View Full Version : ангренажен ремък
Колеги на колко хиляди км се сменя и някой знае ли за Ст Загора такав сервиз за италиянски автомобили
Колеги на колко хиляди км се сменя и някой знае ли за Ст Загора такав сервиз за италиянски автомобили
По принцип се сменя на около 60 000 км :wink:
За сервиз ако някой знае да каже :roll:
И са ДВА да не те излъжат в магазина :wink: :wink: :wink:
Ами два са ако е боксер ама колегата е написал 1.6 б, но това б какво е :roll: може да е бензин а може и наистина боксер.
А иначе наистина е около 60 000 смяната ако ремъка не е фленор ако е такъв по добре около 50 000
Ами два са ако е боксер ама колегата е написал 1.6 б, но това б какво е :roll: може да е бензин а може и наистина боксер.
А иначе наистина е около 60 000 смяната ако ремъка не е фленор ако е такъв по добре около 50 000Ми аз по това съдя че ец боксьор :wink: :wink:
В сер.книжка пише sostituzione cinghie comando distribuzione това ли е за ангренажа или не.
Аз също ще го сменям след нова година. Разбрал съм се със Сашо в СБА да го сменяме там , ако искаш обади се до СБА и питай кой е Сашо и се уговори с него за смяната .
ремъците и ролките купил ли си ги и колко вземат за смяна ако сте говорили и ти е казал цената
Само ремък съм купил 60 лева.Взех го от магазина до кино "Жельо Диманов". За цена не сме говорили ама било около 2-3 часа играчка. Ако го смениш преди мен пиши каква е цената.
Колеги, може ли на стенд да се разбере дали е зацепен правилно ремъка?
Какъв стенд? Отиди в сервиз ще ти кажат