PDA

View Full Version : Моля за съвет за покупка!!

the_master
20-12-2005, 18:47
Здравейте,
искам да ви питам нещо, моля не ми се смейте!
Търся си кола до 5-6 хиляди, и в една автокъща ми показаха една много хубава Alfa 145 с всички екстри 96 г., много ми хареса, после гледах и други и една 146 (даже за тези пари намерих и 97-ма година). Обаче всичките ми познати тръдят да не си купувам такава кола, защото много, ама много се чупели, и ако ще е италианска (а това хич не било препоръчително) да е Fiat Bravo/а.
Благодаря предварително за всички съвети, вие все пак нали разбирате повече от мен.
:D

BatVas
20-12-2005, 19:29
Ами кво да ти кажа? Всичко по окачването на 145/146 е като на Браво -частите не са по скъпи. А относно двигателя няма да коментирам че е по-добре Алфа. електроноката е почти същата-повечето части които съм купувал пише Алфа/Браво/ланча. За дизайна ти сам може да прецениш че на Алфа е по добър. Тези твои познати щом твърдят че е по-добре Браво-значи въобще си нямат представа нито от Браво -нито от Алфа 145/146.....Ти си прави изводите на кого да вярваш. Щом намериш читава Алфа -вземай, ако пък намериш по-читаво Браво пак няма да сбъркаш. Ако са в еднакво състояние - естествено Алфа :D :D :D

wasp
20-12-2005, 19:34
Ооо, знам ги аз тез приятели :evil: На мен същото тръбяха, взех си 146 и останах невероятно доволен. Много хубави коли са алфите, хвърляй се смело, няма да сбъркаш (освен ако тази която вземаш точно не е сдухана от каране и изпотрошена). Моята 146-ца е 96-та година , взех я малко по-евтинко защото е чукната на 1-2 места лекичко, но това ще го оправя като се позатопли. Иначе возията е страшна, колата е перфектна, аз съм ДОВОЛЕН :)

blagun
20-12-2005, 22:10
взимай я! това е колата. И аз точно като теб имах избор между АЛФА145 и Браво, по-точно бях тръгнал за фиата, ама като ги сравних с алфата, избрах нея. по-добър дизайн! не слушай твоите приятели и на мен така ми казваха:"къде ще взимаш тези италиански бангии"по-хубаво си вземи някое Голфче"-ТЪПАЦИ (моите "приятели").