PDA

View Full Version : проблем с турбо

ivoniks_consult
02-02-2009, 20:16
Здравейте,
Отдавна се каня да пиша, от известно време станах собственик на алфа 166 2,4 д/140/2002г имам следният проблем. Във Вантотрейд ми казаха че турбото е за рециклиране и рейката е за ремонт. Бихте ли ми казали колко ще се оръся за ремонта на тези две неща. Предварително благодаря!

Linkestis
02-02-2009, 20:37
Искреният ми съвет: отиди на поне още едно място!

nightroller
02-02-2009, 20:52
Доколкото знам тази турбина не се ремонтира и рециклира но съм чувал че се прави все пак... цената на турбината е ~2000 лв. Рейката се рециклира със сигурност но не знам колко струва... все пак послушай колегата и потърси второ становище.

p3shku
02-02-2009, 21:10
В Ванто по принцип не бих отишъл... може би само ако няма вече каде да отида.... дано не ми се налага.... отиди при Бобо ... потърси му кординатите в форума... ще ти направи диагностика на колата като хората и ще се опита най тънко/приемливо да минеш.. ако е възможно.

ivoniks_consult
03-02-2009, 05:58
благодаря на всички отзовали се

bokota
03-02-2009, 17:37
Аз имам турбина за теб проверена от РеалТурбо,които казаха,че е в отлично състояние.Ако някога те интересува....Продава се.

ivoniks_consult
03-02-2009, 20:20
колко му търсиш

Коки
05-02-2009, 19:11
В Ванто по принцип не бих отишъл... може би само ако няма вече каде да отида.... дано не ми се налага.... отиди при Бобо ... потърси му кординатите в форума... ще ти направи диагностика на колата като хората и ще се опита най тънко/приемливо да минеш.. ако е възможно.

Аз купих колата с умряла турбина и веднага отидох при Бобо. Година и кусур вече нямам никакви грижи. Освен това, не давам друг освен него да ми пипа матора.

p3shku
18-06-2009, 00:00
Колеги тука да питам понеже се развърта темата с турбото... мойте оплаквания са че си попромени звъка малко турбината.. свисти малко по различно вече... Тея дни свалих кулера и всички маркучи и точно този дето дърпа от него турбото е скъсан много леко съответно свистенето може да е от там... проблема е бръкнах и хванах перката и има лек луфт настрани и нагоре надолу... напред назад не помръдва.... има ли повод за притеснение

ACEHOB
18-06-2009, 09:10
Според моето скромно мнение .... има.
Отиди при чичо :prescription: да ти каже по-точно какви са ти вариантите.
Препоръчвам ти да отидеш тук (http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=51). Няма да сгрешиш!

p3shku
18-06-2009, 10:55
Аз там със сигурност ще отида но другата седмица... та си мислих да получа две три онлаин "диагнози" за да се подготвя психически