PDA

View Full Version : не се здържах

rijko
13-02-2009, 22:26
:screwy: Ко пише на подписа ми ?Утре ще я наснимам.

mitaka_cs
13-02-2009, 22:34
Честит Спринт...доста форумски са насъбраха :)
Много да те радва!
Хммм...черен?...онзи от мобиле?
Наснимай го и дай инфо :)

mordohy
13-02-2009, 23:34
Ти не се сдържа,ама и ние имаме нерви!Дай повече инфо,та и ние да оплакнеме очите

Kris
14-02-2009, 00:46
Здраво размърдване на боксер средите ... евала маняци!

boris037
14-02-2009, 00:58
Да ти е честита колега, ако е онзи от мобилето - 79'та година да знаеш,че ме изпревари. Стискам палци да се стегне лесно. И чакаме информация как са тенекиите, останалото се оправя лесно.:respect:

Димитър
14-02-2009, 15:10
:bravo:ама ще има ли снимки, някаква интересна историйка за покупката..........такива работи

RaIDeR
14-02-2009, 15:24
Еххх тес евтини ГТВ 6 тици хехе ,голяма мания станаха !

rijko
14-02-2009, 18:28
:drunk: 160 км изминах с колата днес да вида колко масло ще изгори но работи супер ,държисе супер на пътя. Но има и неща за правене потропва одзад нещо .Таблото не бачка и требват нови гуми и поправка на джантите . Надуло я раждата на няколко места .И почти цялосно пускане на нова ел.инсталация и бензино провод не ме кефят така .
И сега се почва голямото търсене на инфо за таз кола.:bangin:
Снимки като стане слънчево времето че тез от днес са много мътни.
Салона е суперррррррр запазен единственото нещо което липсва е пласмаса на ръчната спирачка :in_love::in_love::in_love:

Grozdan
14-02-2009, 19:05
Колега, честито!Наистина има доста голямо раздвижване в нашия подфорум, което ме радва истински. Колега, давай снимките да изплакнеме очите, че скоро няма да се оправи времето.

Димитър
14-02-2009, 23:17
пластмаса на ръчната спирачка....?Касво имаш предвид?Там има гумен мяншон и пластмасова дръжка.Мога да ти намеря цялата стойка с гумата и ръчката със зъбите.....

Димитър
14-02-2009, 23:42
аааа и още нещо неочаквай скоростомера на таблото да проработи , иска се един пластмасов привод за жилото на километража, какъвто го няма никъде:furious:

rijko
15-02-2009, 00:55
пластмаса на ръчната спирачка....?Касво имаш предвид?Там има гумен мяншон и пластмасова дръжка.Мога да ти намеря цялата стойка с гумата и ръчката със зъбите.....

Ха :) значи ми няма гумения маншон само реших че може да е било някаква пластмаса.

rijko
16-02-2009, 10:19
Огледах колата обстойно и се установи.
Ламарина :
Като изключим пода предните калниците тавана преден капак прагове по другите места има какво да се ремонтира

Трябват задни амортесиори изтеклиса и двата .
Скоросна кутия ми е под вапрос ,превкючването става с плавно движение ако се опитам да ги реда бързо хъркат но няма виене от скоросната кутия.
Двигателя работи доста добре.
Ел.инсталацията в коша окуло мотора е трагична почти всички кабели са снаждани.

Mury
16-02-2009, 10:23
Браво,добре изглежда колицата,със кеф да си я правиш:big_beer::big_beer:

rijko
16-02-2009, 11:37
Колата ще заминава в раздел продава се . Ще трябва да сабера една доста голяма сума до 2 седмици и разпродавам и нея басии как може за един час да се обаркат толкова много неща ......................:wallbash:
Чуда се на части или цяла но как да я разфасовам сърце не даваааааа

JORDANGT
16-02-2009, 18:38
:dunno: ???

Kris
16-02-2009, 18:45
Трудно за седмица две ше изкараш пари от тая кола. Търси пари от другаде ...

rijko
16-02-2009, 18:50
Трудно за седмица две ше изкараш пари от тая кола. Търси пари от другаде ...

Е права голяма разпродажба не само колата то и 3000 лв да и зема пак няма да ми стигнат но малко по малко се надявам. Пък и шибаните банки изкат гарантиран доход е кой се е осигорява на това което изкарва ? Уффф

rammstein4o
18-02-2009, 11:29
Колега... поне отговори на ЛС-то да знам кво да правя :calc:...

Мерси предварително

mordohy
18-02-2009, 20:36
Колега,ситуацията е гадна,но такова е времето.Тамън щях да ти предложа,като минавам през Ботевград да ти пооправя инсталацията или да те свържа с онова пубертетско идиотче сина ми,но виждам , че нещата са се влошили.Каквото и да става-гледай само напред!Всичко ще се оправи.Само да сме живи и здрави,за да можем да работиме!Казвай какъв ти е проблема и доколко можеме ще помагаме.Понякога може да получиш съвет и идея от там,от където най не очакваш.Успех!