View Full Version : роблем със задният мост
alabala_nica
17-02-2009, 22:08
Здравй те. От скоро имам 166 Super. и от каkто я купих имам проблем със задницата. Като мина през някоя неравност и започва да играе, да се суче...
Смених четерите прожини и задните амортисори. И се подобри значително. Но все още играе когато влезна в завой и има неравност. Някои има ли идея от какво може да е?
Отиди някъде да ти проверят тампоните по задния мост
Втулките отзад са ти за смяна. Купи си "скърцащи" втулки за мерцедес. Те ще паснат идеално, иначе трябва целия мост да сменяш.
genko1982
17-02-2009, 22:52
що не провериш да не са криви гумите
Или си направи реглаж на задницата
leketo84
18-02-2009, 00:36
Здравй те. От скоро имам 166 Super. и от каkто я купих имам проблем със задницата.
О , колега ти си с 3.0 V6 нали :go:? Колкото до задницата наистина май ти трябва по-сериозен специалист !!!:stumm:
Втулките отзад са ти за смяна. Купи си "скърцащи" втулки за мерцедес. Те ще паснат идеално, иначе трябва целия мост да сменяш.
Въпросните втулки на кое са, в смисъл къде стоят?
Колега задното окачване е доста сложно и частична смяна няма да ти реши проблема. Най добрият вариянт е да се огледа да се извадят всички дефектирали части,и да се подменят.Едва тогава ще спре да ти играе задницата.
Имай в предвид че това е скъпо упражнение.
ПП А и напишете от кои град сте за да Ви насочим към подходящ сервиз.Не навсякъде се справят с 166-ци.
teodor80
17-03-2009, 20:24
Здравй те. От скоро имам 166 Super. и от каkто я купих имам проблем със задницата. Като мина през някоя неравност и започва да играе, да се суче...
Смених четерите прожини и задните амортисори. И се подобри значително. Но все още играе когато влезна в завой и има неравност. Някои има ли идея от какво може да е?
Колега кво стана със задницата не писа нищо повече.