Log in

View Full Version : НОВ МАНИАК НА 33

zilala
19-02-2009, 17:34
ОТ ЕДНА СЕДМИЦА И АЗ СЪМ ГОРД СОБСТВЕНИК НА 33 :metal: 1.7 ИЕ БЕШЕ ЗАПУСТЯЛА НА 120000 РЕАЛНИ КИЛМЕТРА С КЛИМАТИК 93 .С СМЕНЕНИ РОЛКИ АНГЕНАЖИ ОБАЧЕ НИ БЕШЕ ПАЛЕНА 3 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА Я КАРАМ В КАТ ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ:drool: АМА Я СТЯГАМ ПРЕД БЛОКА КОЛКОТО МОГА НАДЯВАМ СЕ ПАТИЛИТЕ ГЛАВИ ДА МИ ПОМАГАТЕ С САВЕТИ :tequilla:

Grozdan
19-02-2009, 17:38
Здрасти и честита нова придобивка.Качи някоя и друга снимкчица на алфата.Съвет винаги ще получиш, във форума има много компетентни хора.

zilala
19-02-2009, 17:43
СЕГА КАТО Я ИЗМИЯ ВЕДНАГА КАЧВАМ :) ЗЕХ Я ЗА 700 НЗ ДАЛИ Е добре единствено няма капачка за маслото ,сложен и някъф гаден найлон и нз от къде да намеря :( БЛАГОДАРЯ ЗА ГОТОВНОСТА ЗА ПОМОЩ

Kris
19-02-2009, 19:40
700 лева е добре за 33ка .. ама докато не видим снимки трудно ше ти кажем със сигурност ... а ако е на реални километри ... то такъв вариант няма

firedragon
19-02-2009, 19:54
Всички ще помагаме кой с каквото може.Ако имаш въпроси питай.И аз като теб я стягам алфата пред входа и благодаря от сърце на колегите за помощта,която са ми оказвали. :respect:

gadimir
19-02-2009, 20:21
... а ако е на реални километри ... то такъв вариант няма
Има,има...:metal::metal::metal::metal::metal::meta l::metal::metal:

Kris
19-02-2009, 20:29
Ела в неделя на срещата Стънимире, ако не дойдеш нема ти проговоря поиче:ban:

zilala
19-02-2009, 20:41
кажете от къде да си намеря капачка за маслото че я няма :) това ми е голяма мъка

Събев
19-02-2009, 20:49
кажете от къде да си намеря капачка за маслото че я няма :) това ми е голяма мъка

Честито колега за колата!!!
От къде си???
Ако си от софия обърни се към Lisan, гаранция ще има някоя останала...

zilala
19-02-2009, 21:55
Честито колега за колата!!!
От къде си???
Ако си от софия обърни се към Lisan, гаранция ще има някоя останала...
как и къде да намеря този лисан от сф съм да:)

JORDANGT
19-02-2009, 23:07
Какъв собственик на 33-ка си щом не ползваш LISAN SERVICE.Прегледай това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25984
Рано или късно всички отиват там.И по-добре да е рано.

zilala
20-02-2009, 12:47
ми все пак я имам от няколко дни и не съм запознат с сервизите :) мерси за съвета

montana
20-02-2009, 16:05
Лисан е МНОГО добър майстор,а е и свестен като човек.няма да сбъркаш ако се запознаеш с него

zilala
20-02-2009, 17:11
Лисан е МНОГО добър майстор,а е и свестен като човек.няма да сбъркаш ако се запознаеш с него
благодаря за съвета колега :) мисля преди да ида при лисан да си сменя маслата ; и да си балансирам гумите , днес купих масло за скоросната кутия на кастрол дано е добро :) имам малък проблем с затварянето на преднея капак ключалката не иска да захапе самата кука на капака . дайте акъл как да действам ,все пак не ми се иска за сичко до посещавам Лисан , трябва да се уча като истински алфист :Lkingsmiley::flex:и горд член на клуба

pitbull
20-02-2009, 19:41
Здравей колега честито 33, за капака най-вероятно се е смъкнала ключалката надолу(на мойта това е редовен номер) разхлаби я с ключе 10 и я вдигни малко нагоре, ако имаш нужда от помощ аз съм в Надежда 3 ,ако си наблизо свиркай

zilala
20-02-2009, 19:55
Здравей колега честито 33, за капака най-вероятно се е смъкнала ключалката надолу(на мойта това е редовен номер) разхлаби я с ключе 10 и я вдигни малко нагоре, ако имаш нужда от помощ аз съм в Надежда 3 ,ако си наблизо свиркай ЗНАЧИ КОЛЕГА ДА РАСЛАБЯ ЧЕСТА КОЯТО Е НА КУПЕТО КЪМ КОЯТО СА ВЪРЗАНИ ЖИЛАТА ТАКА ЛИ И ДА Я ДИГНА НАГОРЕ ? ЗАЩОТО СЕГА СЕ ЕДНО НЯМЯМ ЗАКЛУЧВАНЕ :sick1: БЛОГОДАРЯТИ ЗА ГОТОВНОСТА ЗА ПОМОЩ АЛФИСТИТЕ СА ГОЛЯМА РЯБОТА ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОБЕЖДАВАМ :tank:

mordohy
20-02-2009, 20:12
ЗНАЧИ КОЛЕГА ДА РАСЛАБЯ ЧЕСТА КОЯТО Е НА КУПЕТО КЪМ КОЯТО СА ВЪРЗАНИ ЖИЛАТА ТАКА ЛИ И ДА Я ДИГНА НАГОРЕ ? ЗАЩОТО СЕГА СЕ ЕДНО НЯМЯМ ЗАКЛУЧВАНЕ :sick1: БЛОГОДАРЯТИ ЗА ГОТОВНОСТА ЗА ПОМОЩ АЛФИСТИТЕ СА ГОЛЯМА РЯБОТА ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОБЕЖДАВАМ :tank:
Точно така!Само внимавай,защото там има и регулиране наляво и надясно.Вдигни я ключалката нагоре и я затегни много леко.След това спусни капака и виж къде ще легне куката.След това я затвори.Колкото трябва ключалката ще падне надолу.След това я отвори и дозатегни ключалката.Успех с новата красавица!

Kostadin`
20-02-2009, 20:31
айде и от мен честито за новата придобивка със здраве да си я караш и много безаварийни километри.

zilala
20-02-2009, 21:48
БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА ОЩЕ УТРЕ ЩЕ ГО НАСТРОЯ :) ЗНАЕТЕ ЛИ ОТ КЪДЕ МОЖЕ ДА НАМЕРЯ ОРИГИНАЛНИТЕ КАПАЧКИ ЗА ДАЖАНТИТЕ С ЕМБЛЕМАТА :) БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ

zilala
22-02-2009, 18:28
колеги дайте мнение . ДНЕС ЗАПАЛИХ 33ТО НА МЯСТО ЗАГРЯ ДО 85 ГАДУСА ВЕНТИЛАТУРА РАБОТИ ,НО ДУХА СТУДЕНО НА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ДЪЛЖИ ТОВА СПОРЕД ВАС ? СИЧКО Е ТОЧНО ТЕРМОСТАТА Е НОВ ИМА АНТИФРИЗ :)

Grozdan
22-02-2009, 20:28
Радиаторчето на парното може да е запушило.Или жилото ти не е прехвърлило на топло.

zilala
22-02-2009, 21:25
Радиаторчето на парното може да е запушило.Или жилото ти не е прехвърлило на топло.
как може да се оправи сато се покара колата дали ще си оправи че не съм я кара:noooo:л много много

DJ_STIVAN
23-02-2009, 03:15
Провери си нивото на антифриза, може да е станала въздушна тапа ако нивот ти е ниско. Виж дали "кранчето" отваря и затваря. То се намира горе до акомулатора. Управлява се с електромотор ( виж дали като превключиш на топло мъркучът се загрява). Ако е запушено радиаторчето, дори и да ти работи кранчето, маркучът няма да стане по-топъл :disgust: