PDA

View Full Version : потребителя SENNA

KGB
18-12-2005, 13:12
Някои колеги бяха споделили, че ще си слагат чип тунинг, но никой не публикувал отзиви. Има ли някой във форума с тунингован двигател като моя да сподели впечатления.

Моята както казаха колегите е правена в DigitalTuning.bg, както и тази на Пламен и още много други коли на наши приятели и познати. Ре-мапването "чипа" струва около 1000лв. Фирмата е официален представител на ДигитаТунинг за България. ДигиталТунинг е институт базиран в Швейцария, който прави и програмите за управление на двигателите на БМВ моторспорт, Хаман и още много други.

Моя съвет и да стойш на страна от много хора в БГ дето свалят чипове от разни интернет сайтове. Външния модул също не е препоръчителен.

Относно въздъшния филтър, ако сложиш...така наречение спортен такъв имай в предвид, че може да си съсипеш дебитомера.

пс: Със и без чип знай, че трябва да сменяш маслото на колата на всеки 8 000км...
1.няма да коментирам швейцарските разработки :oops:
2.може ли да ми кажеш в кой сайт ей така ще си свалиш нещо което да върши работа?
3.вобще не си наясно как се прави чиптунинг за да говориш за сваляне и за сайтове и т.н. и ....
4.Защо модулите да не са прпоръчителни че не ми е ясно?
5.Да дебитемера точно се съсипва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
само за маслото съм почти съгласен !

Ма ти си бил голям специалист :lol:

Я изкоментираи швейцарските разработки, че ми стана интересно! :lol_sign:

SENNA
18-12-2005, 18:45
Някои колеги бяха споделили, че ще си слагат чип тунинг, но никой не публикувал отзиви. Има ли някой във форума с тунингован двигател като моя да сподели впечатления.

Моята както казаха колегите е правена в DigitalTuning.bg, както и тази на Пламен и още много други коли на наши приятели и познати. Ре-мапването "чипа" струва около 1000лв. Фирмата е официален представител на ДигитаТунинг за България. ДигиталТунинг е институт базиран в Швейцария, който прави и програмите за управление на двигателите на БМВ моторспорт, Хаман и още много други.

Моя съвет и да стойш на страна от много хора в БГ дето свалят чипове от разни интернет сайтове. Външния модул също не е препоръчителен.

Относно въздъшния филтър, ако сложиш...така наречение спортен такъв имай в предвид, че може да си съсипеш дебитомера.

пс: Със и без чип знай, че трябва да сменяш маслото на колата на всеки 8 000км...
1.няма да коментирам швейцарските разработки :oops:
2.може ли да ми кажеш в кой сайт ей така ще си свалиш нещо което да върши работа?
3.вобще не си наясно как се прави чиптунинг за да говориш за сваляне и за сайтове и т.н. и ....
4.Защо модулите да не са прпоръчителни че не ми е ясно?
5.Да дебитемера точно се съсипва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
само за маслото съм почти съгласен !

Ма ти си бил голям специалист :lol:

Я изкоментираи швейцарските разработки, че ми стана интересно! :lol_sign:
Нещо на специалисти ли ще се обиждаме? СЪМ ДА !
нямате раздел NO COMMENT няма какво да коментирам.
Не ми отговори на въпросчетата ...

SENNA
18-12-2005, 18:49
За дебитомера знам - вече го смених през август след едномесечно ходене по мъките. :lol:
:idea: добре кажи какво знаеш?!

Знам, че е много чувствителен на прах и спортните филтри спомагат за по-бързото му скапване. При нормални условия живота му е около 60-70 хил.км.
да речем че си прав и при найстина нормални условия не са 60-70 а 270 :)
ами спортните филтри тип : правени в турско мазе не прах ами песак ше пуснат :)

75 2.0 turbo
19-12-2005, 01:00
За дебитомера знам - вече го смених през август след едномесечно ходене по мъките. :lol:

Знам, че е много чувствителен на прах и спортните филтри спомагат за по-бързото му скапване. При нормални условия живота му е около 60-70 хил.км.
а другите дето са маркови не пускат така ли ?
ти голям капацитет ще се окажеш маи :shock:

SENNA
20-12-2005, 11:26

а другите дето са маркови не пускат така ли ?
ти голям капацитет ще се окажеш маи :shock:
ами истинските дето ти не си виждал в БГ не пускат песак да :)
и да капацитет съм - има нема 5F :D :lol:

Bobo
20-12-2005, 15:02

Как не се сетих че само ти си бил у чужбина ние на село да го духаме а :?:

Смени тона с който говориш че не ме кефи :!:

SENNA
20-12-2005, 22:06

Как не се сетих че само ти си бил у чужбина ние на село да го духаме а :?:

Смени тона с който говориш че не ме кефи :!:
Какво му е на тона ми ти как го чу с букви?Е и кво като не те кефи кой те пита ? !
Никой не ти е казвал да го духаш и незнам кво си....
Ставаше въпрос , че има филтри и филтри .Разликата е , че в България повечето са ментета , а има и лоши ментета който не прах ами каквото искаш ще влезе .
Та какво каза за чужбина и селяните ?

KGB
20-12-2005, 22:48
Сена...рекламиране в този форум без съгласуването и разрешение от УС на КАРБ е ЗАБРАНЕНО!!!

Така, че си махни рекламата от подписа!!!

И леко с кой кого пита и кой кого не пита :idea:

Bobo
20-12-2005, 23:37

Е те тва имам предвид колега за БГ и чужбина :idea: :!: :idea:

А мен кой ме пита незнам ма ти откаде се появи и що реши че теб те пита некой :evil: и верно си махни рекламите от подписа форума не е магазин а място където ПОМАГАМЕ на потребителите :wink:
Като искаш да продаваш нещо пускай у продава и не ни слагай реклама на всеки твой пост (подписа ти имам предвид) :roll:

DanailQV
20-12-2005, 23:48
Бреее ,че се ядосвате маааааа :roll: , никой не може да каже някакво по различно мнение от вашетооо :? Пък и мен лично рекламта не ме дразнии. Не знам :roll:

Bobo
20-12-2005, 23:50
Бреее ,че се ядосвате маааааа :roll: , никой не може да каже някакво по различно мнение от вашетооо :? Пък и мен лично рекламта не ме дразнии. Не знам :roll:

Тебе не те дразни щото не си чел правилата на форума явно :wink:

valjo
21-12-2005, 00:02
Какво му е на тона ми ти как го чу с букви?Е и кво като не те кефи кой те пита ? !

скиви, бомбе, явно не си ходил още в казармата, и не са те научили на елементарно уважение
та:
1. когато си от вчера тук, е поне препоръчително да попрочетеш какво е написано до момента (35000+ поста) и да си извадиш някакви изводи кой какъв е, кой какво може и какво не
2. добра идея е все пак, отгоре отгоре, да си обърнал внимание на някаквите правила в този форум (~900 потребителя), сигурно има за какво да ги има ?
3. рекламата на поредния "тунингист" ако сам не се сещаш, да ти кажа, ни е до болка позната, не си първия "отворко" който си мисли че света е негов

има някакъв, все по-намаляващ вариант, да си стойностен човек, който може да каже нещо полезно за останалите, и да е пълноценен участник в тази общност.

НО
с това си държание, съвсем скоро просто ше ти бъде отнета възможността да влизаш тук, и с това ше се приключи, и меда и жилото, знаеш как е ...

призовавам те да разкараш тоя подпис, сложи си УРЛ ако искаш, и прояви елементарна учтивост, не вреди :)

с най-добри чувства :)

BatVas
21-12-2005, 10:15
Цитат от "Правилата на форума":

1.14 Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КАРБ

SENNA
21-12-2005, 10:44

скиви, бомбе, явно не си ходил още в казармата, и не са те научили на елементарно уважение
та:
1. когато си от вчера тук, е поне препоръчително да попрочетеш какво е написано до момента (35000+ поста) и да си извадиш някакви изводи кой какъв е, кой какво може и какво не
2. добра идея е все пак, отгоре отгоре, да си обърнал внимание на някаквите правила в този форум (~900 потребителя), сигурно има за какво да ги има ?
3. рекламата на поредния "тунингист" ако сам не се сещаш, да ти кажа, ни е до болка позната, не си първия "отворко" който си мисли че света е негов

има някакъв, все по-намаляващ вариант, да си стойностен човек, който може да каже нещо полезно за останалите, и да е пълноценен участник в тази общност.

НО
с това си държание, съвсем скоро просто ше ти бъде отнета възможността да влизаш тук, и с това ше се приключи, и меда и жилото, знаеш как е ...

призовавам те да разкараш тоя подпис, сложи си УРЛ ако искаш, и прояви елементарна учтивост, не вреди :)

с най-добри чувства :)
Веднага ти отговарям :
1.нямам ама никакво излишно време за да правя 3500 поста за да ме имате за ваш човек и т.н. Не съм като повечето пиленца на по 15 годинки дето цел ден се лигавят из форума ...
2.Какво значение има колко са потребителите?
3.Просто съм си такъв !Може да ти се струва , че съм отворко но поне не лъжа хората ! Без да ти давам примери но на пазара се появиха доста copy/paste пиленца който нямат елементарно понятие от това какво правят!Махнал съм тъпата реклама да се кефиш :)
Bомбе :) :)
А възможноста да влизам и да ми бъде отнета ...

търтей
21-12-2005, 10:51
...
абе колега пиши си квото искаш и си бъди отворко/неотворко -
твоя воля
просто имай уважение към останалите тук - ние съще сме виждали разни нещица (дори може би повече от теб), чели сме книжки и не падаме от марс
за подписа ти - ми има си правила - прочети ги, не вреди - а правилата - били те добри или лоши ТРЯБВА да се спазват

та така

BatVas
21-12-2005, 10:58
[,
Веднага ти отговарям :
1.нямам ама никакво излишно време за да правя 3500 поста за да ме имате за ваш човек и т.н. Не съм като повечето пиленца на по 15 годинки дето цел ден се лигавят из форума ...
2.Какво значение има колко са потребителите?
3.Просто съм си такъв !Може да ти се струва , че съм отворко но поне не лъжа хората ! Без да ти давам примери но на пазара се появиха доста copy/paste пиленца който нямат елементарно понятие от това какво правят!Махнал съм тъпата реклама да се кефиш :)
Bомбе :) :)
А възможноста да влизам и да ми бъде отнета ...

Е хората които са ти отговорили са на по около 28-30 години и са достатъчно серьозни за да регистрират юридическо лице "Клуб Алфа Ромео България" с устав и правила. А ако се беше поинтересувал щеше да установиш че Клуба организира Италфест (което не може да се направи от 15 годишни) със спонсори доста серьозни фирми-включително и представянето за пръв път на Балканския полуостров на новата Алфа 159 и Фият Гранде Пунто - офицялните вносители още не са представили 159-ката. Та направи си изводите колко са серьозни тези 15 годишни(според теб) момчета-това е отчетено и от гръцката преса че клуба е представил колата преди вносителя в Гърция дори.
П.П. Някой от хората ако си забелязал са правили доста коли или си мислиш че са сложили турбо на атмосферен бензинов двигател без да пипат софтуера.
Не виждам някои да те е обиждал и щеше да постигнеш много повече ако беше обяснявал аргументирано и да критикуваш аргументирано-което пък щеше да докаже че разбираш от нещата който предлагаш и можеше и да спечелиш клиенти. Ама с критикуване и такъв тон на хора които не познаваш е доста грешно да подхождаш.

търтей
21-12-2005, 12:08
@senna
колега
земи дай некой лев за хостинг и за свестeн сайт пък тогава го рекламирай

мога да ти предложа специална отстъпка :wink:

ноо се дразним на хора дето искат да прават бизнес с фри хостинг и се барат за сериозни :screwy: