също таван кори колонки волан и т.н.за тва искам да е добър.
Ако искаш волан от естествена кожа с вътрешен шев много трудно ще намериш някои да ти го направи.Що се отнася за тия смешните с кордата навсякъде ги правят.
В Бургас има тапицер който може да направи волан с вътрешен шев, с изкуствена и естествена кожа, по желание на клиента. Миналата година един приятел си претапицира волана, става супер.Прави и кожени салони.
dilian alfa gtv
04-02-2009, 21:45
така колега вземи му кординати ако можеш и аз мога да донеса целия салон за претапициране защото имам друг който да сложа временно.мерси предварително.
така колега вземи му кординати ако можеш и аз мога да донеса целия салон за претапициране защото имам друг който да сложа временно.мерси предварително.
Тези дни ще мина от там и ще взема някакъв тел. за връзка, но мисля, че не работи много ефтино, миналата година попитах колко ще струва цялостно претапициране на салона на 156-цата, седалки, кори, тапети и ми се върти сума от порядъка на 900-1000 лв с изкуствена кожа.За естествена не питах . Така и не го претапицирах.
баси кожодера.1000 лв. за салон на кола?!?!?!1 кв/м изкуствена койа е 10.50лв. за един салон ти тръбват 7кв/м. 900лв. труд???:new_Eyecrazy:
баси кожодера.1000 лв. за салон на кола?!?!?!1 кв/м изкуствена койа е 10.50лв. за един салон ти тръбват 7кв/м. 900лв. труд???:new_Eyecrazy:
За това и не си претапицирах салона, и на мен ми се стори скъпо, но сега е криза и може да се провери дали не е намалил цените. Между другото изрових телефон който съм записал за желаещите да проверят дали е така - 0896687527 (не съм записал име) . Ако има някаква грешка, ще отида до ателието му.
за салони тарсете по моргите.в ст. загора имаше един като питах за части.тва са адски много пари.според мен разбира се.че е играчка да ама 1000лв.
и 500лв да е пак е много в едно село до стара загора има човек които прави салони тавани на коли и със сигурност ще взима по малко.мога да ви дам мобилен ако ви устройва.
dilian alfa gtv
05-02-2009, 12:19
и 500лв да е пак е много в едно село до стара загора има човек които прави салони тавани на коли и със сигурност ще взима по малко.мога да ви дам мобилен ако ви устройва.
даи и ти тел.колега да проверим
dilian alfa gtv
05-02-2009, 12:22
За това и не си претапицирах салона, и на мен ми се стори скъпо, но сега е криза и може да се провери дали не е намалил цените. Между другото изрових телефон който съм записал за желаещите да проверят дали е така - 0896687527 (не съм записал име) . Ако има някаква грешка, ще отида до ателието му.
мерси колега сега ще питам.а като за начало мога да тапицирам предните и корите а задните да ги оставя те им няма нищо.да видим кви пари ще иска за естествена кожа.:handshake:
sheikara
05-02-2009, 12:25
Имам един колега от фиат форума дето си беше тапицирал волана сам на стилото. В тунинг раздела е... И много хора го питаха дали могат да има тапицира воланчетата за някакви кинти и тои се нави... не е много пари ... 50/60 лв ли каза с материалите и труда
0898495708 момчето се казва Георги.Искрено се надявам да ви е от полза.
dilian alfa gtv
05-02-2009, 14:30
мерси колега:handshake:
мерси колега:handshake:
за нищо.само да свърши работа.поне няма да е такава сумата.пича е точен, как работи незнам идвал е в склада да му режа кожи и единственото което знам е че доста го търсят.
тая тема леко я опоручихме:roll: от "Кожен волан" стигнахме до цял салон.До 2-3 дни сигурно ще обсъждаме къде да си облечем целите коли в кожи!:-D
dilian alfa gtv
05-02-2009, 16:21
E нищо точно по темата е все за тапицер става въпрос.полезна е междудругото има доста отзиви. а другпат колко пъти съм пускал и без никав резултат.:-D
говорих с тапицера и каза 350 макс. 500 лв. труд + материали.питах го за 156 и каза че не е правил никога и не може да ми каже точна цифра.
Имам един колега от фиат форума дето си беше тапицирал волана сам на стилото. В тунинг раздела е... И много хора го питаха дали могат да има тапицира воланчетата за някакви кинти и тои се нави... не е много пари ... 50/60 лв ли каза с материалите и труда
Аз съм този който споменавате.Кожата е естествена италианска за автотапицерий. Правя само волани цана 60лв.