Log in

View Full Version : Смяна на стъкло на арматурно табло

hollyman_R
18-02-2009, 22:17
Колеги, някой наясно ли е може ли да се смени САМО СТЪКЛОТО на арм. табло. Таблото го извадих, виждам как е закрепено стъклото на кутията, ама ме е страх да го напъна, че да не се счупи нещо...
Благодаря предварително!!!

toto99
19-02-2009, 10:32
Имаш ли стъкло, продавам...То всъщност е плексиглас или друга гъвкава пластмаса...За смяната, мисля, че се сменя цялата кутия...

455115
19-02-2009, 16:11
Мисля, че не се разглобява повече от това.
11146

hollyman_R
19-02-2009, 17:14
Имаш ли стъкло, продавам...То всъщност е плексиглас или друга гъвкава пластмаса...За смяната, мисля, че се сменя цялата кутия...

Имам стъкло и е много хубаво, но е на кутия, която е без лъскавите лайсни на уредите. А мойта кутия е с лайсните, но малко се поиздраска плексигласа и ми се искаше да го сменя със съвсем чисто.

hollyman_R
19-02-2009, 17:18
Мисля, че не се разглобява повече от това.
11146

Еми и аз стигам до тук само:(((( Страх ме е да напъвам по-нататък. Виждам, че си го снимал отзад, а отпред стъклото си стои, нали така?

toto99
19-02-2009, 17:36
Лайсничките се прехвърлят лесно на новата кутия....и сглобяваш по обратния ред.

tonov
19-02-2009, 21:07
Еми и аз стигам до тук само:(((( Страх ме е да напъвам по-нататък. Виждам, че си го снимал отзад, а отпред стъклото си стои, нали така?

На старата ми алфа беше отлепяно от предния собственик. Беше почти без поражения (на едно място се беше отчупила и малка част от черната пластмаса, за която е залепено). Преполагам, че с малко напъване около лепеното и повечко внимание, ще излезе.

hollyman_R
19-02-2009, 22:46
Лайсничките се прехвърлят лесно на новата кутия....и сглобяваш по обратния ред.

И аз така си мислех, действително лайсничките се вадят, НО ОТВОРИТЕ НА ДВЕТЕ КУТИИ СА С РАЗЛИЧЕН ДИАМЕТЪР!!! Бе въобще `талянеца си е е..л м....а.

hollyman_R
19-02-2009, 22:48
На старата ми алфа беше отлепяно от предния собственик. Беше почти без поражения (на едно място се беше отчупила и малка част от черната пластмаса, за която е залепено). Преполагам, че с малко напъване около лепеното и повечко внимание, ще излезе.

Уфф, ми като ме е страх:)))) Де да знам, може да пробвам едното табло поне...

zdravio
23-02-2009, 17:08
Уфф, ми като ме е страх:)))) Де да знам, може да пробвам едното табло поне...
Давай на принципа Проба-грешка :handshake: