PDA

View Full Version : Общ протест срещу Софийските дупки...

Mony
18-02-2009, 20:44
Колеги копирам пост от този форум: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=147569 По-долното не съм го писал аз, но мисля, че колегата говори от името на 99% от шофьорите:

Колеги здравейте!
Позволявам си да ви призова на общ протест срещу Столична община и кмета на София за дупките по нашата хубава община и столица.
От доста време управлявам автомобил който е с доста ниска и скъпа предна броня и ми писна да правя ремонт през месец, заради незагрижеността на общината. В крайна сметка се плащат данъци и винетки питам се аз защо...?! Ще ви дам линк-ове на два автомобилни форума, в които се дискутира темата и се пращат снимки от всички нас които са видели и снимали дупките в общината. Благодаря за вниманието!
http://www.mrycho78.snimka.bg/album.php?album_id=342662
http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...howtopic=54186
http://www.americancarbg.com/forum/viewtopic.php?t=1170

Още веднъж благодаря за вниманието и ще се радвам на съдействие!

venko
18-02-2009, 23:24
тея съм ги виждал на слатина и наистина много неприятно,но има и по големи

Mury
19-02-2009, 10:15
Днес ще ви снимам ул.Златовръх да я видите,нема такъв лунен пейзаж,сменят некви тръби от 6 месеца и направо е ад.В Лозенец почти всички улици са минирани,то нема ми стигне паметта на апаратчето:shocking::shocking::shocking:

търтей
19-02-2009, 10:16
В Лозенец почти всички улици са минирани :shocking::shocking::shocking:
аз там без жипа не припарвам :metal:

Mury
19-02-2009, 10:17
аз там без жипа не припарвам :metal:добре си с жипката:shocking::shocking:

JAMAL
19-02-2009, 10:39
И да снимаме каква е ползата. На някой не му е ясно положението ли?

Susscrofa
19-02-2009, 13:23
При мен няма големи дупки, и не се оплаквам, но бих подкрепил, ако наистина положението е много трагично.
:tequilla:

Kuku
19-02-2009, 13:27
Научихте се да протестирате за щяло и нещяло - смЕх.... то не са петициЙ, то не са подписки, то не е чудо!
НЕ стават така тия работи, кога ще го разберете най-накрая :idea:

ФЕРАРИСТ
19-02-2009, 17:20
Научихте се да протестирате за щяло и нещяло - смЕх.... то не са петициЙ, то не са подписки, то не е чудо!
НЕ стават така тия работи, кога ще го разберете най-накрая :idea:
Мда, трябва да се спретне нещо като революция, да се фанат сопите, да се организира тълпата към парламента да речем, и не куките да стоят на кордон отпреде, а да насочват и регулират човешкия поток - да казват откъде излизат мърсолите, кой вход да се избере, и да показват ако някой свари да избяга.....

galinves71
19-02-2009, 17:33
те пак софийските дупки малко или много ги кърпят ама в провинцията изобщо никой не ебаа.лятото комшията си спука картера на вовото тъкмо като тръгва за почивка и пак никви грижи.

dilian alfa gtv
19-02-2009, 17:43
Е браво ее само в софия има дупки -еми протестирайте си ние сме си ОК при нас няма:drinking: ма кой ше ви чуе може би бат ви бойко:mrgreen:

galinves71
19-02-2009, 17:48
Е браво ее само в софия има дупки -еми протестирайте си ние сме си ОК при нас няма:drinking: ма кой ше ви чуе може би бат ви бойко:mrgreen:

нема,нема дупки има цели кратери.то на магистралата на разклона за провадия в отсечката която е аварийно летище тряа да си петър попангелов инак си без новите си гуми ако оцелееш.

dilian alfa gtv
19-02-2009, 17:56
да така е знам аз съм от провадия е редовно минавам от там тя цялата магистрала е такава.
п.п.друга ми беше мисълта.поздрави:bg:

galinves71
19-02-2009, 18:05
да така е знам аз съм от провадия е редовно минавам от там тя цялата магистрала е такава.
п.п.друга ми беше мисълта.поздрави:bg:

то наистина човек да мисли за дупката е гот ама тези по-горе споменатите са гадни.:metal:

FIRE 8V
19-02-2009, 18:06
Днес ще ви снимам ул.Златовръх да я видите,нема такъв лунен пейзаж,сменят некви тръби от 6 месеца и направо е ад.В Лозенец почти всички улици са минирани,то нема ми стигне паметта на апаратчето:shocking::shocking::shocking:Там на ул. Златовръх си е направо за луноход, последния път, като се озовах там се уплаших :wow: от гледката.
Много си прав, че в момента уличките кв.Лозенец са, като след бомбардировка, вече и шорткътите не помагат да се избегнат дупките...

dilian alfa gtv
19-02-2009, 18:27
ще караме пеша че по не друса колеги па в която и да е точка в БГ.ДА:bg:

galinves71
19-02-2009, 18:33
ще караме пеша че по не друса колеги па в която и да е точка в БГ.ДА:bg:

иначе провадъта са я пооправили малко.лятото минах от там за морето и честно ми хареса поне това дето видях.

soldier
19-02-2009, 19:33
Малко преди завоя на Мария Луиза преди централна гара, като идваш от Лъвов мост, преди няколко дни едни познати спукаха картер

dilian alfa gtv
19-02-2009, 20:12
иначе провадъта са я пооправили малко.лятото минах от там за морето и честно ми хареса поне това дето видях.
ами пооправили само някоя глана улица но шахтите са ужасно надолу и да видиш кав слалом се получава.а иначе другите улици са много зле не мога да карам и на 1-ва даже само полусъединител и за тва не карам тука-само колело в провадия:metal:

Eraser
19-02-2009, 20:13
Според мен трябва всеки да вземе по един заминал носач от дупките и на протест пред парламента.

dilian alfa gtv
19-02-2009, 21:39
само носач ли:shocking:

Eraser
20-02-2009, 08:30
само носач ли:shocking:

ако иска и касов бон за ремота. Ама носача е за млатене:boo::boo::boo::boo:

JAMAL
20-02-2009, 09:26
ако иска и касов бон за ремота. Ама носача е за млатене:boo::boo::boo::boo:

Те тогава да видиме, кои носачи са най-издръжливи:tank:

Bonev
20-02-2009, 13:15
Кой кФФо ФФане! Аз зимам картера, полуоските и носачите.........:dark2:

PEPI-2ALFA
22-02-2009, 01:21
Тия дни нещо си мислих за дупките и се сетих за времето, когато дупките по междуградските пътища се запълваха със земя (пръст). Някой сеща ли се преди колко години беше това и по време на кое управление. Питам без никакви задни мисли - просто ми се струва доста назад във времето и не помня.