View Full Version : Общ протест срещу Софийските дупки...
Колеги копирам пост от този форум: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=147569 По-долното не съм го писал аз, но мисля, че колегата говори от името на 99% от шофьорите:
Колеги здравейте!
Позволявам си да ви призова на общ протест срещу Столична община и кмета на София за дупките по нашата хубава община и столица.
От доста време управлявам автомобил който е с доста ниска и скъпа предна броня и ми писна да правя ремонт през месец, заради незагрижеността на общината. В крайна сметка се плащат данъци и винетки питам се аз защо...?! Ще ви дам линк-ове на два автомобилни форума, в които се дискутира темата и се пращат снимки от всички нас които са видели и снимали дупките в общината. Благодаря за вниманието!
http://www.mrycho78.snimka.bg/album.php?album_id=342662
http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...howtopic=54186
http://www.americancarbg.com/forum/viewtopic.php?t=1170
Още веднъж благодаря за вниманието и ще се радвам на съдействие!
тея съм ги виждал на слатина и наистина много неприятно,но има и по големи
Днес ще ви снимам ул.Златовръх да я видите,нема такъв лунен пейзаж,сменят некви тръби от 6 месеца и направо е ад.В Лозенец почти всички улици са минирани,то нема ми стигне паметта на апаратчето:shocking::shocking::shocking:
В Лозенец почти всички улици са минирани :shocking::shocking::shocking:
аз там без жипа не припарвам :metal:
аз там без жипа не припарвам :metal:добре си с жипката:shocking::shocking:
И да снимаме каква е ползата. На някой не му е ясно положението ли?
Susscrofa
19-02-2009, 13:23
При мен няма големи дупки, и не се оплаквам, но бих подкрепил, ако наистина положението е много трагично.
:tequilla:
Научихте се да протестирате за щяло и нещяло - смЕх.... то не са петициЙ, то не са подписки, то не е чудо!
НЕ стават така тия работи, кога ще го разберете най-накрая :idea:
ФЕРАРИСТ
19-02-2009, 17:20
Научихте се да протестирате за щяло и нещяло - смЕх.... то не са петициЙ, то не са подписки, то не е чудо!
НЕ стават така тия работи, кога ще го разберете най-накрая :idea:
Мда, трябва да се спретне нещо като революция, да се фанат сопите, да се организира тълпата към парламента да речем, и не куките да стоят на кордон отпреде, а да насочват и регулират човешкия поток - да казват откъде излизат мърсолите, кой вход да се избере, и да показват ако някой свари да избяга.....
galinves71
19-02-2009, 17:33
те пак софийските дупки малко или много ги кърпят ама в провинцията изобщо никой не ебаа.лятото комшията си спука картера на вовото тъкмо като тръгва за почивка и пак никви грижи.
dilian alfa gtv
19-02-2009, 17:43
Е браво ее само в софия има дупки -еми протестирайте си ние сме си ОК при нас няма:drinking: ма кой ше ви чуе може би бат ви бойко:mrgreen:
galinves71
19-02-2009, 17:48
Е браво ее само в софия има дупки -еми протестирайте си ние сме си ОК при нас няма:drinking: ма кой ше ви чуе може би бат ви бойко:mrgreen:
нема,нема дупки има цели кратери.то на магистралата на разклона за провадия в отсечката която е аварийно летище тряа да си петър попангелов инак си без новите си гуми ако оцелееш.
dilian alfa gtv
19-02-2009, 17:56
да така е знам аз съм от провадия е редовно минавам от там тя цялата магистрала е такава.
п.п.друга ми беше мисълта.поздрави:bg:
galinves71
19-02-2009, 18:05
да така е знам аз съм от провадия е редовно минавам от там тя цялата магистрала е такава.
п.п.друга ми беше мисълта.поздрави:bg:
то наистина човек да мисли за дупката е гот ама тези по-горе споменатите са гадни.:metal:
Днес ще ви снимам ул.Златовръх да я видите,нема такъв лунен пейзаж,сменят некви тръби от 6 месеца и направо е ад.В Лозенец почти всички улици са минирани,то нема ми стигне паметта на апаратчето:shocking::shocking::shocking:Там на ул. Златовръх си е направо за луноход, последния път, като се озовах там се уплаших :wow: от гледката.
Много си прав, че в момента уличките кв.Лозенец са, като след бомбардировка, вече и шорткътите не помагат да се избегнат дупките...
dilian alfa gtv
19-02-2009, 18:27
ще караме пеша че по не друса колеги па в която и да е точка в БГ.ДА:bg:
galinves71
19-02-2009, 18:33
ще караме пеша че по не друса колеги па в която и да е точка в БГ.ДА:bg:
иначе провадъта са я пооправили малко.лятото минах от там за морето и честно ми хареса поне това дето видях.
Малко преди завоя на Мария Луиза преди централна гара, като идваш от Лъвов мост, преди няколко дни едни познати спукаха картер
dilian alfa gtv
19-02-2009, 20:12
иначе провадъта са я пооправили малко.лятото минах от там за морето и честно ми хареса поне това дето видях.
ами пооправили само някоя глана улица но шахтите са ужасно надолу и да видиш кав слалом се получава.а иначе другите улици са много зле не мога да карам и на 1-ва даже само полусъединител и за тва не карам тука-само колело в провадия:metal:
Според мен трябва всеки да вземе по един заминал носач от дупките и на протест пред парламента.
dilian alfa gtv
19-02-2009, 21:39
само носач ли:shocking:
само носач ли:shocking:
ако иска и касов бон за ремота. Ама носача е за млатене:boo::boo::boo::boo:
ако иска и касов бон за ремота. Ама носача е за млатене:boo::boo::boo::boo:
Те тогава да видиме, кои носачи са най-издръжливи:tank:
Кой кФФо ФФане! Аз зимам картера, полуоските и носачите.........:dark2:
PEPI-2ALFA
22-02-2009, 01:21
Тия дни нещо си мислих за дупките и се сетих за времето, когато дупките по междуградските пътища се запълваха със земя (пръст). Някой сеща ли се преди колко години беше това и по време на кое управление. Питам без никакви задни мисли - просто ми се струва доста назад във времето и не помня.