View Full Version : Люлински срещи - Западната част на София
D-I-V-A-K-A
06-03-2011, 19:05
Айде да се организираме този петък да се видим, забравихме си физиономиите. Какво ще кажете по въпроса?
Айде да се организираме този петък да се видим, забравихме си физиономиите. Какво ще кажете по въпроса?
Точно този петък ще е голям студ,незнам дали е удачно:alien:
D-I-V-A-K-A
06-03-2011, 20:35
Точно този петък ще е голям студ,незнам дали е удачно:alien:
Еми ще видим примерно в сряда прогнозата каква ще е и ще го решим ;) Че те не познават за повече от 2 дена напред ;)
RUNNING WILD
08-03-2011, 22:10
по натам като се покаже слънцето и аз си идвам при вас че ходих на една среща на Арената Младост ама ги чаках първият път никой не дойде а вторият се събрахме ама ми стана скучно там и избягах с писъци и повече не съм ходил.
D-I-V-A-K-A
08-03-2011, 22:20
по натам като се покаже слънцето и аз си идвам при вас че ходих на една среща на Арената Младост ама ги чаках първият път никой не дойде а вторият се събрахме ама ми стана скучно там и избягах с писъци и повече не съм ходил.
Хаха за това идваш на Арена запад, там поне всеки път като се съберем се забавляваме ;)
Хаха за това идваш на Арена запад, там поне всеки път като се съберем се забавляваме ;)
А така реклимарай :lol_sign:
Ще те правим маркетинг директор :evilsmiley:
Накакво развитие със срещата на западната част?
RUNNING WILD
09-03-2011, 11:12
не не още не съм ходил на Арена Запад, даже и пред Невски не съм ходил още,за последно ходих на Обелско Шосе мисля как беше Лагуна май се казваше това с басейна и ресторанта,абе нема да казвам къде са явките :) има си хора и хора за всички компанията е общирно понятие, ама там са се подбрали и сортирали нормални хора който са и за маса и за за лични контакти извън форума.
Нека се постопли и пак ще започнем сбирките братлета! Румба, а тебе те искам задължително, че не съм ти виждал мутрата от 2 години сигурно!:yes:
RUNNING WILD
11-03-2011, 00:18
е как бе ше се кикотиме здраво,още малко.
D-I-V-A-K-A
11-03-2011, 02:20
Нека се постопли и пак ще започнем сбирките братлета! Румба, а тебе те искам задължително, че не съм ти виждал мутрата от 2 години сигурно!:yes:
ОК, значи отлагаме откриването ;) А и мисля, че честа трябва да е твоя, защото ти си главен организатор на тези срещи, така че, когато кажеш, знаеш, че за тебе съм на линия ;)
ОК, значи отлагаме откриването ;) А и мисля, че честа трябва да е твоя, защото ти си главен организатор на тези срещи, така че, когато кажеш, знаеш, че за тебе съм на линия ;)
Ачо, за какво откриване става въпрос? Не съм аз главният организатор на Люлинските срещи, главният организатор беше Lulin racing, когато той спря да организира, аз продължих.:razz:
какво става ще има ли среща на Арената
какво става ще има ли среща на Арената
:spam::spam::spam:
Колега,
за Арената си има друга тема!!! http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48850
:spam::spam::spam:
Колега,
за Арената си има друга тема!!! http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48850
Това го знам, ако си видял съм писал там! Но защото Дивака написа, че се отлага откриването и за това си помислих, че става въпрос и за Арената и за Западната част, а то явно е само за Западната част.
D-I-V-A-K-A
11-03-2011, 18:46
Ачо, за какво откриване става въпрос? Не съм аз главният организатор на Люлинските срещи, главният организатор беше Lulin racing, когато той спря да организира, аз продължих.:razz:
Е така де, разбра ме за какво става на въпрос. ;)
Alexandrov70
13-03-2011, 23:02
Я да видим сега ,кога ще е Люлинската импровизирана среща и къде.Стига сме си седяли затворени между стените, и да не е перфектно времето ,няма значение - няма да ни бутне едно време я....
kaloiannnnn
14-03-2011, 09:46
Тази вечер в 19:00h
detelazurno
14-03-2011, 10:09
Там сме. Аз малко по-късничко - 19:20-30 ще дойда, но съм там ;)
D-I-V-A-K-A
14-03-2011, 14:13
Там сме. Аз малко по-късничко - 19:20-30 ще дойда, но съм там ;)
Нещо май объркахте темата ;)
detelazurno
14-03-2011, 14:15
Няма обърквация бре. Ама гледам, че темите нещо се омешаха и викам дай и аз да не остана по-назад :comphits:
kaloiannnnn
14-03-2011, 14:23
:idea2:Дабе :tooth: нищо де разбрахте ме ужас мноо съм смотан!
Живи ли сте бреееееее???? Събиране, като едно време?????????:respect::BIGsmile::spiteful:
lulin racing
22-04-2011, 14:17
Кое дали е живо алфите или ние? :lol_sign:
Кое дали е живо алфите или ние? :lol_sign:
И двете!!!!!
живота ни пооочука, ама що да не сме на линия 8-)
Живи ли сте бреееееее???? Събиране, като едно време?????????:respect::BIGsmile::spiteful:
Време е :beer:
kaloiannnnn
25-04-2011, 11:52
Време е :beer:
Каде се изгуби забравихме ти феиса аре идвай срещите започнаха!
lulin racing
26-04-2011, 04:49
Време е за едно събиране :)
Време е за едно събиране :)
То бая време мина. Какво ще кажете за 09.12.11.????? Едно събиране???:rockon:
RUNNING WILD
03-12-2011, 09:53
казваме да поведи ордите към прогрес...
:clapping::clapping::clapping: хайде
Вече не те бива за организатор :tooth:
Napoleon
12-12-2011, 00:00
състояло ли се е събирането ? защото искам и аз да присъствам .. да обменя опит с по старшите от мен :P
състояло ли се е събирането ? защото искам и аз да присъствам .. да обменя опит с по старшите от мен :P
Не още
Napoleon
12-12-2011, 20:31
а знае ли се кога ще има среща или още не е решено ...
Не можем да се организираме ...
Napoleon
14-12-2011, 18:59
ами хайде да организираме нещо .... иначе който е съгласен да пише да знаем с колко хора разполагаме и има ли смисъл разбира се ... : )
jumbo797
14-12-2011, 20:30
Е айде де,давайте да се видим!
Napoleon
17-12-2011, 22:26
Ами хайде след коледа примерно ... да се разберем нещо около 27,28-ми който е съгласен да пише :P
killuminati
04-11-2012, 17:55
Люлин гъмжи от бързи Алфи!От 6-та част сме две черни 146ци. :) Давайте да се организираме.
reloading
08-11-2012, 11:58
и аз бих наминал :) ако се разберем нещо...
Хайде да се организираме хора !!
Само като си спомня какви срещи бяха..... сега всеки се скатава:pimp:
Само като си спомня какви срещи бяха..... сега всеки се скатава:pimp:
Наистина бяха много добри срещи. Сега зимата едва ли ще стане някоя среща.
Аз мисля, че като се постопли, можем пак да започнем да се събираме, но не както беше преди всяка седмица, а примерно два пъти в месеца. Нека дойде пролетта и ще го измислиме.
---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:37 ----------
Люлин гъмжи от бързи Алфи!От 6-та част сме две черни 146ци. :) Давайте да се организираме.
От шеста част съм и аз. Защо не сме се засичали?:lupe:
И аз съм там някъде...
И май сме наблизо, ако се не лъжа. :)
Наистина бяха много добри срещи. Сега зимата едва ли ще стане някоя среща.
Аз мисля, че като се постопли, можем пак да започнем да се събираме, но не както беше преди всяка седмица, а примерно два пъти в месеца. Нека дойде пролетта и ще го измислиме.
---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:37 ----------
От шеста част съм и аз. Защо не сме се засичали?:lupe:
Хайде казвайте дата и да се съберем :tooth:
reloading
12-01-2013, 20:17
да по-обновя темата... скоро ще се събирате ли ?
Georgi Sartliyski
16-01-2013, 19:55
ще се събираме ли?
Здравейте,
Аз съм нов тук и съм ЗА сбирка в Люлин :)
Края на месеца или началото на април ще организираме нещо:cheers:
RUNNING WILD
19-03-2013, 23:27
записан си на масата си до мен
http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48502&page=60
Леле много сме слаби люлинци я се стегнете
Леле много сме слаби люлинци я се стегнете
А бяхме №1
Виждам, че има интерес за подновяване на срещите.:clap:
Какво ще кажете всяка последна събота от месеца? Или ако имате предложения, споделяйте!
Ще се радвам пак да се съберем!
Бонев, давай директно предложение и да се събираме :)
Аз също съм за
Бонев, давай директно предложение и да се събираме :)
Аз също съм за
Какво ще кажете за последната седмица от месеца, 26.04.13? Да видим колко човека ще се преброим.
D-I-V-A-K-A
17-04-2013, 00:22
Какво ще кажете за последната седмица от месеца, 26.04.13? Да видим колко човека ще се преброим.
Аз съм на линия, че ти забравих голата кратунка брат ми :tooth:
Най - вероятно ще се включа и аз
А нявга беше на паркинга на Кауфланд, преди това в Кери и т.н. Сега къде ще е евентуално?
А нявга беше на паркинга на Кауфланд, преди това в Кери и т.н. Сега къде ще е евентуално?
Предлагайте места!
D-I-V-A-K-A
18-04-2013, 20:24
Предлагайте места!
А по стара люлинска традиция съм си за Кери-то. И без това времето се оправя, може да си застанем на тераската и да си купонясваме ;)
А по стара люлинска традиция съм си за Кери-то. И без това времето се оправя, може да си застанем на тераската и да си купонясваме ;)
Вече няма терсака там Ачо. Всичко е покрито!
D-I-V-A-K-A
18-04-2013, 20:36
Вече няма терсака там Ачо. Всичко е покрито!
Верно ли бе, те са махнали най-готината екстра на това заведение. Нищо де, аз пак съм съгласен да отидем там, дори като сме били вътре, пак сме си прекарвали готино ;)
Правилно! А ти Ачо, вземи си вдигай телефона бе братче!
RUNNING WILD
23-04-2013, 22:44
значи на 26 нема да ходя никъде си скрия въдиците от себе си,като се замисля първите хора който познавам от форума са люлинци,една вечер беше зимата през 2008 ма и късно отидох в едно кафе имаше тераса,покрай едно училище май нагоре се караше и има паркинг.
значи на 26 нема да ходя никъде си скрия въдиците от себе си,като се замисля първите хора който познавам от форума са люлинци,една вечер беше зимата през 2008 ма и късно отидох в едно кафе имаше тераса,покрай едно училище май нагоре се караше и има паркинг.
Румба, като гледам брат, няма никакъв интерес засега. Никой нищо не е писал. Май ще отпадне и този път.
На 26-ти (петък) аз мога да се появя, но не съм с Алфа-та към момента. :)
За Кери-то в 6-та част (на спирката на трамвай "8") ли говорим?
RUNNING WILD
24-04-2013, 21:29
Румба, като гледам брат, няма никакъв интерес засега. Никой нищо не е писал. Май ще отпадне и този път.
не просто се чакаме някой да ни засили все едно сме малки деца,колко по-дърти ставаме толко по се ослушваме и ни мързи май,ама мене не аз изпростявам с всеки изминал ден та требе се сбереме да прихвана нещо благородно от вазе,от друга страна сега е за сбирки зимата е тегаво и скучно.
RUNNING WILD
24-04-2013, 21:50
На 26-ти (петък) аз мога да се появя, но не съм с Алфа-та към момента. :)
не бой се нема да ти се карат модераторите като не си,може да земеме от Маврута седалка от 164 и ще те нося на конче с нея ако много ти липсва.
За Кери-то в 6-та част (на спирката на трамвай "8") ли говорим?
Точно за него става въпрос. Аз обаче може би няма да мога, защото очаквам гости от Италия. Не ми е потвърдено още на 100 %, но има такава вероятност.
Другата идея ми беше за паркинга на кауфланд в 6-ти микрорайон, да се видим и да обсъдим на живо предсоящи срещи и да си определим място и време на бъдещи срещи.
reloading
20-05-2013, 20:31
И к'во стана? Ще го бъде ли? и без това засега живея в люлин може да се разберем да се видим някъде?
Всичко е изгубено като гледам...
Е, наздраве поне!!!
Напротив, не е изгубено !
Просто хората от западните покрайнини на Сф са най-заети явно :tooth:
Напротив, не е изгубено !
Просто хората от западните покрайнини на Сф са най-заети явно :tooth:
Ако съдя по себе си, наистина си прав...:tequilla:
Ако съдя по себе си, наистина си прав...:tequilla:
Не се прави, все два три часа, можеш да заделиш за една среща :Tease:
Лелееее, тотално отсъствие...:lupe:
D-I-V-A-K-A
24-07-2014, 15:07
Не си сам! И аз съм насреща, ама май повечето са я забравили тая тема...
Не си сам! И аз съм насреща, ама май повечето са я забравили тая тема...
Видно е, че сме вече в трета глуха...
RUNNING WILD
25-07-2014, 09:29
аз също ще чакам да вземете решение и ще мина да се похилиме.
Пишете и мен...:lol_sign:
SandoOne
27-07-2014, 08:05
споделете се пак повечето сме от ляллин :)
D-I-V-A-K-A
28-07-2014, 00:11
Видно е, че сме вече в трета глуха...
Брат, аз от 1-ви захващам помпачката да я стегна и съм на линия за срещи, че да й се радвам. Така че съм готов да измислим нещо ;-)
B.Andreev
25-01-2015, 20:32
Правите ли срещи още? :mobile: Наскоро взех 147-ца и ще е хубаво ако се срещнем да ви задам някой въпроси относно тези автомобили..
Правите ли срещи още? :mobile: Наскоро взех 147-ца и ще е хубаво ако се срещнем да ви задам някой въпроси относно тези автомобили..
По често се срещаме на ЕКО-то :)
B.Andreev
28-01-2015, 21:01
По често се срещаме на ЕКО-то :)
Кажете някой ден като ще ходите натам 8-)
Кажете някой ден като ще ходите натам 8-)
Чети в темата за срещите на ЕКО-то.
Предложи ден например петък,аз ще те подкрепя.