View Full Version : Въпросче за маслен филтър на 146 1.6 ТС
Satanism
19-02-2009, 18:39
Колеги, как изглежда масления филтър на 1.6 Туин Спарк?Понеже съм в Англия и ме гони параноята, че на тея тука всичко им е различно...Та в София сменях масло на 2 коли и сега не мога да си спомня на коя от двете филтъра беше просто като мрежичка на едно конче и на коя си беше цяла метална сфера.Тук ми дават метална полу-сфера за моята кола, а ме е страх да не е от тея дето са на конче....та дайте акъл моля :)
vladi8516
19-02-2009, 19:06
моята е 1.4 тс и е метален сверичен с размер на резбата 20х 1.5
Моя също е метален със сверична форма. Ама моята е 1.4 тс, мисля, че и твоя трябва да подобен. Така че пробвай да си намериш метален.
По-скоро е цилиндрична формата :) Я кажете сега кой е бягал от часовете по геометрия.
Извинете за невежеството! Обърках се , цилиндричен е по-точно, както ме поправи tonov.
Колеги, как изглежда масления филтър на 1.6 Туин Спарк?Понеже съм в Англия и ме гони параноята, че на тея тука всичко им е различно...Та в София сменях масло на 2 коли и сега не мога да си спомня на коя от двете филтъра беше просто като мрежичка на едно конче и на коя си беше цяла метална сфера.Тук ми дават метална полу-сфера за моята кола, а ме е страх да не е от тея дето са на конче....та дайте акъл моля :)
Недей да си правиш гавра с колата купи си класика - цилиндър :book: