View Full Version : Новите цени на цигарите
ДРАЗНИТЕЛ-ка
29-12-2005, 15:54
http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=170335
Ето тук можете да видите какви ще са цените от 1-ви януари 2006-та.
В тази връзка,искам да питам пушачите(щото аз не съм от тях),по-високите цени,ще ви откажат ли от тютюнопушенето?
Естествено колежке!
Аз тези пари вместо да ги давам да се тровя, по-добре да ги дам за ремонти/бензин/кръчми. Това е идеална мярка. За тези цени съм 100% съгласен с иначе скапаните ни политици.
Аз както пуша 2 кутии и се знам каква съм скръндза неземна, просто от 01. Януари 2006 година съм непушач. Даже си взех Табекс.
най-вероятно ще ги откажа,но нека времето покаже
Crusader
29-12-2005, 16:23
Едва ли ще се откажа, то не беха дъвки, лепенки, Табекси и т.н., даже се излъгах да си купя и някакъв боклук от тия дето ги предлагат телешопите ->ефекта е 0
Но поне се успокоявам, че не пия та все ще се намерят 2 левчета дневно за една кутийка отрова.....е ще се опитам да ги понамаля де!
ДРАЗНИТЕЛ-ка
29-12-2005, 16:23
Между другото,съм чувала,много добри отзиви за ТАБЕКС, така че УСПЕХ!
Crusader
29-12-2005, 16:25
Между другото,съм чувала,много добри отзиви за ТАБЕКС, така че УСПЕХ!
Ефекта от него е 0 /нула/, само малко ти е неприятна цигарата - същото е когато си настинал и пушиш :!:
Ами ще почна да правя като депутатите гласували новия акциз-ДУПЕТАТИ.
Те си пушат цигарки без бандерол - и аз днес си купих стек Ротманс за 15 лева :oops: макар досега да съм пушил само Виктори с бандерол.
Ами кво искате - така се пълнят партиини каси - дигаш акциза и оставяш да продават цигари без бандерос само твоите хора и те снасят огромни суми - контрабандата ще разцъфти при бедния народ и високите акцизи. Като знам в Англия ква контрабанда имаше, представям си в законовата България :wink: В англия си купувах Бенсън енд Хеджис по 2 паунда, а с бандерол беше 4.15лв. Е щом Англетата не са се справили - където контрольор глобява министъра на транспорта че се возил една спирка повече без билет- какво остава за България. Ще се оправят - да бе-да. Все пак си има пазарни принципи - ама те не мислят много много-плюс това не ни натискат за това, а и те оставят защитата за Булгартабак, а не пазарната цена - то тогава БАТ със заводите в Румъния и Сърбия с новия акциз може пак да продава на 1.60 до 2 лева
Ами ще почна да правя като депутатите гласували новия акциз-ДУПЕТАТИ.
Те си пушат цигарки без бандерол - и аз днес си купих стек Ротманс за 15 лева :oops: макар досега да съм пушил само Виктори с бандерол.
Ами кво искате - така се пълнят партиини каси - дигаш акциза и оставяш да продават цигари без бандерос само твоите хора и те снасят огромни суми - контрабандата ще разцъфти при бедния народ и високите акцизи. Като знам в Англия ква контрабанда имаше, представям си в законовата България :wink: В англия си купувах Бенсън енд Хеджис по 2 паунда, а с бандерол беше 4.15лв. Е щом Англетата не са се справили - където контрольор глобява министъра на транспорта че се возил една спирка повече без билет- какво остава за България. Ще се оправят - да бе-да. Все пак си има пазарни принципи - ама те не мислят много много-плюс това не ни натискат за това, а и те оставят защитата за Булгартабак, а не пазарната цена - то тогава БАТ със заводите в Румъния и Сърбия с новия акциз може пак да продава на 1.60 до 2 лева
E те това е отговора за колежката просто без бандерол и маркови :twisted:
Апропо Васе дай връзка с този стек :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ами от къде да знам - колега непушач ми го даде стека :!: :!:
Ако неушачите си мислят че така ще спре тютюнопушенето - жестоко се лъжат :twisted: :twisted: :twisted:
Абе аз знам че на Сточна гара продавали ама трябвало да отидеш с познат. :evil:
значи от познати пушачи знам че на Солунска имало некво безистенче продавали. почти на ъгъла с Витошка било....
не че ме бърка особено ама май не е много хигиенично да пишете къде се продават бракониерски цигари :!:
не че ме бърка особено ама май не е много хигиенично да пишете къде се продават бракониерски цигари :!:
мани ги, те наркоманите нямат спирачки, нали знаеш :chair: :chair::chair:
Що бе - нека се размърдат от Министерство на финансите и от Данъчните и да ги спрат. Занеш ли какъв беше резултата като написах писмо до иначе смелата Валя Яхниева и до Господари на Ефира писмо да заснемат продажбата на цигари без бандерол на Скорпиона в Търново (от там зареждаше полвината Северна България) и от будката до министерство на здравеопазването(това беше в периода когато въвеждаха места за непушачи в заведенията с грижа към здравето им)
Ами резултата беше "НИЩО" - да сте гледали нещо по въпроса "НЕ" - щото ги е страх- "разследващите" журналисти и става въпрос за много пари-те хващат от време на време нещо митници и данъчни(ама то е на такива които не спонсорират партиините централи)- конкурентчета разни дребни :twisted: :twisted: :twisted:
Що бе - нека се размърдат от Министерство на финансите и от Данъчните и да ги спрат. Занеш ли какъв беше резултата като написах писмо до иначе смелата Валя Яхниева и до Господари на Ефира писмо да заснемат продажбата на цигари без бандерол на Скорпиона в Търново (от там зареждаше полвината Северна България) и от будката до министерство на здравеопазването(това беше в периода когато въвеждаха места за непушачи в заведенията с грижа към здравето им)
Ами резултата беше "НИЩО" - да сте гледали нещо по въпроса "НЕ" - щото ги е страх- "разследващите" журналисти и става въпрос за много пари-те хващат от време на време нещо митници и данъчни(ама то е на такива които не спонсорират партиините централи)- конкурентчета разни дребни :twisted: :twisted: :twisted:Абе Васе нали като ги спрат и ще требе да пушима пак гадното Виктори,аз лично от окло 2 години си купувам само цигари без бандерол и са ако ги спрат ша пушим на Муро куро :smackbum: :choice:
Dodo 155
30-12-2005, 21:43
Какво се притеснявате :lol: :lol:
Ей къде е Калотина, на 40км :lol: :lol:
Защо мислите вдигнаха толкова много акциза тия комуняги :idea: Ами за да лапат от контрабандата след това :lol: :lol: :lol:
Този път е ХасвалТиран отдавна :wink:
Е сега идва и нашето време - ще бъдеме всички баровци, кой с Боро, кой с Ротманс, кой с Лъки и т.н. :D :D
DiStefano
30-12-2005, 22:08
ъх ъх
пак ша си пафкаме
има си и ефтини цигарки - качак, двупосочни
АРДА - Дизел, Родопи, Слънце, Рали
все около левчето
хе хе :smoke:
ДРАЗНИТЕЛ-ка
31-12-2005, 15:52
ъх ъх
"За всичкото роми,което танцува..да запалим качак..качак.."(из една песен :lol: )
Dodo 155
31-12-2005, 16:13
ъх ъх
"За всичкото роми,което танцува..да запалим качак..качак.."(из една песен :lol: )
Пак палиш темата за ромите ....... недей поне днес, все пак е Нова Година :wink:
и кво
сега отивам да накупя 7-8 стека виктори и ги пускам по 2лв догодина :lol:
"искаш да пушим от тия смешните цигарки?!?
давам ги брато по 2 евромарки" (из същата песен)
Естествено,че няма да се откажа :)По никой начин не се отказвам от нещата които ми харесват!Винаги съм си взимала цигари без бандерол :)
Удоволствията независимо от какво естество са създадени за това-да им се наслаждаваме :twisted:
Естествено,че няма да се откажа :)По никой начин не се отказвам от нещата които ми харесват!Винаги съм си взимала цигари без бандерол :)
Удоволствията независимо от какво естество са създадени за това-да им се наслаждаваме :twisted:
Те това е готино заключение браво :D :D :D :D :D :D
Crusader
03-01-2006, 11:49
:th_up:
Аз ги отказах преди около година и половина. Искам само да кажа, че Табекс-и мабекси и тям подобни боклуци не си заслужават. ИНАТ му е майката. Хванахме се на бас с баща ми и ето ме - непушач съм 8) А преди пушех по 2 кутий дневно. Направих си сметка - 2х1.60 =3.20 на ден за отрова х 365 = 1168 лв на година или една прекрасна почивка за двама на черноморието (имам предвид път, спане и хапване за 7 дни) 8) това по старите цени. За новите не ми се мисли 8)
На колежката дето е пуснала темата само да отговора - Ми не, няма да спра цигарите. Пуша от 5-6 години и не ми пречи - като се ядосам за нещо, паля една и се успокоявам. Като ми се яде, но не трябва - паля друга. Сутрин с кафенцето ми идват екстра 2-3, така, за по-качествено събуждане. Иначе - евала на тези дето не пушат.
Аз още при по-миналогодишното вдигане на българските цигари спрях да ги купувам, така че и 5 лева да станат, не ме бърка.