View Full Version : Петък 13-ти ама както си трябва
LeoVin4i
13-02-2009, 12:11
Та точно на таз светла дата, твинспарковата кучка реши, че е време да напомни за себе си, като започна да примигва закачливо с лампата за маслото. Масло има догоре, ама под 1500-2000 оборота мига. Оставих я в сервиза, и сега чакам диагнозата :asthanos:
ФЕРАРИСТ
13-02-2009, 12:35
Яс не съм фаталист....
Та точно на таз светла дата, твинспарковата кучка реши, че е време да напомни за себе си, като започна да примигва закачливо с лампата за маслото. Масло има догоре, ама под 1500-2000 оборота мига. Оставих я в сервиза, и сега чакам диагнозата :asthanos:
Ми тя е ясна диагнозата:drunk::drunk::drunk:по-добре се напии довечера,да ти мине:drunk::drunk:
mirchozo
13-02-2009, 14:09
мен пък една черна котка ми мина пътя преди малко, та си викам що па да не си пусна едно тото,мое там да ми е некъсмета :)
Правя злини срещу заплащанеhttp://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gifhttp://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
Правя злини срещу заплащане
Колко зла можеш да си с CEZ? Готов съм да ти платя от личния си бюджет ако им отровиш живота заради днешното неколкократно спиране на тока в работата :-)
Освен някоя мацка да забременее...кво може да стане друго?:shutup:
Абе кви ги дрънкате бе,на човека мотора му е за основен ремонт,вие му плямпате глупости:bangin::bangin::Suicide:
galinves71
13-02-2009, 15:40
Ми тя е ясна диагнозата:drunk::drunk::drunk:по-добре се напии довечера,да ти мине:drunk::drunk:
не по-добре утре че да не помни какво ще му кажат:bangin:
Екстрасенси...ей :razz:
..дано да му се ебава датчика и да не запомни дата 13 с лошо:drunk:
LeoVin4i
13-02-2009, 18:31
Датчика излезе шгое :choice: мембраната се пробила и Фъргало масло през датчика и признаците са същите като знаете кое само дето не трака. Ай отивам да се напия ама от щастие :big_beer:
tokata_pz_flex
13-02-2009, 18:41
Евала , аз нема да пия тая вечер :hehehm::hehehm::hehehm::hehehm:
аз па зех неска си регистрирах колата ... ко да кажа
Малий, ка съ напиф!!! *бал съм ти 13-ти, нали все пак е петък!
Язе не съм фаталист . Затова колата си я купих на 13-ти в петък преди години .