View Full Version : Откраднат талон?
Колеги онази вечер ме спираха фуражките,правиха ми обиск на колата,заяждаха се 1 час,давам им всички документи извадени и чантето в което ги нося,след това ми ги връщат направо в чантето сложени,тръгвам си не погледнах и днес гледам талона го няма :shutup::cussing: Тия измекяри са го взели на 100% съм сигурен да ми направят мръсно,щот нищо не можаха да ми направят,кажете каква е процедурата по ваденето на нов талон,колата е на колега,който е в Белгия и я карам с генерално пълномощно :(
Ако си записваш в едно тефтерче кой те спира и номера му на служебната карта е лесно. Но предполагам не знаеш кой те е спрял, така че направо в КАТ за талон.
Проблема е,че колата е на колега,който е в Белгия :(
Ако не става с пълномощното спри да караш колата докато си дойде колегата.
:bangin::bangin::bangin::bangin::bangin::bangin:
Ако в пълномошното пише че може да го представляваш пред органите на КАТ можеш да изкараш нов талон АКО ГОЛЕМИЯ талон е в тебе , заплащаш си само заявлението и таксата за малкия талон -около 20 лв . Може да има и някаква глоба ама не съм сигурен .
Но това е само при положение , че пише че може да го представляваш пред съответните институции .
В Търговище ли трябва да ходя,че колата е с Т номер :(
Ами направи едно официално писмо до шефа на Кат и виж какво ще ти отговорят, пак официално
Гриша ти батко си най-големия абонат на КАТ когото познавам.:bored:
В Търговище ли трябва да ходя,че колата е с Т номер :(
Mдаам :heavy_cry:
И следващия път ще си проверяваш документите като ти ги връщат полицаите :grandpa:
Абе сигурно вече си го направил, но все пак: поогледай около седалката може да е паднал някъде ;)
аз затова всеки път си гледам документите като ми ги връщат,за да не стават такива мизерии,но невярвам умишлено да са го направили!
Отиди в районното в чийто район са те спрели и питай дали са предали талона там. Така би трябвало да постъпят ако е останал при тях. Ако помниш дали са те записали в дневника им за проверки ще е по-лесно. Аз имах подобен случай, но проблема беше, че като са ми връщали документите талона се изхлузил на асфалта - добре, че го намерихме с полицаите. А иначе трябва да ходиш до Търговище да вадиш друг, но първо в районното за служебна бележка.
ФЕРАРИСТ
17-02-2009, 17:23
Това е стар номер, куките редовно крадат я талони, я книжки или лични карти, към 150 лева на черно въри едно от всичките тия неща.....досега три пъти забравяха да ми върнат два пъти талона, и веднъж книжката......все някъде по пътя между мен и патрулката бяха паднали.....гадове мръсни......
Точно на слизане от цариградско на 4ти км ме спряха,там кое районно е да се обадя да попитам колеги? И гражданската са ми чопнали,добре че ми изтичаше точно та си направих нова :( Защо сега не се включат колегите от форума,които в другата ми тема за акта ги защитаваха колко са добросъвестни и как си вършат работата???
Ами може да е и 8 мо в Дружба, 7 в Младост и прочее, пусниго в СДВР, столична дирекция, а най добре го напиши до МВР министъра, копие до някое, така по лови дикиш
ФЕРАРИСТ
17-02-2009, 21:39
най добре го напиши до МВР министъра, копие до някое, така по лови дикиш
Изгубено време....
Това е стар номер, куките редовно крадат я талони, я книжки или лични карти, към 150 лева на черно въри едно от всичките тия неща.....досега три пъти забравяха да ми върнат два пъти талона, и веднъж книжката......все някъде по пътя между мен и патрулката бяха паднали.....гадове мръсни......
Мислех, че мнението ми за тея не може да бъде по-долно, но явно може, това е изключително проста и най-малкото СРАМНА постъпка за орган на реда, нямам думи :cussing:
Здрасти Гриша, съжалявам за гадната случка, но винаги си проверявай какво ти връщат рекетьорите. А Вие колеги какво очаквате, като знам кои мои съседи станаха полицаи - трактористи, каруцари и всякаква друга паплач едва избутала основно образование. Абе дай на простака власт и му гледай сеира.
Гриша, виж какво пише в пълномощното ти и ми звънни имам човек в КАТ София.
За съжаление има много плява в техните редици. Колега Абарт до къде стигна с талона?
ФЕРАРИСТ
18-02-2009, 19:17
това е изключително проста и най-малкото СРАМНА постъпка за орган на реда, нямам думи :cussing:
Те сички са ходили на операция в Унгария - там правят прости операции и ти изрязват всичкия срам, и си ваксиниран тотално от него....
До никъде не стигнах с талона колега,Стоиле ще ти звънна да видим,какво трябва да пише в пълномощното?