Log in

View Full Version : Помогнете!!!Алфа 146 за ремонт:(

GiuliaSprint
01-02-2009, 20:42
Колеги,преди няколко месеца си взех читава алфа 146...
Скоро след това обаче имах сериозен проблем..
Термостата не ми отвори,гарнитурата се прецака и влезна вода в единия цилиндър:(Колата я дадах на ремонт,обаче след ремонта двигателя постоянно ми чука,от някъде има теч на масло(целия двигател е омазнен),освен това ми качи и разхода на масло...Казаха ми че това чукане не можело да се оправи,а масло ми пускало понеже от високата температура при аварията всички уплътнения се скапали...Тоя глупак от сервиза ми каза,че в краен случаи щял да сложи силикон да спре теча на масло,ама чукането на двигателе щяло да си остане:gives[1]:

Вече сам отчаян,кажете ми някои сервиз в Пловдив или София,където ще ми оправят колата като хората:mobile:..Нямат значение парите,само искам колата ми да си е като преди:rosso_spider:..Писна ми от некадърници,които не са виждали алфа през живота си..

ivo_red
01-02-2009, 20:49
Термостата не ми отвори,гарнитурата се прецака и влезна вода в единия цилиндър:(Колата я дадах на ремонт,обаче след ремонта двигателя постоянно ми чука,от някъде има теч на масло(целия двигател е омазнен),освен това ми качи и разхода на масло...Казаха ми че това чукане не можело да се оправи,а масло ми пускало понеже от високата температура при аварията всички уплътнения се скапали...Тоя глупак от сервиза ми каза,че в краен случаи щял да сложи силикон да спре теча на масло,ама чукането на двигателе щяло да си остане:gives[1]:

Вече сам отчаян,кажете ми някои сервиз в Пловдив или София,където ще ми оправят колата като хората:mobile:..Нямат значение парите,само искам колата ми да си е като преди:rosso_spider:..Писна ми от некадърници,които не са виждали алфа през живота си..
В Сф мога да ти препоръчам Лисан или клубния сервиз при Румен има координати в общия тех. раздел ако се не лъжа. Иначе кофти случка, требе си да се видят какви са пораженията - иначе мое да насадиш една 2-ка турбо на 146-цата като едното нищо, ако ТС-а е станал на салата

DelPiero
01-02-2009, 21:05
Да,в клубния сервиз е наи-добре....

Speeder
01-02-2009, 21:56
Колега, за съжаление в Пловдив има малко сервизи, които се занимават с Алфи и там ще те натоварят сериозно.
За такъв сериозен ремонт се насочи към София.
Разгледай сервизите тук:
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26

Прочети какви са отзивите на хората и действай ;)

dimo
02-02-2009, 10:56

къде е и кой е този майстор ? после ще ти кажа 2-3 където можеш да отидеш В Пловдив .

GiuliaSprint
02-02-2009, 17:49
Бях закъсал до карнобат..От там един приятел с автовоз успя да я закара до Бургас...Там понеже имах познат и той заведе колата на някакъв сервиз и ей го сега резултата:sad:

batmisho
03-02-2009, 15:08
priqtel idi vav dinexspres tam se zanimavat predimno sas italqnski koli tam 6tetiq opravat tovae vav plovdiv do magazin rila

BillyBoy`
03-02-2009, 18:24
priqtel idi vav dinexspres tam se zanimavat predimno sas italqnski koli tam 6tetiq opravat tovae vav plovdiv do magazin rila
по добре не ходи там щото няма да ти я оправят по добре се свържи със някои от колегите от софия които се занимават със ремонти или Лисан или Бобо

Speeder
03-02-2009, 18:47
От Динекспрес само части. И то ако са наистина по-евтини...
Това ми е мнението :whip:

GiuliaSprint
03-02-2009, 19:29
..То се е видяло,че ще се ходи в София:baby_bringin:Вече не ми се рискува с "разбирачи по Алфи":chair: