View Full Version : Алфа Ромео 146 (1.9 ТДИ)
Здравейте.Запалих се по тая алфа и даже си я купих преди неколко дена.Смених доста неща като за начало,но остана един проблем - Километража и скоростомера не отчитат .Казаха ми че някакъв датчик е проблема,ама какъв ли :-x .Та ако някой се е сблъсквал с този проблем да даде съвет .
TD e. Грешката е моя. А относно въпроса със скоростомера и километража...:sad:
TD e. Грешката е моя. А относно въпроса със скоростомера и километража...:sad:
Чакай първо да ти се накарат за грешката след това евентуално някой може да ти отговори... Въпросния датчик се намира на скоростната кутия.
Имах същия проблем като взех моята кола - решението беше смяна на датчик на скоростната кутия. Аз моя го взех втора употреба за 15 лева някъде, като смяната отнема 10 минути в някой сервиз (в моя случай) или сам си го сменяш, ако имаш канал и си достатъчно компетентен да човъркаш :)
Успех!
ползвай търсачката , там има и схема на това което липсва при теб.два вида са . търси по моргите. мисля ,че твоята аз я правих и не намерих валчето за датчика.ако не бъркам нещо? черна е нали?
ммм да черна е г-н Дончев.Дано проблема да е наистина такъв и да се реши по бързо че иначе проблем с полицаите :))