View Full Version : представете си ако така ви започне деня
WhitePower
20-12-2005, 10:40
http://media.putfile.com/SRgtiFIRE
ооооооХХХХххххх :sad2: :sad2: :sad2: :depressed: :depressed: :depressed: изгоря си като факла....
само се чудя тоя пич що не се опита да направи нещо по въпроса!
ДРАЗНИТЕЛ-ка
20-12-2005, 12:53
Това е контролиран експеримент.Моля не правете това у дома си :crazy:
Контролиран друг път добре че не стигна до резервоара :wink: Щеше да видиш пожарникари летят :cry:
ДРАЗНИТЕЛ-ка
20-12-2005, 15:24
Контролиран друг път добре че не стигна до резервоара :wink: Щеше да видиш пожарникари летят :cry:
Добре,кажи ми тогава,ти като си караш колата,снимаш ли с камера едновременно,щото очакваш,че ще ти се запали колата и да не изтървеш да го запишеш на лента? :lol:
Добре,кажи ми тогава,ти като си караш колата,снимаш ли с камера едновременно,щото очакваш,че ще ти се запали колата и да не изтървеш да го запишеш на лента? :lol:
Абе ти ако не забеляза тоя голф беше бая тунингован и според мен се качваха за тестдрайв да снимат колко върви ама уви :wink:
ДРАЗНИТЕЛ-ка
20-12-2005, 15:28
Абе ти ако не забеляза тоя голф беше бая тунингован и според мен се качваха за тестдрайв да снимат колко върви ама уви :wink:
Бе не знам,ама бяха баси некадърниците.Седят и снимат,вместо да вземат НЯКАКВИ мерки :shock: Не е ли странно?
Трудно си представям денят ми да започва с Голф :D :D :D ама тези филмчета ми напомниха че нямам пожарогасител :oops: :oops: :oops:
Що да предприемат нещо да изгасят пожара като застраховката ще го плати двойно тоя голф... :?
Ами те се опитаха да го изгасят но явно пожарогасителя беше от тия българските дето пръска един път малко и после седиш и гледаш :wink:
mladej_it
21-12-2005, 00:22
както се казва колеги голф дизел "ВЕДНЪЖ ЗАПАЛЕН ЦЯЛ ДЕН ГОРИ" :Yoda: :grandpa:
pe6kata212
21-12-2005, 11:43
мисля че това можеше да се избегне ако бяха откачили акомулатора,лично на мен ми се е случвало два пъти,но след тази интервенция всичко приключва(става дума за откачването на акомулатора)
ДРАЗНИТЕЛ-ка
21-12-2005, 11:52
мисля че това можеше да се избегне ако бяха откачили акомулатора,лично на мен ми се е случвало два пъти,но след тази интервенция всичко приключва(става дума за откачването на акомулатора)
Два пъти ти се е случвало да ти се запали колата?! И това на какво се дължи? :shock:
sobieski
21-12-2005, 12:52
Мали и аз няма пожарогасител много кофти като се замисля дано не се случва на никой :no_no_no:
pe6kata212
21-12-2005, 14:07
дължеше се на скапани кабелни връзки които дават на късо на скапаното купе.Все пак колите бяха немски(BMV316/opel askona) Откакто карам Алфонсо няма ядове
ДРАЗНИТЕЛ-ка
21-12-2005, 14:37
дължеше се на скапани кабелни връзки които дават на късо на скапаното купе.Все пак колите бяха немски(BMV316/opel askona) Откакто карам Алфонсо няма ядове
Представям си се аз,ако ми се случи такова нещо :shock:
Такава паника ще ме обвземе,че не е истина.Определено няма да знам кого по-напред да спасявам-себе си ли,колата ли.......
На мен 33-ката ми се е палила на гумаджийница и всички избегаха само аз сипах едно шише с вода в/у парното и готово :wink: а пожарогасителя е скъп и неефективен и затова го избегвам :lol:
pe6kata212
21-12-2005, 15:12
мен лично винаги ме е спасявало откачването на акомулатора,е вярно че не винаги до пожар се стига от късо но все пак
ДРАЗНИТЕЛ-ка
21-12-2005, 15:14
Самообладание му е майката,ама аз и самообладание..нещо не ми се вписва в картинката :oops:
pe6kata212
21-12-2005, 15:25
стисках зъби,затваряш очите ловиш се за нещо здрав и квото стане
стисках зъби,затваряш очите ловиш се за нещо здрав и квото стане
Е тва ако е самообладание пази боже :lol:
pe6kata212
21-12-2005, 15:45
със сигуност е по добре да постъпиш така от колкото да снимаш докато ти гори колата
Аз лично щях да изскуба всичко де е кабел докато не изгасне
ако не стане взимам си един пищов с един патрон и............
Алфата я карах 2 години без пожарогасител и може би там ми беше грешката.
Знам и българските пожарогасители колко са добри, но си купих сега един. Имам и винаги едно шише с вода в колата.
Да не му се налага на човек, но поне аз имам и вода и пожарогасител и недай си Боже да стане нещо, ще знам, че съм всичко за да предотвратя подобни гледки...
Все пак колкото и да ми е кофти и аз бих снимал...
mladej_it
24-12-2005, 07:16
Приятели незнам какво що ама от личен опит ви казвам че на колежката мнението и е правилно като видиш пламака губиш за секунди секво самообладание и изпадаш в паника нали всеки е гледал поне по 100-тина тъпи амеркикански филма дет колата избухва и ви казвам представяш си само пламаци и гармежи такаде сега кам мойта случка:Миналата зима карам си аз една трошка (понеже аз коли усвет освн на баща ми некарам почти никой от форума не ме познава за да го потварди ма ви казвам) колата е 2-то ми бмв 318 двоен стоп ако на некой му говори нещо, пак имаше сняг такаче беше декември колата без филтарна кутия и скапано делко връщаше пламаци през карборатора ма аз тапира "кво ше ходя по студа сега ше си пална бмв-то" е приятели направо ми се е..а майката, колата и запуши изпод капака на 500 метра отнас аз си викам прегрех спирам дърпам капака и яко пушилка дигам го Той-кат на 33-ка се дига и кво да видя ПЛАМАЦИ бате ПЛАМАЦИ беше ми се запалила изолацията на капака и в барзината нали ви казвам пожарогасител ли с РАКА гасих с ГОЛА РАКА така се бех обгорил глупака че после 1-а седмица пих ПЕНИЦИЛИН щото ми трагна инфекция по кравта от изгарянето >такаче да ме извиняват колегите ма никво самообладание направо се виждах труп и по край мойта кола още 3-и изгорели и майками ми носеше цветя на гроба. А знаете ли кое беше най-смешното и тъжното че НИКОЙ АМА АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МИ ПОМОГНА ! може да сам изпаднал в истерия и да ви представям преовеличени нещата но фактите бяха налице бях с обгаряния и колата беше с разтопена изолация на капака и вобще не се сетих даже и за кърпата която седеше на дясната седалка за бърсане на прозорците.
наистина е съвсем различно,когато видиш как гори колата ти! :x Лятото имах подобна случка със служебната.Чакахме едни хора,когато забелязах пушек от капака да излиза.Отварям капака и направо се възпламени,в паниката първото което ми дойде на ум,шишето с водата,изгасихме огъня и чак тогава свалихме клемите на акумулатора :oops: малко рисковано,но в такива моменти човек наистина се паникъосва и първото нещо,което ми идва в главата е а да потуши по бързо огъня.В крайна сметка се оказа че цялата беля е от някакъв маркуч от отдушника на маслото,който незнайно как се е запалил :roll: така че в такива моменти,човек рядко прибягва до пожарогасителя :?
Абе пожарогасител си трябва, пък и не е страхотен разход.
На мой приятел му се запали Сиерата пред пожарната кола на светофар и от захасена, докато той отиваше за цигари, така че както и е писано.
Инече на мен вчерашния ден ми беше почти със смесени чувства, след като сутринта ме повишиха в работата, след това ме наградиха, а 15 минути преди да си тръгна един с една Аскона ме удари на паркинга пред работата :frown: Е не много ама си беше кофти.
Сега мога да ви пожелая да Ви се случват само хубави неща през новата година и само безаварийно каране на красавиците!!!
Инече каквото е станало това е полужението, не трябва да се ядосваме за минали неща, те вече не могат да се предотвратят.
Айде весели празници :wink:
ДРАЗНИТЕЛ-ка
24-12-2005, 12:24
Приятели незнам какво що ама от личен опит ви казвам че на колежката мнението и е правилно като видиш пламака губиш за секунди секво самообладание и изпадаш в паника нали всеки е гледал поне по 100-тина тъпи амеркикански филма дет колата избухва и ви казвам представяш си само пламаци и гармежи такаде сега кам мойта случка:Миналата зима карам си аз една трошка (понеже аз коли усвет освн на баща ми некарам почти никой от форума не ме познава за да го потварди ма ви казвам) колата е 2-то ми бмв 318 двоен стоп ако на некой му говори нещо, пак имаше сняг такаче беше декември колата без филтарна кутия и скапано делко връщаше пламаци през карборатора ма аз тапира "кво ше ходя по студа сега ше си пална бмв-то" е приятели направо ми се е..а майката, колата и запуши изпод капака на 500 метра отнас аз си викам прегрех спирам дърпам капака и яко пушилка дигам го Той-кат на 33-ка се дига и кво да видя ПЛАМАЦИ бате ПЛАМАЦИ беше ми се запалила изолацията на капака и в барзината нали ви казвам пожарогасител ли с РАКА гасих с ГОЛА РАКА така се бех обгорил глупака че после 1-а седмица пих ПЕНИЦИЛИН щото ми трагна инфекция по кравта от изгарянето >такаче да ме извиняват колегите ма никво самообладание направо се виждах труп и по край мойта кола още 3-и изгорели и майками ми носеше цветя на гроба. А знаете ли кое беше най-смешното и тъжното че НИКОЙ АМА АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МИ ПОМОГНА ! може да сам изпаднал в истерия и да ви представям преовеличени нещата но фактите бяха налице бях с обгаряния и колата беше с разтопена изолация на капака и вобще не се сетих даже и за кърпата която седеше на дясната седалка за бърсане на прозорците.
Човече,много интересно разказваш,ама ми извади очите с тези ужасни грешки,дето допускаш.Предполагам ,че си свикнал да пишеш на латиница и от там идва факта,че вместо Ъ,слагаш А навсякъде.И никакви препинателни знаци братле...Направо като една песен е всичко!Знаеш ли колко по-лесно ще се чете,ако сложиш малко пунктоация?
Моля да не се сърдиш,но очевидно никой до сега не ти го е казвал,а съм сигурна,че на всички им боде очите.
Сори :oops:
Колежке, остави го сега човека на мира! Колкото и да е грамотен човек понякога бърза да пише. Освен това според мен да се прави забележка някому по този начине неуместно, ако чак толкова ти пречи или дразни прати му лично съобщение, а не пред всички.
Иначе по темата някои от колеги във форума знаят, че се правя на жичкаджия. И доста съм модифицирал по електро-инсталацията на моята кола. Признавам си още не съм я доизпипал и за това профилактично като не съм около нея в гаража и откачам плюсовата клема. Пожарогасителя винаги е вътре в колата. За справка най-първото ми кръгче след като я сглобих си бях взел пожарогасителя, а гайките на гумите бях забравил хлабави до една, а кръстачката оставих в гаража :lol: .
ДРАЗНИТЕЛ-ка
24-12-2005, 12:51
Ами аз му се извиних предварително.Не искам да го засегна,но много вади очите,не можеш да се изкривиш нали?!
Напротив,много ми е симпатичен този потребител с интересните и смешни мнения,които пуска и искрено ме забавлява.Просто го помолих да внимава,щото съм сигурна,че грешките идват от факта,че май повече пише на латиница.Това е.
Ако има засегнати- :big_flowers:
mladej_it
24-12-2005, 20:27
Извинявам се на всички за граматичните и пунктуационни грешки които допускам ,но да ви кажа честно един път бързам втори път вобще не мисля за правописа си(не че това ме извинява) отделно пък никога не съм се славил със силни оценки по български език в училище :oops: :oops: .ПРОЩАВАЙТЕ ЧЕ СЪМ ВИ ЗАТРУДНИЛ и ще си взема поука и ще бъда по внимателен!
И пак много мА Я срам и прощавайте!!!
p.s. Сигорно и в горните редове имам поне 10-ина грешки :oops:
ДРАЗНИТЕЛ-ка
24-12-2005, 23:12
Извинявам се на всички за граматичните и пунктуационни грешки които допускам ,но да ви кажа честно един път бързам втори път вобще не мисля за правописа си(не че това ме извинява) отделно пък никога не съм се славил със силни оценки по български език в училище :oops: :oops: .ПРОЩАВАЙТЕ ЧЕ СЪМ ВИ ЗАТРУДНИЛ и ще си взема поука и ще бъда по внимателен!
И пак много мА Я срам и прощавайте!!!
p.s. Сигорно и в горните редове имам поне 10-ина грешки :oops:
Ма голям си образ,ша знайш!Нали не се сърдиш,че ти казах за грешките? :oops:
П.С. Верно и в горните си редове си се оплел с правописа :P
е де не се яжте, Коледа е ... :):)
:priest: