Log in

View Full Version : Каръщина в 19.00 часа!!!

mladej_it
21-12-2005, 00:10
Четете приятели и се хилете какъв тапир съм аз!!!
Днес пребирам се аз вкъщи и полягайки за отмора ми звънва телефона "братле ела дигнаха ми колата от Ботев идвай да обикаляме да да я търся по паркингите" паля аз френския гал BX дизел и тръгвам от нас Надежда кам "Ботев" и "Сливница" на ореченото за среща място трябва да стигна в час пик за малко време карам си аз и кво :shock: познайте кой не е сипал нафта в колата?! Кой може?! Ми аз естествено :oops: :roll: .Туй нещо ми се случва на надлез "Надежда" някаде кам 7 вечерта!Ами сега естествено за.....ва се колта и се тръгва с тубето за пРешас горивото но забележете как не с такси ами пеша щото не ми спряха(тоя моя приятел с общ. фирма "паркинги и гаражи" беше отсвирен). Решавам аз че трябва да стигна до OMV на "Ломско шосе" и тругвам да слизам от надлеза а то сняг доколене отстрани немое да се мине и гледам некви дечица се шускат с шейнички. :shock: кво правеха там в тва гето вобще не знам?!(за триъгалника на трамваите става вапрос там дет има яко цигани едва ли го знаете,но както и да е)отивам при децата и им викам кажете от каде да слезна без да се пребия, е така слезнах по гъз по нос и пак по гъз станах само на туби с нафти.Както и да е деца се хилят аз се сабирам стигнах до OMV и разправям на момчето на колонката:
- "приятелю сипвай нафта че закасах и измразнах" а тои ми вика
-"колега днеска 200 човека идваха в пластмаса гориво не сипваме" аз отвръщам:
- "бате моляте омрех от студ бързам мноо" той разправя
- "снимат ме с камери ше ме ОвОлнят ".Отивам аз да говоря с управителката и тя както се досещате ми съобщава
-"неможеме да ви налееме гориво можеме но ако си закупите тубичка от нас срещу 8 лв. с нея проблеми на никоя бензиностанция няма да имате " аз решавам като един виден европеец да си взема една европейска туба и казвам
-"мога ли да видя тубата" тя
- "да господине" и ми носи няква пласмасова туба с фуния от 3 или 5 литра незнам точно ма по скапана от мойта и ме обеждава да я купя!!!! :laser: :machinegunner: :jason2: :shocked: Естествено след последвалия скандал каде пеша каде с такси се върнах до една малка бензиностанцийка сипах си така ценното ми гориво и се измъкнах от тая каръшка ситоация!!!
"ВСИЧКО Е ДОБРО КОГАТО СВЪРШВА ДОБРЕ"

p.s. Бях върло разочарован от OMV неможе такава голяма фирма да се опитват да ме правят на глупак! невярвам печалбата им от продажба на туби да е толкова голяма :twisted: :evil: .
А в закона пише Метален съд и аз сам в нарошение, но и те не бяха прави да ми продават пласмасово тубенце!!!!

MrX
21-12-2005, 08:37
може и да не е метале,а пластмасов съда но само ако е предназначен за съхранение на горива,защото от обикновените бутилки от минерална вода се образува статично ел. и има голям риск от взривяване на горивото

mladej_it
21-12-2005, 09:04
братле не беше ботилка за безалкохолно а дебела пласмасова туба от антифриз

mladej_it
21-12-2005, 09:09
а и добре аиде примерно да предположиме че тубата ми е скапана и не става, ами ако сам без киорав лев и патувам по спешнос за Петърч примерно и имам 5 лв. отивам с едно шише на единствената примерно бензиностанция която е OMV мноо ми интересно как ще си купя туба за 8лв. и ще си сипя гориво от 1.70 за да запаля дизел!!! Питането ми е пътна помощ ли трябва да викам?! :shock:

MrX
21-12-2005, 09:17
братле не беше ботилка за безалкохолно а дебела пласмасова туба от антифриз

незтава от антифриз има си специални пластмасови съдове за горива и от бензиностанцията с право са ти отказали да ти спят в тубичката ти,защото недай си боже да стане нещо те са виновни не ти

lazy
21-12-2005, 10:00
може и да не е метале,а пластмасов съда но само ако е предназначен за съхранение на горива,защото от обикновените бутилки от минерална вода се образува статично ел. и има голям риск от взривяване на горивото
Обикновено изискването е за бензин. Нафтата просто няма как да се взриви

alf
21-12-2005, 11:03
хахах питай ме мене за наливане в шишета и тубички :lol:
редовно ми свършва бензина и си возя една 3литрова туба от олио в багажника. номера е като идеш на бензиностанцията направо да почнеш да си сипваш и тия докато се осетят вече си налял ;)

търтей
21-12-2005, 11:05
3литрова туба от олио
еййй не можа да запомниш от кво ти е тубата :pfbbt:
не го слушайте - не е от олио - хипер мега турбо спешъл туба е :roll2:

ДРАЗНИТЕЛ-ка
21-12-2005, 11:57
Хаха,верно се посмях с твоята история....ама нали знаеш,на чужд гръб и 100 тояги са малко :P

Най-ми беше смешна частта със слизането по дупе,нос,дупе и дето се станал само на туби :lol:

В крайна сметка свърши ли работата ,за която беше тръгнал? :roll:

sobieski
21-12-2005, 12:47
ми мойта туба е шише от минерална вода(10литра на цената на 8 :lol: )и винаги в нея си сипвам вече се деформира,но не смея да държа в нея бенз,само по спешност :shock:

alf
21-12-2005, 12:54
на мен ми остават още 100ина смарт точки което са 20л и ше се уредя с харабийска туба дето мисля пълна да си я държа... че квото съм ренде :brickwall:

MrX
21-12-2005, 12:57
хехеее аз натова се светнах преди доста време 700 и нещо точки е тубата в шел и постоянно си седи в багажника пълна,че както нямам ни километраж ни отчитане на горивото :cry:

sobieski
21-12-2005, 13:04
гледах я тая туба в каталога на смарт ма на мен ми трябват около 400точки :D още иначе, е оферта де добре де мен въпреки всичко ме притеснява че е пластмасова тая туба

alf
21-12-2005, 13:06
то и резервоара ти е пластмасов;)

ShoxXx
21-12-2005, 16:02
Все пак за да е пълна катъщината, като се беше върнал, трябваше колата ти да е вдигната от паяк... :twisted:
Иначе на приятел са му наливаши в шише от Кока-кола на OMV преди 2 години...на мен са ми наливали в пластрмасова туба, но туба за бензин, а не от антифриз или каквото и да е друго.

ohljov
21-12-2005, 16:26
да добавя че в ОМВ-то продавам пластмасови туби само ... или аз кадето спирам има само такива ..

Az4o
21-12-2005, 16:47
В Шел се продават метални туби за бензин, но са на доста по-височка цена .. :roll:
Иначе по принцип едни от най-строгите изисквания за сигурност на бензиностанциите са именно тези - да не се налива гориво в леснозапалими съдове и също така да не се допуска пушенето в близост до колонките :wink:

Venci
21-12-2005, 19:29
На мен са ми отказвали да ми сипят и в такава специална пластмасова туба за горива купена от ОМВ - Мусагеница. Отказаха ми на бензиностанцията на Семинарията. Оня ми каза: "Сипи си ти, че мен ако ме видят ще ме глобят." И сега ко праиме? Според мен ОМВ имат застояли наличности на пластмасови туби и трябва да си ги избутат. Въпреки, че те нямат проблеми с връщане на стоката на доставчиците.

sobieski
21-12-2005, 22:19
А според мен има някви мерки за сигурност или някакъв закон и ги е страх да не ги глобат или нещо от сорта

Az4o
21-12-2005, 23:08
А според мен има някви мерки за сигурност или някакъв закон и ги е страх да не ги глобат или нещо от сорта

Просто са си мерки за сигурност и според мен точно в тези има доста смисъл :roll: Работих известно време в една от големите вериги бензиностанции и видях туй-онуй .. лично аз не бих искал нещо да се запали покрай бензиностанцията, при положение че отдолу има 40 тона гориво :twisted:

gigi
22-12-2005, 21:56
Аз два пъти правя като Алф отивам с шишето и почвам да наливам па като ме фанат нека изливат :twisted: :twisted:
И двата пъти не бях с мойта кола а с един познат който беше препатил вече с тия шишета че не наливали та затуй аз ходех.
Малко е некакто трябва ама ко да прайм то понеже всичко друго е ОК.

Naso
22-12-2005, 22:03
Вземайте пример от Валери (пишем те така оти неам ер малък)... кога го вида се е на под нулата... незнам как го слуша колата и врви без грам бензин ма е факт !

sobieski
22-12-2005, 23:05
Вземайте пример от Валери (пишем те така оти неам ер малък)... кога го вида се е на под нулата... незнам как го слуша колата и врви без грам бензин ма е факт !
Еми при мен е същото положение не бачкам и ги смятам до последния километър,лампата на резервата ми изгасвала само 3 пъти от както я карам колицата(25.03.2005)все за по 5-6лв сипвам ама си върви даже я настъпвам от време на време :super:

valjo
22-12-2005, 23:22
яз съм маршрутка бееее, додето неминем предвидените километри, не сипвами ;)))))))
тоя трик 2 пъти ме е оставял без бензин
и двата пъти на под 100м от бензинджийница ;)

sobieski
22-12-2005, 23:57
яз съм маршрутка бееее, додето неминем предвидените километри, не сипвами ;)))))))
тоя трик 2 пъти ме е оставял без бензин
и двата пъти на под 100м от бензинджийница ;)
не ме питай,по едно време аверите не искаха да ми вдигат като им звъня,ама сега се поочовечих малко :lol:

alf
23-12-2005, 15:09
аз вече имам туба :twisted:

sharky
23-12-2005, 16:08
Иначе по принцип едни от най-строгите изисквания за сигурност на бензиностанциите са именно тези - да не се налива гориво в леснозапалими съдове и също така да не се допуска пушенето в близост до колонките :wink:

хахах питай ме мене за наливане в шишета и тубички :lol:
редовно ми свършва бензина и си возя една 3литрова туба от олио в багажника. номера е като идеш на бензиностанцията направо да почнеш да си сипваш и тия докато се осетят вече си налял ;)

Направо ако ти се пуши палиш цигарка и докато тия се осетят вече си павкаш без проблеми :smoke:

mladej_it
24-12-2005, 06:22
А бре относно пушенето на цигари сагласен сам там има опасност ,то и при тубите има опаснос ,но аз не вазприемам вместо пластмаса да ми продават пак пластмаса ако ще да е огнеостойчива е...сам им майката ше обикалям аз като глух петел с БРОНХО-ПНЕВМОНИЯ на левия дроб в 7 вечерта на тоя студ аре не а!!!!!!! :evil: :evil: :evil: ше ги избия тея бензинджии.НЕстига че станаха е...ти колко скъпи горивата пък и нещат и да ти сипат!!!