View Full Version : проблемче
някои да има на представа от какво може да ми изчезне осветлението на таблото и копчетата на климатроника. алфата е суперка 2.0 тс.:angry1:
Според мен щом ти угасне нещо по колата първо гледаш предпазителите да ли са здрави предполагам знаеш къде се намират и след това тръгваш по веригата.
Малко не ми се вярва всички светлени да спрат изведнъж, най-вероятно е предпазител, според мен.
Виж имаш ли габарити. Пробвай и без контакт дали работят паркинг светлините. Много вероятно е релето за габаритите да се ебава. Като моето. :drinking:
Възможно е да ти се бъзика и копчето, което регулира силата на осветлението на таблото. На камионетката ми е така представлява някакъв потенциометър и като попадне на износено място по пистата гаси всичко. Пробвай като го въртиш от край до край.
life style
19-02-2009, 11:36
бе и аз имам същия проблем само че при мен таблото си свети без копчетата на климатроника, иначе сичко по климатроника си работи, само 2-те копчета за предни и задни габарите не ебават, и като не ми свети климатроника неми севети заден ляв габарит и преден десен, като се оправи(от време на среме) си работи сичко нормално, кае да се търси проблема не знам :dunno:
мерси за сьветите довечера ще се бора с тия жици.бушон нее това го проверих.това реле за габаритите каде е да го изям:tequilla:
Първо виж какво свети и какво не. Релето всъщност не е точно реле. А е платка с разни неща по нея. :)
Като погледнеш бушонното табло, най-горния ред е с 3 по-дълги релета. Средното е за габаритите.
Ако само вътре не свети, потенциометъра е по-вероятен, както споменаха. :)
ок,дано светне.а като ги сьбереме ше има бирички.
Кво стана с лампите? :calc:
врьтнах потенциометара 5-6 пьти и светна:noooo:мерси за сьветите:biggrin:
Моля, аз нямам принос.
Ама казвайте ги тези неща. :clapping: Да се знае докъде сме стигнали.