View Full Version : Инфо за носачи за 145 1.6 16V 1997г
Здравейте колеги! трябва ми малко информация за носачите на моята Алфичка,че шарнирчетата взеха да ми лопат.Та какви марки има и на какви цени вървят.Към нозачите тампните отделно ли се копуват или са към носачите? И ако някой е сменял колко преблизително струва целия ремонт(говоря за смяна на носачите и на тампоните).Предаврително ви Благодаря много !
РуменАндонов
10-02-2009, 16:24
Тампоните са в комплект с носача.Струва около 70лв.и около 30лв.смяната.
Здравейте колеги! трябва ми малко информация за носачите на моята Алфичка,че шарнирчетата взеха да ми лопат.Та какви марки има и на какви цени вървят.Към нозачите тампните отделно ли се копуват или са към носачите? И ако някой е сменял колко преблизително струва целия ремонт(говоря за смяна на носачите и на тампоните).Предаврително ви Благодаря много !
Носачите,са със тампони,които могат да се сменят,а шарнира,не подлежи на смяна.За това сменяй носача с нов,а от стария ако искаш си вземи тампоните,като резервни. /смятам че са оригиналните/.Аз смених десния за 68,50лв.от www.axm-auto.com сам си го сменях,сега биалетките ще сменям.:neko::knock::yes:
hollyman_R
11-02-2009, 00:34
Колега, вземи си носачи от магазина, където беше циганския кореком. Еуро 02 май беше, не помня точно. Излиза ти 75 лв, колкото и ако го вземеш от интернет /68,50 + 8,5 трасп. разходи/. Аз оттам си взех и съм много доволен. Абсолютно оригинален, никакво менте. За смяната ми взеха 20 лв. Сервизът е много близко до магазина. Питай и ще ти обяснят къде е. За 15 мин. ми го смениха пичовете и също останах много доволен. Съвестни момчета са!!! Там правят и стенд на преден мост със супер електроника. 25 лв. Щото е хубаво като смениш носача да направиш и едно стендче.
Благодаря ви много,колеги !!! От това което сте написали съдя,че за 75лв може да се намери сравнително добър носач.Това ме интересуваше.А колкото до смяната ще видя един приятел се занимава с коли да ми го смени.Ако ли не ще се възползвам пак от някои от предложенията тук :)