Log in

View Full Version : Формула 1 в Турция 5-7.06.2009

raiders
09-02-2009, 20:52
Колеги за пореден път ще ходя на Формула 1 в турция и се събираме, ако някой иска да почувства това нещо на живо или да се присъедини към наща група да ми пише тук или на лично.

kalata8
11-02-2009, 17:12
Колега дай малко подробности, ако не е проблем да съм наясно за какви финанси става въпрос. главно за билети питам, другото ако се стигне до там ще се измисли

raiders
12-02-2009, 10:40
http://www.karacitours-bg.com/bg/info.php?info=16114

фирмата с която ходих миналата година

най-евтиният вариант ти е зелени площи за 3 дни 78лв.

хотела 237лв. внасяш 50% сега и 100% от билета, имаш намалиния да края ня месеца.

DSlavev
06-03-2009, 17:52
Имам едно въпросче ако има някой да ми помогне. Изкам да си купя билети за ГП на Турция чрез някаква фирма без да ползвам някакви туристически пакети.

KirilSol
06-03-2009, 21:31
Имам едно въпросче ако има някой да ми помогне. Изкам да си купя билети за ГП на Турция чрез някаква фирма без да ползвам някакви туристически пакети.

ето от тук:

www.biletix.com (http://www.biletix.com)

аз си купувах от тук миналата година.

имай в предвид, че ако тръгнеш без билет за състезанието там на пистата със сигурност ще си намериш. Трибуните са винаги повече от половината празни, а билетите точно преди състезанието са с отстъпка.

raiders
06-03-2009, 22:21
Да можеш по интeрнет да си купиш билет, за тези като мен дето за по-лесно си ходят с фирма, всичко е уредено, исках да се съберем с кола, но за жалост идеята не се усъществи, 2010 дано стане :)

ФЕРАРИСТ
08-03-2009, 10:44
И аз ше ода, ама на мен ще ми е далавера.....

raiders
10-03-2009, 22:55
И аз ше ода, ама на мен ще ми е далавера.....

билета ли ти е безплатен? Или имаш пропуск за някъде?

aya
27-05-2009, 12:47
ние си взехме билети през нета- очаквам да пристигнат до края на седмицата:mrgreen: и заминаваме, но отиваме за първи път и имам много чуденки- ще се радвам ако можете да помогнете с малко инфо:hmm:
преди всичко да ви питам тези, които вече сте ходили- много сериозен ли е трафикът преди и след формулата и колко време да си оставим преди началото, за да не стане някой сакътлък в последния момент. Също исках да ви питам- къде паркирахте?? Виждам, че има доста паркоместа около пистата, но те не са ли запазени за определните трибуни-златни, брознови и т.н. ?? Хахаха- и един последен въпрос- ъъмм... въобще.. пускат ли с алкохол, ако бирата се брои за алкохол :)
сори- ако за някой въпросите ми му се струват смешни...ама все пак простете- за първи път ще ходим:)
приветствам всякакви съвети :)

mitaka_cs
03-06-2009, 20:46
Айде Колеги, Събота и Неделя приятно изкарване и чакам да видя Българското знаме на малкия екран!
После очаквам и снимчици:firstprize:

П.П: Имам всички състезания на касети и дискове от '00 до '09 Монако отпреди две седмици:thumbup:Някой ако го интересува някое конкретно състезание ще помагам!

edit: имам и стари ключови състезания прославили спорта:grandpa: Сори ако прозвуча като "аз съм Вашта леля", но го пиша за тези които търсят състезание с коли V10...V12 или турбодинозаври:blah:

Furious 155
04-06-2009, 01:22
само това ви е необходимо, за да стигнете до пистата :firstprize:

ФЕРАРИСТ
05-06-2009, 20:32
А това на първата снимка ви е необходимо за да се разкарвате из боксовете, из падока, да се разминавате с Кими, Маса, да се изкушавате да изплющите шамар на Хамилтън дето ви пресича пътя и да гледате директно в бокса на Ферари.....
Баси това е най - готиния уикенд в живота ми.......

soldier
05-06-2009, 20:53
А това на първата снимка ви е необходимо за да се разкарвате из боксовете, из падока, да се разминавате с Кими, Маса, да се изкушавате да изплющите шамар на Хамилтън дето ви пресича пътя и да гледате директно в бокса на Ферари.....

Това ми беше нужно, за да се реша и аз - от догодина съм там :strong:

detelazurno
05-06-2009, 22:13
Айде Колеги, Събота и Неделя приятно изкарване и чакам да видя Българското знаме на малкия екран!
После очаквам и снимчици:firstprize:

П.П: Имам всички състезания на касети и дискове от '00 до '09 Монако отпреди две седмици:thumbup:Някой ако го интересува някое конкретно състезание ще помагам!

edit: имам и стари ключови състезания прославили спорта:grandpa: Сори ако прозвуча като "аз съм Вашта леля", но го пиша за тези които търсят състезание с коли V10...V12 или турбодинозаври:blah:

Имаш ли запис на състезанието в което загина Аертон Сена?

Супер! Ще споделиш ли какви пари излиза цялото удоволствие за билет + пропуска за всички тези шукарийки?

ФЕРАРИСТ
05-06-2009, 22:53
Супер! Ще споделиш ли какви пари излиза цялото удоволствие за билет + пропуска за всички тези шукарийки?
Паса ми го даде един познат журналист, дава се на акредитирани само, но на него по грешка му издали два, и той Николай, приличаме си даже, макар че на вип пасовете няма снимка......а и те не се продават........иначе за добра трибуна от където виждаш 3-4 завоя и си на първия завой точно гледам че са по 200 лева........

mitaka_cs
05-06-2009, 23:00
Имаш ли запис на състезанието в което загина Аертон Сена?

Да, но е с английски коментар...на Мъри Уокър от Eurosport...много тежко за гледане състезание!
Пиши ми ЛС ако се интересуваш, да не скапваме темата ;)

Furious 155
08-06-2009, 10:47

Бравос - страшно си си изкарал. Иска ми се и на мен да ми попадне такъв пропуск.... не могат да ме извадят оттам ;).
И ние бяхме на пистата, но на различни места и тези гледки, на които ти си свидетел, не ни бяха достъпни, за съжаление!

raiders
08-06-2009, 14:45
Ясно какво е било Paddock pit lane walk..., да, ако си намеря от някъде и аз такъв пропуск ще е супар яко, иначе готино състезание и очаквано за мен, повече инфо като си почина още.

ФЕРАРИСТ
08-06-2009, 17:54
Ясно какво е било Paddock pit lane walk..., да, ако си намеря от някъде и аз такъв пропуск ще е супар яко, иначе готино състезание и очаквано за мен, повече инфо като си почина още.
И аз ще пусна малко снимки и видео като ми се отвори време......Paddock pit lane walk е към 2 хилди евро, и няма общо с паса дето имах - там ги държат в ложите над бокса, гощаване и поене с маркови глезотии и гледаш пита отгоре.....с моето ходех пред питовете във времето което няма тренировки или събития, и в падока където са моторхоумовете и сноват сичките тия дето телевизията ги прави за изглеждат богопомазани......
Уебър тука се опита да ми намигне, нещо беше на кеф....

digitalundgrd
10-06-2009, 19:35
Айде давайте снимки и видео, че от кога чакам :)

Furious 155
12-06-2009, 11:36
И аз ще пусна малко снимки и видео като ми се отвори време......Paddock pit lane walk е към 2 хилди евро, и няма общо с паса дето имах - там ги държат в ложите над бокса, гощаване и поене с маркови глезотии и гледаш пита отгоре.....с моето ходех пред питовете във времето което няма тренировки или събития, и в падока където са моторхоумовете и сноват сичките тия дето телевизията ги прави за изглеждат богопомазани......
Уебър тука се опита да ми намигне, нещо беше на кеф....
хубаво, а с нормален билет може ли да се влезе там и да се разходиш, докато няма събития из алеята пред боксовете.. иначе да паддок уолка е над 2000 евро за гран при на Монца - снощи го гледах ;).

п.п. снимки може и аз да метна довечера!

ФЕРАРИСТ
12-06-2009, 18:49
Айде и част от мойте снимки от Туркей.....
Видеото ме мързи да го обработвам....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388492