View Full Version : Формула 1 в Турция 5-7.06.2009
Колеги за пореден път ще ходя на Формула 1 в турция и се събираме, ако някой иска да почувства това нещо на живо или да се присъедини към наща група да ми пише тук или на лично.
Колега дай малко подробности, ако не е проблем да съм наясно за какви финанси става въпрос. главно за билети питам, другото ако се стигне до там ще се измисли
http://www.karacitours-bg.com/bg/info.php?info=16114
фирмата с която ходих миналата година
най-евтиният вариант ти е зелени площи за 3 дни 78лв.
хотела 237лв. внасяш 50% сега и 100% от билета, имаш намалиния да края ня месеца.
Имам едно въпросче ако има някой да ми помогне. Изкам да си купя билети за ГП на Турция чрез някаква фирма без да ползвам някакви туристически пакети.
KirilSol
06-03-2009, 21:31
Имам едно въпросче ако има някой да ми помогне. Изкам да си купя билети за ГП на Турция чрез някаква фирма без да ползвам някакви туристически пакети.
ето от тук:
www.biletix.com (http://www.biletix.com)
аз си купувах от тук миналата година.
имай в предвид, че ако тръгнеш без билет за състезанието там на пистата със сигурност ще си намериш. Трибуните са винаги повече от половината празни, а билетите точно преди състезанието са с отстъпка.
Да можеш по интeрнет да си купиш билет, за тези като мен дето за по-лесно си ходят с фирма, всичко е уредено, исках да се съберем с кола, но за жалост идеята не се усъществи, 2010 дано стане :)
ФЕРАРИСТ
08-03-2009, 10:44
И аз ше ода, ама на мен ще ми е далавера.....
И аз ше ода, ама на мен ще ми е далавера.....
билета ли ти е безплатен? Или имаш пропуск за някъде?
ние си взехме билети през нета- очаквам да пристигнат до края на седмицата:mrgreen: и заминаваме, но отиваме за първи път и имам много чуденки- ще се радвам ако можете да помогнете с малко инфо:hmm:
преди всичко да ви питам тези, които вече сте ходили- много сериозен ли е трафикът преди и след формулата и колко време да си оставим преди началото, за да не стане някой сакътлък в последния момент. Също исках да ви питам- къде паркирахте?? Виждам, че има доста паркоместа около пистата, но те не са ли запазени за определните трибуни-златни, брознови и т.н. ?? Хахаха- и един последен въпрос- ъъмм... въобще.. пускат ли с алкохол, ако бирата се брои за алкохол :)
сори- ако за някой въпросите ми му се струват смешни...ама все пак простете- за първи път ще ходим:)
приветствам всякакви съвети :)
mitaka_cs
03-06-2009, 20:46
Айде Колеги, Събота и Неделя приятно изкарване и чакам да видя Българското знаме на малкия екран!
После очаквам и снимчици:firstprize:
П.П: Имам всички състезания на касети и дискове от '00 до '09 Монако отпреди две седмици:thumbup:Някой ако го интересува някое конкретно състезание ще помагам!
edit: имам и стари ключови състезания прославили спорта:grandpa: Сори ако прозвуча като "аз съм Вашта леля", но го пиша за тези които търсят състезание с коли V10...V12 или турбодинозаври:blah:
Furious 155
04-06-2009, 01:22
само това ви е необходимо, за да стигнете до пистата :firstprize:
ФЕРАРИСТ
05-06-2009, 20:32
А това на първата снимка ви е необходимо за да се разкарвате из боксовете, из падока, да се разминавате с Кими, Маса, да се изкушавате да изплющите шамар на Хамилтън дето ви пресича пътя и да гледате директно в бокса на Ферари.....
Баси това е най - готиния уикенд в живота ми.......
А това на първата снимка ви е необходимо за да се разкарвате из боксовете, из падока, да се разминавате с Кими, Маса, да се изкушавате да изплющите шамар на Хамилтън дето ви пресича пътя и да гледате директно в бокса на Ферари.....
Това ми беше нужно, за да се реша и аз - от догодина съм там :strong:
detelazurno
05-06-2009, 22:13
Айде Колеги, Събота и Неделя приятно изкарване и чакам да видя Българското знаме на малкия екран!
После очаквам и снимчици:firstprize:
П.П: Имам всички състезания на касети и дискове от '00 до '09 Монако отпреди две седмици:thumbup:Някой ако го интересува някое конкретно състезание ще помагам!
edit: имам и стари ключови състезания прославили спорта:grandpa: Сори ако прозвуча като "аз съм Вашта леля", но го пиша за тези които търсят състезание с коли V10...V12 или турбодинозаври:blah:
Имаш ли запис на състезанието в което загина Аертон Сена?
Супер! Ще споделиш ли какви пари излиза цялото удоволствие за билет + пропуска за всички тези шукарийки?
ФЕРАРИСТ
05-06-2009, 22:53
Супер! Ще споделиш ли какви пари излиза цялото удоволствие за билет + пропуска за всички тези шукарийки?
Паса ми го даде един познат журналист, дава се на акредитирани само, но на него по грешка му издали два, и той Николай, приличаме си даже, макар че на вип пасовете няма снимка......а и те не се продават........иначе за добра трибуна от където виждаш 3-4 завоя и си на първия завой точно гледам че са по 200 лева........
mitaka_cs
05-06-2009, 23:00
Имаш ли запис на състезанието в което загина Аертон Сена?
Да, но е с английски коментар...на Мъри Уокър от Eurosport...много тежко за гледане състезание!
Пиши ми ЛС ако се интересуваш, да не скапваме темата ;)
Furious 155
08-06-2009, 10:47
Бравос - страшно си си изкарал. Иска ми се и на мен да ми попадне такъв пропуск.... не могат да ме извадят оттам ;).
И ние бяхме на пистата, но на различни места и тези гледки, на които ти си свидетел, не ни бяха достъпни, за съжаление!
Ясно какво е било Paddock pit lane walk..., да, ако си намеря от някъде и аз такъв пропуск ще е супар яко, иначе готино състезание и очаквано за мен, повече инфо като си почина още.
ФЕРАРИСТ
08-06-2009, 17:54
Ясно какво е било Paddock pit lane walk..., да, ако си намеря от някъде и аз такъв пропуск ще е супар яко, иначе готино състезание и очаквано за мен, повече инфо като си почина още.
И аз ще пусна малко снимки и видео като ми се отвори време......Paddock pit lane walk е към 2 хилди евро, и няма общо с паса дето имах - там ги държат в ложите над бокса, гощаване и поене с маркови глезотии и гледаш пита отгоре.....с моето ходех пред питовете във времето което няма тренировки или събития, и в падока където са моторхоумовете и сноват сичките тия дето телевизията ги прави за изглеждат богопомазани......
Уебър тука се опита да ми намигне, нещо беше на кеф....
digitalundgrd
10-06-2009, 19:35
Айде давайте снимки и видео, че от кога чакам :)
Furious 155
12-06-2009, 11:36
И аз ще пусна малко снимки и видео като ми се отвори време......Paddock pit lane walk е към 2 хилди евро, и няма общо с паса дето имах - там ги държат в ложите над бокса, гощаване и поене с маркови глезотии и гледаш пита отгоре.....с моето ходех пред питовете във времето което няма тренировки или събития, и в падока където са моторхоумовете и сноват сичките тия дето телевизията ги прави за изглеждат богопомазани......
Уебър тука се опита да ми намигне, нещо беше на кеф....
хубаво, а с нормален билет може ли да се влезе там и да се разходиш, докато няма събития из алеята пред боксовете.. иначе да паддок уолка е над 2000 евро за гран при на Монца - снощи го гледах ;).
п.п. снимки може и аз да метна довечера!
ФЕРАРИСТ
12-06-2009, 18:49
Айде и част от мойте снимки от Туркей.....
Видеото ме мързи да го обработвам....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388492