View Full Version : Ех тази носталгия
Колеги здравейте,преди 6 години имах 33 1.7 16 в комби/тази която продава един колега сега/,и напоследък ме избива на някаква носталгия,и имам огромно желание да си купя 33 1.7 16в:starwars::starwars:Смятам да започна търсенето,а и да видя тази на колегата Питбул.Идеята ми е колата да не е ежедневка а за кеф и човъркане,също така смятам да я направя с карбуратори:starwars::starwars:Знам че ще имам вашата подкрепа,и най вече имам тази на Боби 33-човека 33-ка:grin::grin::grin:той ще ми помага много със знанията си:lupe::lupe:
Kostadin`
18-02-2009, 16:34
в мобилето има 2 алфи 33 1,7 16в
в мобилето има 2 алфи 33 1,7 16в
Видях ги ма не ме кефят:cold::cold:
Kostadin`
18-02-2009, 16:50
имам мерак за тая кюстендилската дето е 1400лв ама Кюстендил ми идва малко далече - 500км отиване и връщане.
имам мерак за тая кюстендилската дето е 1400лв ама Кюстендил ми идва малко далече - 500км отиване и връщане.
Аз ако ходя да я видя все пак,ще ти пиша става или не:grin::grin:
Mury, айде стягай една 33-ка и да те видим с нея на Италфеста.
Таз Кюстендилската ти казах, че на 900 ше я даде. Па и далече ти била ... аз от Варна до София и Пловдив ходих ... не е масова тая кола и трябва да грабиш докат има, па я изпускаш ... иначе ако чуя/разбера за 16-ка Мъри ше бъде уведомен.
mitaka_cs
18-02-2009, 19:12
Като става въпрос за носталгия и аз съм в класацията:tequilla:
И аз съм фен на карбураторите, но и на 1.7 16V...на мнение съм обаче че ако се прави тази конверсия към карбове специално на този мотор то трябва всичко да е перфектно иначе чупим мотора...с Дригата сме си писали по въпроса и стана ясно, че след 6000 оборора вместо да смуче започва да духа през карбовете...много е тънко...просто нямат настройване даже на мотор направен с такива(1.5 примерно)...виж като стане сичко "ток и жица" няма да има равен този мотор...но преди това трябва някой който разбира да сътвори едни калектори(всмукателни) между 16V главите и карбовете:twisted:тука пак могат да станат фалове...
Още съм жив бре!Кажете къде е тая 33 ка и ще я открия и огледам.Даже и историята и ще разнища!
Kostadin`
18-02-2009, 20:20
Още съм жив бре!Кажете къде е тая 33 ка и ще я открия и огледам.Даже и историята и ще разнища!
за коя става въпрос?
за коя става въпрос?Ами виж от къде съм
Kostadin`
18-02-2009, 20:24
влени в http://www.mobile.bg и я веж там.Струва 1400лв.Пройзводство 1990.
valentino
18-02-2009, 21:00
Крис готвиш ли се за неделя да подкараме 33ките на срещата аз смятам да я поразходя баба алфа малко...... а за носталгията какво да ви кажа аз вече 33ката я карам 16 години е ръждата не и прости и на нея но така ли и иначе още потръпвам като запаля двигателя няма такъв звук като на боксера няма да го забравя никога......това мисля аз
Тая Кюстендилската има газ и колега от града ми е каза, че е дроб ... така че ако се взима бий го през валута!
Валио ... цъкни едно телефонче в Неделя!!!
vikoalfa
18-02-2009, 23:32
Колеги здравейте,преди 6 години имах 33 1.7 16 в комби/тази която продава един колега сега/,и напоследък ме избива на някаква носталгия,и имам огромно желание да си купя 33 1.7 16в:starwars::starwars:Смятам да започна търсенето,а и да видя тази на колегата Питбул.Идеята ми е колата да не е ежедневка а за кеф и човъркане,също така смятам да я направя с карбуратори:starwars::starwars:Знам че ще имам вашата подкрепа,и най вече имам тази на Боби 33-човека 33-ка:grin::grin::grin:той ще ми помага много със знанията си:lupe::lupe:
Бате,пий си хапчетата.Свършиха се 147те ли,не разваляй хубавия си спомен за 16ките.
Ке упраиме работата нема се косиш:naughty: Първо моя скрап да възродиме и след това си ти на дневен ред:dance:
Бате,пий си хапчетата.Свършиха се 147те ли,не разваляй хубавия си спомен за 16ките.
Напротив,ще има и двете:wow::wow::wow::wow::wow:
KirilSol
19-02-2009, 11:16
има нещо в тази кола :-)
аз карах 33-ка 10 години, после минах през 155, 164 и сега на 156...ама спомена за 33-ката си остава най-силен
има нещо в тази кола :-)
аз карах 33-ка 10 години, после минах през 155, 164 и сега на 156...ама спомена за 33-ката си остава най-силен
мдаааа:metal:
DJ_STIVAN
19-02-2009, 17:32
Ей тва е, боксер сектата много активна последно време. Искрено се надявам да си намериш една хубава 16-ка и да се грижиш добре за нея :metal::drool:
Ке упраиме работата нема се косиш:naughty: Първо моя скрап да възродиме и след това си ти на дневен ред:dance:
Че какво му е на твоя скрап?или кой по точно от двата червения ли?
И сега по темата:
3 години карах 33-ка, верно беше 1,4 с карбуратори (сиреч куцичка:noooo:), но спомена за нея никога няма да ме напусне сега отново карам "Алфа" която не може да стъпи на малкия пръст на 33-ката нито по поведение, нито по емоция, нито по возия, и не на последно място по звук( карбураторните се режат много готино).
И честно казано често стоя в този раздел на форума и чета за колегите с 33-ките и благородно им завиждам, стоя по често дори и от раздела 155 каквато е сегашната ми алфа :) интересно защо ли:calc:.
Отправям специални поздравление на колегата Mury за пъкления му план и се надявам някой ден и аз като него да си купя отново старата ЛЮБОВ :wallbash:. Успех баце!!!
Иначе Боби-33 е твоя човек и мисля че от него ще получиш най-много подкрепа за проекта 1.7 16в с карбове:clapping: Успех още веднъж!
ПС: Някой колега ако му е омръзнала 33-ката мое да направим един бартер :bouncing_smiley:
Иначе Боби-33 е твоя човек и мисля че от него ще получиш най-много подкрепа за проекта 1.7 16в с карбове
То тва е ясно:flamingdevil::flamingdevil:
То тва е ясно:flamingdevil::flamingdevil:
Иначе сега се сещам че точно ти беше човека(единствения) който ме убеждаваше да си оставя 33-ката макар че едва ли си спомняш ;)
Тая не е в Кюстендил ,а в Дупница.Тия дни ще я огледам!:lupe:
коя бе, червения батмобил ли ?
Иначе сега се сещам че точно ти беше човека(единствения) който ме убеждаваше да си оставя 33-ката макар че едва ли си спомняш ;)
Ти да не си момчето с оная хубавата бяла 33-ка:firstprize::firstprize:
Ти да не си момчето с оная хубавата бяла 33-ка:firstprize::firstprize:
Не аз имах 33SW бордо ( малко по тъмно от твоета 146-ца) както и да е едва ли си спомняш :)
ето я : http://www.djdtd.snimka.bg/album.php?album_id=34160
Kostadin`
24-02-2009, 14:52
Не аз имах 33SW бордо ( малко по тъмно от твоета 146-ца) както и да е едва ли си спомняш :)
ето я : http://www.djdtd.snimka.bg/album.php?album_id=34160
и какво стана с тая красавица
и какво стана с тая красавица
Ми продадох я :( и сега като я видя няма нищо общо с това което беше само за година в чужди ръце..........
Ми продадох я :( и сега като я видя няма нищо общо с това което беше само за година в чужди ръце..........
Така е,и аз като видях мойта да се продава в раздел "продава",направо ме изби н спомени,и затва се зарибих да си взимам 16-ка,живот и здраве малко по натам ще си намеря някоя,да се човъркам по нея:crazy::crazy:дет се вика съботно-неделна кола:roll2::roll2:
Две нощо подред сънувам червена 33-ка 1.7 16в:bored::bored::bored:Имам доста идеи вече,стига да има пари,ще стане,ма след време:grandpa::grandpa::grandpa:
DJ_STIVAN
01-03-2009, 19:54
Ми взимай колата от сънищата кво чакаш :pokey::static:
Kostadin`
01-03-2009, 23:56
Две нощо подред сънувам червена 33-ка 1.7 16в:bored::bored::bored:Имам доста идеи вече,стига да има пари,ще стане,ма след време:grandpa::grandpa::grandpa:
ти мълчи че и аз по едно време и аз сънувах 33-ки две-три седмици само да затворех очи и я виждах - кърваво червена отзад на капака пише 1.7 16v с издути прагове и отпред на решетката малка табелка Quadrofoglio Verde
Ми взимай колата от сънищата кво чакаш :pokey::static:
Сега точно нема възможност,но малко по-натам:clap2::clap2::clap2::clap2:
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11237470209949466&f1=details - спите
Баси снимките,само задника и видехме,искам поне салона да и видя:book::book:
Обади се и питай, от това което се вижда отзаде линията е перфектна, изглежда е от последните излезли 33ки - абс/дискове/климатик/10.94 ... един ремонт на двигателя и фъркаш
RUSEV-BGR
03-04-2009, 19:57
Само че не е 16v звънях още като излезе обявата.
Ами защо отзад пише 16 в ?
crazysex6008
04-04-2009, 00:54
Само че не е 16v звънях още като излезе обявата.я кажи какво ти казаха че и аз мисля да званя че ми се въртят едни идеи за това купенце :)