PDA

View Full Version : ВНИМАВАЙТЕ!!! Стар номер!!!

Dodo 155
13-02-2009, 22:16
Ще ви опиша с няколко изречения какво ми се случи тази сутрин и за малко да закъснея за среща в Севлиево.

Това се случва между 8:40 - 8:50 часа на 13.02.2009г., на бензиностанция ШЕЛ - Хемус, бул. Ботевградско шосе.
Спирам на 1-ва колонка, най-ляво. Слагам джипа леко настрани, защото е японска кола и резервоарът е от ляво. Казвам "До горе" и влизам вътре за кафе и да плащам. След няколко минути всичко е готово и се разплащам.
В този момент влиза момчето, което ми зареждаше колата и разтревожем ми казва "Господине, задната ви лява гума спада много бързо! Спукана е и съска много!".
В първия момент си помислих, че съм я боцнал някъде и жив късмет, че зад мен е "Диана" - там си поддържаме автопарка.
Когато отивам до колата, гумата е на баница - тотално спаднала. От страни се виждаше къде е УМИШЛЕНО срязана с нож. Емнах го тоя - бензинджията, но ми отговори, че някакъв бастун го питал за течности и се отделил за малко от колата. Разказа ми, че било редовен номер напоследък.
СТАРИЯТ НОМЕР НА КРАДЦИТЕ :bangin:
Последният път, когато им ядох попарата беше есента, когато ми срязаха зимна гума на Пунто-то.
За щастие тогава, както и сега, се разминах с нови гуми само.
Тъй като и друг път ми прилагаха този номер (още с 155-цата), се научих да си заключвам колата, когато зареждам, сменям гума, купувам вестник и т.н.
Лошото е, че не ги набарвам на място, за да пробват Берета-та, която клеясва заради лош късмет :sister3:
Най-интересното: Звъня на куките, но от там ми казват, че това е нормално! Оглупях и побеснях! Отговарям му на тоя бастун, че съжалявам за това, че съм прецакан с една гума и му губя времето, но според мен реагирам правилно. Отговорът е "Ще пратим патрулка!". Минават близо 1 час и вече съм с новата гума и щастлив, че няма да закъснея много. Патрулка все още няма. Отивам в ШЕЛ-а, за да гледам записа на камерата. Ясно се вижда как още от вътре един плешил педал ме следи, гледайки какво имам в чантичката и т.н. В един момент звъни по телефона и изчезва.
КЪСМЕТЛИЯ!!! :razz: :sister3: :sister3: :sister3:
В крайна сметка се оказва, че магистрална полиция ги "търси" тия от месеци и "все не може да ги хване". Страшен цирк :) :) :)
Както и да е, важното е че всичко приключи добре, аз стигнат до Севлиево, свърших си работата и се прибрах благополучно :)

Изводът:
Всички са навързани като свински черва - полиция, престъпници, прокуратура и т.н. Разчитайте на собствените си усилия :sister3: Радвайте се, когато всичко свършва добре и ВИНАГИ заключвайте колата или оставяйте човек около нея!
Не разчитайте на разни мухльовци с пагони, а си пазете сами собствеността, както намерите за добре.
Късметът ще изневери скоро на някой крадец и жална му майка :sister3: :sister3: :sister3:

ПАЗЕТЕ СЕ!!! Ще се радвам моя лош късмет да е превенция за всички колеги в този форум, за да умрът от глад тия мерзавци :asthanos: :asthanos: :asthanos:
:cussing: :cussing: :cussing:

п.с. Не съм фаталист! Малшанс, че се случи днес :razz: :razz: :razz:

soldier
13-02-2009, 22:34
Дам и аз знам задна - мека задна дясна гума=крадци и много внимателна смята :picnic:

Dodo 155
13-02-2009, 23:13
Дам и аз знам задна - мека задна дясна гума=крадци и много внимателна смята :picnic:
И на лява налитат ;) Днес беше лявата, защото камерата не хваща тази част на колата :)
Оказа се, че има нож/острие на обувката, минава небрежно, "рита" гумата и ... край :bangin:

Е такъв да го хвана и с неговата обувка така ще го "наритам", че ще му се е** м****а :bangin:

Знам какъв е филма, но какво от това? Късмет :)

ne0
13-02-2009, 23:39
кажи за Беретата.....

Stoyan Georgiev
13-02-2009, 23:43
я ся , кое крадат колата или каквото има вътре в нея... ?

soldier
13-02-2009, 23:51
Вътре.
Често го прилагат на хора, които си носят чантичка с документи, защото предполгат, че и парите са им вътре.
Честе се случва и ако си тръгваш от банка, защото се предполага, че си теглил.
Абе тъпа работа, да не дава Господ :stumm:

mochko1
14-02-2009, 00:01
Е добре де аз не схванах ся кво става като ти спукат гумата ??? Докато я сменяш ли те крадат или после ,или и аз не знам кога ???? За какво ти пукат гумата ??
По БГ патент била кражбата с кенче от бира ! Връзват ти отзад едно празно кенче и като тръгнеш то почва да дрънчи ,слизаш да погледнеш кво си строшил по колата и ти хвърлят една гора бой неочаквано ,и ти гепват автомобила !

fein86
14-02-2009, 00:03
Ма**а им де**а боклуците гадни, само с беретата за тия, а да не говоря, че ако под ръка ми е ловна пушка директно тринайсет нули набивам и така ше го изпердашим, че няма и да разбере кога се е разчастил на паважа!!!:cussing:

Dodo 155
14-02-2009, 00:04
кажи за Беретата.....
1934, защо?

Dodo 155
14-02-2009, 00:06
Е добре де аз не схванах ся кво става като ти спукат гумата ??? Докато я сменяш ли те крадат или после ,или и аз не знам кога ???? За какво ти пукат гумата ??
Точно!
Слизаш, започваш да сменяш и аут ;)
По-добре се пази и ако ти се наложи, си заключвай колата!

mochko1
14-02-2009, 00:16
Точно!
Слизаш, започваш да сменяш и аут ;)
По-добре се пази и ако ти се наложи, си заключвай колата!

Абе те да ти направят главата камбана колкото и да се закючваш файда няма ,всичко си е до късмет ако искат да те окрадат спасение няма ,но малко глупаво ми се вижда да ти прилагат тоя номер на бензиностанцията след като там има камери :bangin:

Dodo 155
14-02-2009, 00:42
Абе те да ти направят главата камбана колкото и да се закючваш файда няма ,всичко си е до късмет ако искат да те окрадат спасение няма ,но малко глупаво ми се вижда да ти прилагат тоя номер на бензиностанцията след като там има камери :bangin:
Факт!
Видях записите и добре ме гласеха :)

mordohy
14-02-2009, 00:58
Добре ,колега!След като има добър запис,изиска ли го.Ти имаш право на това.Целияти пост го приветствам горещо,но ако не изискаш тоя видеофилм,си е напразно.Каквото и да ти казват ченгетата,ако го нямаш,не можеш да си търсиш правата ефективно.Я го дай тоя и много е вероятно да го откриеме.Форума бъка с бивши и настоящи ченгета и още по-важно с хора,които могат да открият тия боклуци.Иначе днеска си си ти,утре съм аз и на къде отиваме!?Я ги плясни тия тука и ние да се захванеме с тях.Кой с каквото може.

Alexanderbb
14-02-2009, 12:37
Ми да беше се направил че почваш да сменяш, а като дойдат да краднат бум, бум и готово

qpwo
14-02-2009, 13:23
Ами . Да. Ако можеш вземи филма , че да им изтряскаме клипа тук, в-бокс и навсякъде, че да ги видят всички...

gigi
14-02-2009, 16:22
Всичко е изпипано и винаги потърпевшия е човека който му е спукана гумата. Тия лайна знят къде са камерите и хич не им пука от тях, обаче същите тия камери действат в тяхна защита - хващаш ги теглиш им един бой и после медицинско запис от камера и те осъждат копелетата. Също така имат и прихващачи на аларми и ако на бензиностанцията оставите вътре куфарче, папки или нещо представляващо интерес, като заключите колата файда никва, отключват си я и айде......
Демек по зле сме станали от мексико, ама ушатите искат увеличени на заплатите за какво като са във всички схеми и на дребно ниво вече сме като 97г. б....о си е м...а:Suicide::Suicide:

mochko1
14-02-2009, 17:43
Мм да :Suicide: Във един вестник бях чел за Бълагро-Румънските джамбази в Испания как крадат само с лаптоп Ферарита ,Поршета и подобни. Коментара на единият джамбазин : Мога да вляза в полицията да открадна някоя патрулка и да си тръгна без да разбере никой :rotfl:

ФЕРАРИСТ
14-02-2009, 17:50
Аз на бензиност. аларма не пускам, държа жената в колата - никой не смее да припари......

stipsi
14-02-2009, 18:09
Редовният номер,скоро на един колега му гепиха колата от ломско докато си вземе вестник и си видял задният номер.Така че спасение няма,ключовете в джоба и късмет.

mirchozo
14-02-2009, 18:14
"Аз на бензиност. аларма не пускам, държа жената в колата - никой не смее да припари......"
толкова ли е страшна женицата ти бе колега:tooth::tooth::tooth:"

Dodo 155
14-02-2009, 18:26
Всичко е изпипано и винаги потърпевшия е човека който му е спукана гумата. Тия лайна знят къде са камерите и хич не им пука от тях, обаче същите тия камери действат в тяхна защита - хващаш ги теглиш им един бой и после медицинско запис от камера и те осъждат копелетата. Също така имат и прихващачи на аларми и ако на бензиностанцията оставите вътре куфарче, папки или нещо представляващо интерес, като заключите колата файда никва, отключват си я и айде......
Демек по зле сме станали от мексико, ама ушатите искат увеличени на заплатите за какво като са във всички схеми и на дребно ниво вече сме като 97г. б....о си е м...а:Suicide::Suicide:
На много места имаш право да си защитаваш собственоста, а само тук може да излезеш национален престъпник, ако го направиш :cussing: :cussing: :cussing:
Законът е за кенефа :cussing:
Смятай, че няма да пипат, ако всеки започне да реже ръце, чупи крака, стреля и т.н.
В арабските държави има "кръвнина" при различни престъпления, т.е. законно да накажеш престъпника в някакъв период. Например, ако някой убие твой роднина имаш 3 дни да го намериш, трепеш и само му заплащаш церемонията. След този период нямаш право на кръвнина, но в рамките на 3-те дни - жална му майка :sister3:
Колко щеше да е готино и тук да е така и да чуеш от полицая - "Господине, имате 30 минути за кръвнина заради това, че ви е спукал гумата. Имате право на всичко, но без да го убивате!" :asthanos: Само 5 ми трябват и повече няма да си помисли да открадне дори солета от дете :sister3: :sister3: :sister3:

mirchozo
14-02-2009, 18:34
прав си колега ,НО
примерно аз ако съм един крадец и знам че като вляза да крада ще ме гърмят или утрепят,мислиш ли че няма да се подготвя,та дори и по-лошо ,влизаш първо трепеш после крадеш кво си си наумил
като заначало да се промени поне като ги хванат да не ги пускат,пък после вече това дето си писал по-горе

galinves71
14-02-2009, 20:51
ами то кризата до хубави неща не води.не ги защитавам но май с гумите трябва пред народното събрание да се ходи щот всичко от там тръгва.все пак съжалявам.онзи ден гледах как крадът на маце колата заснето със скрита камера.закачат връзка кутии от бира за колата и тя тръгна и след малко като чу лангъркането спря да види кво има отзад и те хоп във возилото и беж.

nikolaaaay
14-02-2009, 21:04
И на мен ми се случи преди няколко месеца. Тръгвам си от офиса (по тъмно) и почти веднага чувам,че ми е мека гумата. Спирам - задна дясна джанта по земята. Знам го тоя номер от години и се оглеждах на 4. Пък и без да се усетя съм спрял точно пред офиса на Първа Инвестиционна на Драган Цанков, вероятно в обсега на камерите. Така бях побеснял, че ако бяха дошли щяха видят CZ отблизо, ама не мотор. Гумаджиите казаха, че е редовен номер, дупката беше от нещо като нож малко над борда. Абе, педали. Гумите ми бяха на няколко дни.

Kostadin`
15-02-2009, 00:15
Не ги знаех тия номера на джамбазите ама ся вече ще внимавам.Решението е до шофьорската седалка слагаш 1/2 цол тръба дълга 1метър и по тъмно слизаш с нея.

ФЕРАРИСТ
15-02-2009, 10:18
"Аз на бензиност. аларма не пускам, държа жената в колата - никой не смее да припари......"
толкова ли е страшна женицата ти бе колега:tooth::tooth::tooth:"
Бе изглежда много миролюбиво и хрисимо, но когато се разлюти хич да не си около нея....да посегнат на колицата ми и на собственоста ни - пиши ги мъртви с изпити очи....

Kostadin`
15-02-2009, 16:23
eм тогава 50см

fred
15-02-2009, 22:28
eм тогава 50см
Ами има едни сгъваеми палки по 10 лева метални, а иначе вярно голяма пасмина се навъди:bored: И аз ще оставям жената да пази :horror:, понеже все мъкна една чантичка по бензиностанциите, дебела при това

Kostadin`
16-02-2009, 17:25
и тва е вариант ама като ще купувам нещо ще купя шок палка или от ония малки джаджи наречени "електрошок" .Една шок палка и ще му е*а мамата.Ще му пусна малко ток между краката та да видим на кой ще краде Алфата.

Mind_Control
17-02-2009, 12:15
и тва е вариант ама като ще купувам нещо ще купя шок палка или от ония малки джаджи наречени "електрошок" .Една шок палка и ще му е*а мамата.Ще му пусна малко ток между краката та да видим на кой ще краде Алфата.

А имат ли някакъв ефект тия шок палки и какъв е? Колко ток те удря и какво става? И колко време е нужно, за да зареди пак шок палката между токовите удари?

Kostadin`
18-02-2009, 14:51
има кофти ефект за тоя дет го ударят с нея.Мен ме бяха закачили леко с такава и ме разтресе ама до "жълто" не се стигна

tupantekno
18-02-2009, 17:59
Абе на един приятел му беха скроили такъв номер някъде в Младост до некаква новостояща се кооперация.Нашият си паркирал колата и аиде на кафенце.Като се върнал кво да види - задна дясна на баница.Айде крикове, помпи и ръкавици - зпретнал ръкави, а чантичката с документи,пари,ключове и документи я метнал на предната седалка до шофиора.Обрали са го за секунди.Сега още се влачи по полицейските управления и пише обяснения,глобиха го за изгубени документи,абе м*та му разкатаха.Вика, че оттогава немогъл да спи като хората.

Та и аз като колегата като зареждам от некоя бензиниостанция, заключвам колата задължително и държа една палава щангичка до ръчната, щото нема оправия.

RPWWD
18-02-2009, 19:54
Никога не оставям кола отключена, иначе и аз си нося един "съветник по сигурността" от полицейски тип. Друго може и да преглътна, но някой да ми направи нещо на колата - НЕ! Бой, ебане и сръбска музика на място.

Kostadin`
18-02-2009, 20:15
.