View Full Version : Оставали сте на път за повече от 3 часа
SandoOne
25-02-2009, 12:34
Предишния пасат който продадох беше една от най-големите гробници която може да бъде 3 пъти на дълго и 1 градско добре че го разкарах
Е това е много гадно. Да чукна на дърво нито една кола не ме е оставяла. :thumbup:
Аз имах преди Пасат и не съм имал проблеми, още се движи............ Явно си попаднал на кофти кола
Ааааааааа, като е немска, явно е "кофти кола", а като е инталианска "тия са егати бангиите" :lol:
Susscrofa
25-02-2009, 12:53
Никога не ми се е случвало.
И не искам да ми се случва.
Всичко, което занемариш, или не се грижиш достатъчно добре за него, те оставя. :tequilla:
SandoOne
25-02-2009, 12:53
Мани 1 път в бургас на сфетофар вкарвам първа скорост и си останах там впоследствие истече маслото и до там идваха с една лада да ни теглат баси мамата след тва караме с 140 и по едно време почна глухне тва на газ а има 70 литра бензин и на ихтиман 3 часа щото газта свърши а помпата на бензина не бачка излъгали бащата бе да си ебе мамата са наскоро връщам се от смолян и на 34 , 5 градуса и ми отиде маслото гумичките на главата долях масло и доливането падна на колекторите отзад под инжециона и се запалих добре че вода имах да изгася Добре че я продадох никъв късмет да го еба .... Аз просто я купих от ГОРУБЛЯНЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ОТ ТАМ
Мани 1 път в бургас на сфетофар вкарвам първа скорост и си останах там впоследствие истече маслото и до там идваха с една лада да ни теглат баси мамата след тва караме с 140 и по едно време почна глухне тва на газ а има 70 литра бензин и на ихтиман 3 часа щото газта свърши а помпата на бензина не бачка излъгали бащата бе да си ебе мамата са наскоро връщам се от смолян и на 34 , 5 градуса и ми отиде маслото гумичките на главата долях масло и доливането падна на колекторите отзад под инжециона и се запалих добре че вода имах да изгася Добре че я продадох никъв късмет да го еба .... Аз просто я купих от ГОРУБЛЯНЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ОТ ТАМ
мисля, че с последното изречение си сигнал до същината на проблема. :native:
SandoOne
25-02-2009, 13:34
Прав си батко гледах една алфа 156 1.8Т.С на скоро леле наточена с махагон свети и бате като отворих капака имаше мазни петна от масло оня пич вика че било връбче ахахахаха направих тест драив тя докато я карам треа да форсирам и изгасна и торил цена 5900 направо свали ми до 5100 аз му викам не не а първата цена е 6900 викам си на ъкъла тея за къф ме имат ...... без коментар повече нема и да гледам от там те са по добри в дупница отколкто там ....
Ааааааааа, като е немска, явно е "кофти кола", а като е инталианска "тия са егати бангиите" :lol:
Това ти го каза :spell:
Все още не съм, дано не се случи скоро :)
TheBlueOne
25-02-2009, 14:47
На мен ми се случи веднъж за кратко, то не е колата виновна но.. та ето каква е случката:
Когато си докарвах белисимата от Англия, и понеже такава ни е природата, че да гледаме да не се прекараме, сметнах колко точно бензин ми трябва от Англия до Белгия понеже там е по евтин. Е да, ама след като слязох от ферибота и докато gps-a ми се освести, стигнах до разклонение и питам приятелката ми, която уж е втори навигатор с отворена карта, накъде. -Натам. Е вкара ме в обратната посока. Та докато стигна следващият изход 20км и пак толкова на връщане ( без да има мършава бензиностанция по пътя), и тъкмо влязох в Белгия и .... :death:. Айде тубата на рамо и пеш (приятелката я оставих заключена в колата да трепери от страх). Добре че след известно време ме качиха едни холандци, че бензиностанцията беше на 15км. Пак на стоп на връщане и така загубих няколко часа.
Нема да обяснявам какво е било следващите няколко часа :cussing:
Сега като се сетя и ми става много смешно :haha:
SandoOne
25-02-2009, 16:12
То си е така ама ние газ в туба не моеш да носиш да беше бензин ехе щех за здраве да по хода :)
Абе стига с това Горубляне.Ми моята е от Горубляне, аз пък съм ЗА Горубляне.Като са почне едно и също дрънкане.... и други мои познати си взеха от там колите и са си доволни.
Нямам проблеми,да чукам на дърво, взех я преди над година
Иначе на път никога не съм оставал.Ни с тая ни с никоя.
galinves71
25-02-2009, 17:27
преди 2г с пежака чакам на стоп в 17ч след обяд,предсавяте си кво е,тръгвам и.....тряс,педала на съединитела до ламарината а колата огасна.след мен автобус който на косъм спря от мен.скъса се онази гадорийка дето захваща жилото за педала,добре че не се паникьосах и завъртях ключът както е на скорост и преминах до отсрешния тротоар.1на нищо и никаква 5левова джаджа ми отне 2ч докато я сменя.добре че имам навика да си нося инструменти в колата.много са гадни тези неща на някой автомобили,дано на алфите не са от пластмаса.
SandoOne
25-02-2009, 18:52
Абе стига с това Горубляне.Ми моята е от Горубляне, аз пък съм ЗА Горубляне.Като са почне едно и също дрънкане.... и други мои познати си взеха от там колите и са си доволни.
Нямам проблеми,да чукам на дърво, взех я преди над година
Иначе на път никога не съм оставал.Ни с тая ни с никоя.
Уцелил си колата :) късмет е кола и жена аз на 2 ве попаднах дараци то и там има автокъщи и автокъщи
гледай ти какви алфисти имало, да не са се прибирали с репатрак :tooth:
Аз не съм оставал на пътя с личен автомобил.Със старата Фиатка съм се палил /на бензиностанцията до газоколонката/ докато я изгася изгоряха пластмасурките около мотора.Изтичах до нас и след един час отново на пътя.Карал съм я без вода 60 километра.Шлайф главата на ръка и отново на път.Повече от 1 литър масло мотора не е виждал,гореше го.Блокира ми скоростната кутия но я свалих само първият път.Пробих я срещу 2-ра скорост, навих винт и като блокира развивам и с една отверка ръц и пак сме в джаза.Шибнах се челно с един полицай излезна полуоската.Вдигане на мотора и връзване с колан.Понеже не можеше да завива на ляво а трябваше да правя предимно леви завои.При тенекиджията я закарах на задна.На магистралата пикаех през 15 минути от напрежение.И още куп изпълнения за които не се сещам.Ама железен Фиата не ме е оставил никъде.:thumbup:
Още не съм оставян на път от моята кола.Няколко пъти с други коли с други шофьори.
ФЕРАРИСТ
25-02-2009, 19:40
На мен ми се случи веднъж за кратко, то не е колата виновна но.. та ето каква е случката:
Когато си докарвах белисимата от Англия, и понеже такава ни е природата, че да гледаме да не се прекараме, сметнах колко точно бензин ми трябва от Англия до Белгия понеже там е по евтин. Е да, ама след като слязох от ферибота и докато gps-a ми се освести, стигнах до разклонение и питам приятелката ми, която уж е втори навигатор с отворена карта, накъде. -Натам. Е вкара ме в обратната посока. Та докато стигна следващият изход 20км и пак толкова на връщане ( без да има мършава бензиностанция по пътя), и тъкмо влязох в Белгия и ....
Кофти е това, в началото и аз се опитвах да правя тънки сметки, но за 5-10 евро разлика в цената на резервоар просто не си струва.....
Уцелил си колата :) късмет е кола и жена аз на 2 ве попаднах дараци то и там има автокъщи и автокъщи
От човек беше, ама така е.И късмет требе, при жените май е по сложно :-P
ФЕРАРИСТ
25-02-2009, 20:32
При жената има изпитателен и тестов срок, а никой джамбазин няма да ти даде да покараш седмица и ако ти ареса да я вземеш....
И аз да чукна на дърво до сега не съм оставал на път нито преди с Клиото, нито сега с Алфата и дано не ми се случва.
Три денонощия, ама бяхме компания и беше весело:drunk:
LeoVin4i
26-02-2009, 10:03
Аз се возих един път на жълтото камионче на пътна помощ :blush: педала на съединителя падна на земята :crazy:
на мен ми се е случвало и доста повече от 3 часа:angry1::angry1:преди 2 години с един колега от старата фирма закъсахме с камиона Мерцедес в Пирдоп,положението беше мнго сериозно,защото се скъса един маркуч на въздуха,а при това положение на камиона му блокират спирчаките,спира сам и неможеш да го помръднеш от пътя:not-fair::not-fair:Добре че намерихме сявестни хора в пирдоп,дойде едно момче дето прави камиони,откри къде е скъсан маркуча и го оправи.Оказа се че минава мнго близко до генерацията,която пък се беше разпърдяла и от духането го е пробила:boost::boost:Както и да е момчето ни помогна много,оправи временно нещата да стигнеме до Бургас,и оттам камиона отиде на ремонт,но висенето на пътя почти цял ден си е мноооо гадна работа,па и се оглеждаш че камиона е голям и бяхме закъсали точно на един баир най-горе,като идваха отдолу ни виждаха в последния момент:wazuuup::wazuuup::wazuuup: