View Full Version : Алармерна система:)
Абре тия дни успях да открадна едно Фиатче Браво 1.6 98г.(малко е орташко) :tooth: ... Та в момента е с транзитни номера, а нямам време да се прибера на Севлиево за да го регистрирам(всъщност можех днес, ама първо трябва да бъде обслужено,а това ще стане др. седмица..) Та трябва да му се сложи аларма и автокаско...
Понеже на Алфата слагах МЕГА СУПЕР ДУПЕР, скачаща, пищяща и с 100000 защити аларма:whip: и се изръсих много пари, и след това крадците ми я разбиха за 30сек...
Сега съм решил да се сложи нещо максимално евтино, което просто да отключва вратите и да мига някаква лампичка на таблото, защото ще разчитам автокаското да пази колата...Поне моя опит показва, че от аларми файда няма :):)
Тааа някой може ли да ми препоръча някаква евтина аларма с функция "Централно заключване" и евтин монтаж или сам да си я сложа....Не ми се дават повече от 80-100лв...
Предварително благодаря :P Сори за дългия пост важното съм го болднал :meeting:
Виж Сашо (Лисан) - имаше някакъв вариант за 70лв. с монтажа.
Аде да го покажеш да му се порадваме...Честито!
За алармите си прав сложи там нещо да писука....колкото да има за пред застрахователите.
Furious 155
10-02-2009, 18:08
Питай Велин в клубния - той какво може да предложи!
The_Game
10-02-2009, 18:19
По битаците има аларми за по 40-50лв. Ти да си я монтираш, отлючва заключва варати.
По битаците има аларми за по 40-50лв. Ти да си я монтираш, отлючва заключва варати.
..и след това защо не ми се дигат стъклата?:)....абе ако можех да правя мекици, нямаше да карам баба!
Абе все пак ми се иска, нещо което някой е слагал :) 100лв. с монтаж и 1г. гаранция ми се струва добра цена за някаква аларма, само да намеря :)
Утре ще мина през Румен да говоря за обслужването и ще попитам Велин:) Ще дрънна и един телефон на Лисан :)
http://media.snimka.bg/2122/010498632.jpg
http://media.snimka.bg/2122/010498630.jpg
103коня мъртвец :go: :tooth:
The_Game
10-02-2009, 18:27
..и след това защо не ми се дигат стъклата?:)....абе ако можех да правя мекици, нямаше да карам баба!
Е така е ама нали Венци пита за възможно най евтиното, да заключва и отключва само :D
Той и моя Валкор е от най-евтините и вдига джамовете, та само съм с едни молодиики по различни за сега :D
Аз съм с някаква БГ аларма "Сатурн М6" Имам приятелче дето ги взема на 25 кинта парчето ,ама после иска 120 за поставяне + алрмата :tooth:
От къде ги взима...Иначе толкова...не може 2 чипа правени от китайците и 2 снопа кабели да са повече от 20лв. :):)
От къде ги взима...Иначе толкова...не може 2 чипа правени от китайците и 2 снопа кабели да са повече от 20лв. :):)
От Варна ги копува ,но на тая цена взема минимум 5 парчета ,а на бройка мисля ,че е 30 лева.
Абе все пак ми се иска, нещо което някой е слагал :) 100лв. с монтаж и 1г. гаранция ми се струва добра цена за някаква аларма, само да намеря :)
Утре ще мина през Румен да говоря за обслужването и ще попитам Велин:) Ще дрънна и един телефон на Лисан :)
http://media.snimka.bg/2122/010498632.jpg
http://media.snimka.bg/2122/010498630.jpg
103коня мъртвец :go: :tooth:
Убаво е....само не го пускай на пистата, че ще му скасиш живота!
Ей тук ги има за по 60лв..
http://www.topspeed.bg/catalog.php?cid=110
Обаче никъде не пише дали са с две дистанционни и за центр. заключване...
Мочко ти нали си с Сатурн М6 имаш ли две дист. и центр?
30лв. пак е добре нещо координати можем ли да намерим :)
П.П Боби 16в на писта? Никога :tooth:
Ей тук ги има за по 60лв..
http://www.topspeed.bg/catalog.php?cid=110
Обаче никъде не пише дали са с две дистанционни и за центр. заключване...
Мочко ти нали си с Сатурн М6 имаш ли две дист. и центр?
30лв. пак е добре нещо координати можем ли да намерим :)
П.П Боби 16в на писта? Никога :tooth:
..оти бе?..повече винтили..по пъргаво!:go:
Сатурнката има две дистанционни и оправлява всичко без стъклата за тях трябва нещо да се добави към алармата и става номера.
Айде сега Варненци да помагат ,че незнам имената на улиците :) От МЕТРО към КАТ на сфетофара караш направо и влизаш в ЛУКОИЛА. На гърба на бензиностанцията има една ламаринена постройка (незнам и аз как да я опиша точно) Та в тая тенекия се влиза през една малка врата и там е магазина (или сервиза незнам точно какво е). Но моя човек се познава там с хората и е пазарувал доста от там и му правят отстъпки ,незнам какви са цените за обикновени граждани.
Тенкс , но мислех че има нещо телефон ..Все пак съм в София:) Аз все пак вече намерих вносителя и доста поразрових из нета:):) ГЛедам коментари и мнения и ще взема най-вероятно една такава за 60лв. и ще накарам един приятел да я монтира :):)
Тенкс , но мислех че има нещо телефон ..Все пак съм в София:) Аз все пак вече намерих вносителя и доста поразрових из нета:):) ГЛедам коментари и мнения и ще взема най-вероятно една такава за 60лв. и ще накарам един приятел да я монтира :):)
Съжелявам ,но нямам телефон. Търси и по-ниски цени все пак вече знаеш реалната цена на алармата ;) Айде успех с търсенето и поставянето :-D
AntiLuuP
10-02-2009, 20:10
0888242458 Виктор в кв.Княжево се намира
Лятото при него слагах 140лв беше алармата с монтажа с много шукарийки и трябва да погледна мисля че беше с 2г гаранция ... За 1-2 часа става монтажа ...
Един съученик си взе от Topspeed на Илиенци някаква за 50-60 лева и е доволен
Краси е твоя човек, ще ти предложи най-доброто, поне аз съм доволен, на лично ще ти дам гсм.
За каското знаеш на кой да се обадиш за оферта ;)
Определено Краси е твоя човек.
Слушай Влади какво ти говори :)
galinves71
11-02-2009, 08:21
не знам ква ще слагаш ама гледай да е супер и тя и майсторът дето ще я слага щото,мойта в понеделник вечерта такъв номер ми спретна че се благодаря че стана пред нас.слизам да отворя гаража и докато отварям вратите,вятъра духна и затвори шофьорската врата на колата и тя се заключи и другите също.моторът бръмчи,вратите заключени,а пък шофьорът от вънка и не може да влезе.добре че си бях пред къщи и си отворих с другия ключ,ако бях другаде сигурно щях да я разбивам.заключвала се беше и друг път но угасена но като е запалена ме шашна.110лв аларма но нещо не и е на ред.
Обадих се на Краси, който ми препоръчаха колегите по-горе :) В събота раничко ще и сложи алармата...80лв. с монтажа :) Дано да е ОКей алармичката:)
Иначе аз съм си заключвал всички документи и ключове в колата и вече имам опит и никога не оставям колата да работи на място или изобщо с ключа вътре :) Просто след като човек се опари и знае как да действа:crazy:
galinves71
11-02-2009, 18:29
Обадих се на Краси, който ми препоръчаха колегите по-горе :) В събота раничко ще и сложи алармата...80лв. с монтажа :) Дано да е ОКей алармичката:)
Иначе аз съм си заключвал всички документи и ключове в колата и вече имам опит и никога не оставям колата да работи на място или изобщо с ключа вътре :) Просто след като човек се опари и знае как да действа:crazy:
как я отвори?е малко бандитски въпрос ама...ако е нещо спец пиши на лично.
galinves71
11-02-2009, 19:32
По този въпрос имаш ЛС
ами аз съм го вметнал в цитата бре:lol:
Така де ама личното не е за теб а за колегата VFTI ама нещо ми стана сложно да се обяснявам .........
galinves71
11-02-2009, 20:36
Така де ама личното не е за теб а за колегата VFTI ама нещо ми стана сложно да се обяснявам .........
не се сърди,грешка при изразяване.
Търсиш най-близкия комшия и вземаш отверка с походящ размер. Подходящ е този, който отверката е максимално близо до широчината на ключа, а и също така отверката да има здраво рамо.... Пъхаш отверката в ключалката лек удар да влезе плътно както ключа:tooth: и въртиш:tooth:..
Това го практикуват всички джамбази за разбиване на по-старите коли:gangstah:
Галена благодаря :)
Ами има такива при повечето алармаджии, примерно в Технополис, където монтират и уредби, а аз лично също сложих някаква си скъпа, а имаше и за 80-100 лева с монтаж и всичко, точно пряката срещу КАТ, вляво, след бензиностанцията, има един център гуми, няляво в едни високи блокове, има двама алармаджии. Имам и тлефона на единия, при който слагах
stkazakov
12-02-2009, 12:24
Кажете ми някакъв телефон тъй ли иначе идвам към София в събота и аз искам да си сложа някаква, ама я искам да е със сгаваем ключ и да вдига джамчетата, че от време на време имам навик да си ги забравям. Благодаря Ви предварително!
Върхаааааааааа супееееер!! Точно това исках перфектната аларма нa супер цена! + специален бонус подарък от Краси за Алфата :drunk: Абе номер 1 :)
:pimp::pimp::respect::respect::respect::firstprize ::holiday2::holiday2:
Furious 155
14-02-2009, 12:37
Върхаааааааааа супееееер!! Точно това исках перфектната аларма нa супер цена! + специален бонус подарък от Краси за Алфата :drunk: Абе номер 1 :)
:pimp::pimp::respect::respect::respect::firstprize ::holiday2::holiday2:
ще се сетите къде да търсите силата :)
Краси пак се намеси перфектно!
Аз като Ви говоря не приказвам, щом има доволни клиети и аз съм от тях...