PDA

View Full Version : Който може да помага(за работа)

rumenti77
02-02-2009, 22:23
Колеги,ако можете да ми помогнете в търсенето на работа,ще съм ви много благдарен.Искам да постъпя някъде на дългосрочна и сериозна работа,защото ще ни съкращават от фирмата в която работя в момента(ИНЖСТРОЙ-ЩРАБАК).Ами на кратко да напиша за мен:завършил съм средно образование,шофьор-монтьор.Работил съм като:ремонти и монтажи на ел. уреди и (моля колегите да не ме псуват много:sad:)оператор на асфалторазтилач( последните 10г).В интерес на истината преди да започна тези работи нямах представа за какво става въпрос.Но човек когато има желание да работи бързо се учи.Просто имам желание,нужда и задължение(жени,деца знаете как е)да започна работа.Моля да пишат само колеги които могат да ми помогнат.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.:big_bow_down::big_bow_down::big_bow _down:

Mapтo
02-02-2009, 23:49
Колеги,ако можете да ми помогнете в търсенето на работа,ще съм ви много благдарен.Искам да постъпя някъде на дългосрочна и сериозна работа,защото ще ни съкращават от фирмата в която работя в момента(ИНЖСТРОЙ-ЩРАБАК).Ами на кратко да напиша за мен:завършил съм средно образование,шофьор-монтьор.Работил съм като:ремонти и монтажи на ел. уреди и (моля колегите да не ме псуват много:sad:)оператор на асфалторазтилач( последните 10г).В интерес на истината преди да започна тези работи нямах представа за какво става въпрос.Но човек когато има желание да работи бързо се учи.Просто имам желание,нужда и задължение(жени,деца знаете как е)да започна работа.Моля да пишат само колеги които могат да ми помогнат.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.:big_bow_down::big_bow_down::big_bow _down:

Драги колега, би ли погледнал в темата: "Да бъдем полезни един на друг според професиите си!"

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=5561

пък може и да намериш точният човек, мисля че
няма да ти откажат... поне съвет ще ти дадат!
Все пак едно ни свързва - Марката Alfa Romeo:flowers:
п.п В момента такива масови съкращения в цяла Европа са почнали.......:sad:
Успех!

Бобби
03-02-2009, 15:55
"D" иил "E" категория в шоф. книжка имаш ли?
Имам един познат който има транспортна фирма и ще питам дали има нужда от хора!
Гледай да не останеш без работа потърси в нета...дори и времено мъжко дупе знае 2 и 200-та
Лощото е когато не знае -2!!!
..а сега малко хумор:)
използвам твой цитат-(жени,деца знаете как е)
А бе братле колко жени имаш?:)
не се отчаивай песемизма вреди а хумора е за предпочитане...
Успех!...ще поразпитам тук таме и аз...

rumenti77
03-02-2009, 18:52
За съжаление съм в първи клас, имам предвид с (B) категория.Все пак ти благодаря.Ааа жени много....:blush:,пари няма:tooth:.

rumenti77
09-02-2009, 15:29
Айде бе хора няма ли нещо при вас:wallbash:Нещо като да търсят шофьор(с В категория),монтьор(не разбирам много,но бързо се уча)или там нещо друго.Знам че този сезон е мъртъв а и тая гадна криза ама пробвам на всякаде и питам всички познати и непознати.

venko
09-02-2009, 22:02
бате мога да питам в нашата фирма-разнос на минерална вода от 19 литра!караш и имаш бая хамалогия

lulin racing
09-02-2009, 22:32
@ rumenti77 :Колега в Минерална вода Горна Баня търсеха хора за разнос на галони (19л) Преди заплатата на помощниците беше 600 + 250 лева осигуровки..... ако си заинтересован ще намеря телефоните да звъннеш да питаш ;)

venko
09-02-2009, 22:41
колега на мене ли говориш или на rumenti 77

rumenti77
10-02-2009, 15:13
бате мога да питам в нашата фирма-разнос на минерална вода от 19 литра!караш и имаш бая хамалогия

Да колега ако можеш попитай ще съм ти благодарен.

rumenti77
10-02-2009, 15:20
@ rumenti77 :Колега в Минерална вода Горна Баня търсеха хора за разнос на галони (19л) Преди заплатата на помощниците беше 600 + 250 лева осигуровки..... ако си заинтересован ще намеря телефоните да звъннеш да питаш ;)

Ами ще съм ти благодарен и на теб ако го направиш.А и това "THE LEGEND 155" е много яко.:tooth::th_up:

lulin racing
10-02-2009, 22:17
Минерална вода "Горна Баня"
Данаил Наков
кв.Овча Купел
ул.Месечинка № 8
Телефон 0888736937

lulin racing
10-02-2009, 22:18
Докладвай ако стане работата :) Успех

rumenti77
11-02-2009, 13:31
Колеги днес съм на две,три интервюта за работа та стискайте палци.:wow:

rumenti77
11-02-2009, 18:02
Колеги намерих си работа от другата седмица започвам.Благодаря на всички които искаха да ми помогнат.На първа заплата ще почерпа.:big_bow_down::bravo::big_beer:

Mind_Control
11-02-2009, 18:08
Колеги намерих си работа от другата седмица започвам.Благодаря на всички които искаха да ми помогнат.На първа заплата ще почерпа.:big_bow_down::bravo::big_beer:

Каква е работата :)

venko
11-02-2009, 18:11
браво братле успех в новата работа:crazy:

rumenti77
11-02-2009, 18:19
Не е много хубава защото мислех да се махам от тази професия ама няма начин поне за момента ще издаржа(говоря за оператор на асфалтополагаща машина).Разбира се докато не си намеря нещо по добро , интересно.Просто за сега ще поработя малко с братята.:tooth::tooth::tooth:

mochko1
11-02-2009, 18:23
Не е много хубава защото мислех да се махам от тази професия ама няма начин поне за момента ще издаржа(говоря за оператор на асфалтополагаща машина).Разбира се докато не си намеря нещо по добро , интересно.Просто за сега ще поработя малко с братята.:tooth::tooth::tooth:

Чуждият език никога не е излишен :tooth: :tooth: :tooth:

rumenti77
11-02-2009, 18:31
Имаш право:mf_Flush:е какво да направя съдба:roll2:

mochko1
11-02-2009, 18:47
В момента нямам и твоята работа така ,че празнувай колега :cheers:

rumenti77
11-02-2009, 19:07
Няма начин ще изпия дадено количество алкохол и утре сутрин предполагам ще има бира и шкембе :big_beer: