PDA

View Full Version : Какво става по празниците?!?

pth7712
27-12-2005, 13:34
Здравейте колеги!
Какво става с народа по празниците?!
Имам чувството, че който не се е качил зад волана - той не е откачил.
На 24-ти три пъти щяха да ме отнесат. Единият път, спирам на знак "СТОП", а и без това отпред ако не бях спрял щеше да ме помелят. Зад мен обаче разни бай-хуювци се разсвиркаха, разпсуваха и прочее. Що съм спрял?! Един така се изнесе да мине пред мен, че ми закачи бронята и после - беж да го няма. Замалко да стане на парцал под един Додж.
После на "Е.Георгиев" Някакъв така се ядоса, че съм си в дясната лента, че ме изпревари през тротоара. Баси!
Накрая до Била-та в Младост един с Голф ме изпревари отдясно само и само да набие спирачки пред мен, щото се намърда в лентата за направо, а искаше да зави наляво.
По Цариградско пък, къде видех Голф, само се чудех накъде да отбия за да му направя път. Все едно бяха на слалом.
К'во става. аз ли не карам като хората що ли?
Бе не може да съм спрял на черено и зад мен един путьо да дава зор. Щеше да му изгори клаксона. Накрая ме заобиколи и мина на червено. Баси баси!

И всичкото това го видях в един ден. Други дни обикалям нон стоп по София, ама такова нещо не съм виждал никога.

Stello
27-12-2005, 14:20
Колега,че то така си е всеки ден бре.Поне при мене е така.В София всеки си мисли че пътя е на баща му и си кара както намери за добре ,тоест зле.

alf
27-12-2005, 15:07
ми празници колега...
населението се движи с мисъл насочена в 3 определени посоки- пиенье, яденье и как да стигнат парите
е затва много се нервирам по празниците - нито може да се работи нормално, нито да се движиш спокойно, цари някаква гадна празнична еуфория и припряност народа се движи безмозъчно на автопилот (ама румънски)
впоследствие се появява отрезвяването, което е още по-лошо - усилена гравитация, главобол, занемаряване на личната хигиена, и още по-лошото - осъзнаваме че парите са похарчени и се дразним от всяка дреболия... абе ужас :evil:

kekc
27-12-2005, 19:19
Еми на 24-ти е така. Просто си представям на 31-ви след 15-16:00 какво ще стане.
Но има и добри страни. На 25-ти няма жив човек из София и все едно караш в Resident Evil :twisted:

pr_00f
27-12-2005, 19:27
Абе не е съвсем по темата но да споделя.
Значи на 23-ти в петък към 17:00 се качих в автобус 85 на лъвов мост. За 1 ч. и 20 минути бяхме стигнали точно до средата на кръговото на сточна гара и не мръднахме 15 мин. от там. Та за 80 минути с автобуса изминах разстояние което вземам за 6-7 мин пеша. Седяхме си в кръговото и докъдето погледа ти стига - само коли и нито следа от движение. Аз си слязох и пеша се прибрах