PDA

View Full Version : Отмениха ми акта

155_8000rpm
25-02-2009, 20:01
Братя и сестри искам да ви се похваля,отмениха ми акта който ми беше съставен преди 10 месеца,а именно неспиране на стоп палка(която гопспод ми е отгоре не съм видял,аз затова главно обжалвах),минаване на червено,което също не знам кога е станало и шофиране под въздействието на алкохол(2 уискита 4 часа преди да седна зад волана).За всичко това ми отнеха книжката за общо 18 месеца и общата глоба в размер на 800 лева.Обжалвах решението им в съда и ми отмениха абсолютно целият акт поради несъстоятелност на доказаъелставата и разминаване на показанията на полицая,моят свидетел и самите точки и алинеи в акта.Много се радвам обаче минаха 10 месеца без книжка,от което много загубих и сега с адвокатката решихме,че ще съдим КАТ и държавата за нанесените щети.Е това е просто искам да споделя с вас радостта си все едно че сега взимам книжка.

venko
25-02-2009, 20:11
браво колега само така

ФЕРАРИСТ
25-02-2009, 20:31
След като не си спрял на палката, гониха ли те, или друго....независимо дали си я видял.....от любопитство питам......щото се каня на следващия пешак дето ми вдигне палка да не спирам....

Pepo
25-02-2009, 20:34
Щом е така, ще трябва да черпиш :tequilla:

Susscrofa
25-02-2009, 20:41

Аз също мисля, че това е за почерпка. Само така, бой с палката по тиквата. :tequilla:

alfageorgi
25-02-2009, 20:42
Еми значи нашето правосъдие действа отлично .Ония тикви на запад дето само ни плюят пасти да ядат.Пийте и карайте , българския съд е насреща .

DiStefano
25-02-2009, 20:42
След като не си спрял на палката, гониха ли те, или друго....независимо дали си я видял.....от любопитство питам......щото се каня на следващия пешак дето ми вдигне палка да не спирам....

аз на пешаци не спирам .. поне 5 пъти ми се е случвало
а оня ден две милиционерчета беха с Фиат Брава бял, цивилен с табелка на стъклата "ПРОДАВА СЕ" и ми дигнаха палка и съответно пак не спрях .. ебал съм им майките с извинение на такива пергиши ... има си патрулки .. аз мое да земем от кино центъра под наем полицейски дрехи и кво .. ше стана некъде по пътя и ше спирам ...

Pepo
25-02-2009, 20:44

Аз също мисля, че това е за почерпка. Само така, бой с палката по тиквата. :tequilla:
Гуде, мислиш ли, че трябва да търси компенсация за десетте месеца лишаване? Не само принципно, а и доколко има смисъл да го прави.

Stefo
25-02-2009, 21:03
...минаване на червено,което също не знам кога е станало и шофиране под въздействието на алкохол...
no comment

fred
25-02-2009, 21:05
Ами така трябва, общо взето често падат, ама бъларина го мързи и предпочита да бута пари на Кат, а те от своя страна пък свикнаха и така:native:

EH4464
25-02-2009, 21:13
:clap::clap::clap::drunk::drunk: Дано да ги осъдиш да...:blah:

155_8000rpm
25-02-2009, 21:29
Аз палка не съм видял колега настигат ме и пускат сирените и аз спирам,тва е.

155_8000rpm
25-02-2009, 21:33
no comment
Недей така бе човек,2 уискита не са много и 4 часа бяха минали,не съм бил пиян не ми тълкувай погрешно приказките.За червеното може би не се изразих правилно просто исках да кажа,че не съм минавал на червено на един светофар минах на жълто айде но това става през ноща на великден и нямаше нито една кола по пътя.

Kuku
25-02-2009, 21:59
аз на пешаци не спирам....Стефчо, не си прав - полицаите с коли не са повече полицаи от пешаците!

Susscrofa
25-02-2009, 22:22
Недей така бе човек,2 уискита не са много и 4 часа бяха минали,не съм бил пиян не ми тълкувай погрешно приказките.За червеното може би не се изразих правилно просто исках да кажа,че не съм минавал на червено на един светофар минах на жълто айде но това става през ноща на великден и нямаше нито една кола по пътя.

Добре бе, стига писа вече какви си ги надробил, разбрахме, че си хулиган на пътя, сипвай по едно Жони, и да си лЕгаме.

Susscrofa
25-02-2009, 22:24
Гуде, мислиш ли, че трябва да търси компенсация за десетте месеца лишаване? Не само принципно, а и доколко има смисъл да го прави.

Е каква компенсация, него го е спасила само некадърността на куките, те винаги незнаят какво и как да попълнят и напишат иначе за тези нарушения си е за без книжка за бая месеци.:tequilla:

Pepo
25-02-2009, 22:33
Да ама човекот вика, че ще съди КАТ и държавата заради 10-те месеца :prison:

Kuku
25-02-2009, 22:35
И аз утре имам дело за скорост на н-з."Надежда" ;)

ФЕРАРИСТ
25-02-2009, 22:46
аз на пешаци не спирам .. поне 5 пъти ми се е случвало
а оня ден две милиционерчета беха с Фиат Брава бял, цивилен с табелка на стъклата "ПРОДАВА СЕ" и ми дигнаха палка и съответно пак не спрях .. ебал съм им майките с извинение на такива пергиши ... има си патрулки .. аз мое да земем от кино центъра под наем полицейски дрехи и кво .. ше стана некъде по пътя и ше спирам ...
Аз също ще го пробвам това, ама са беда се не са ме спирали такива още....ако са пешаци ме съмнява да ме гонят пеша, ако после кола ме спре иди-дойди.....интересно какво ли ще ми направят.....

Susscrofa
25-02-2009, 22:47
Да ама човекот вика, че ще съди КАТ и държавата заради 10-те месеца :prison:

Е той може и в страсбург да ги съди и да успее.
Въпрос на вътрешно усещане и морал е кога точно да спреш. :tequilla:

Susscrofa
25-02-2009, 22:49
И аз утре имам дело за скорост на н-з."Надежда" ;)

Дано аз имам наряд за това дело.:haha:

AntiLuuP
25-02-2009, 23:12
Ами ако смяташ че ще спечелите с тоя адвокат ги съди!!!

...П.П Към безгрешните колеги които съдят всички - НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН И НЕ ЗНАЕ КВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ УТРЕ!!!

Kuku
25-02-2009, 23:25
И аз утре имам дело за скорост на н-з."Надежда" ;)Дано аз имам наряд за това дело.:haha:И? :hmm:

Susscrofa
26-02-2009, 08:31
И? :hmm:

Еххххх кукууууууууу, загубил си цялото си чувство за хумор. :lol::lol::lol::lol:

pr_00f
26-02-2009, 09:30
Кики не Куку :crazy:

Susscrofa
26-02-2009, 11:37
Кики не Куку :crazy:

Аз го чета куку, но е написано на латиница.
Даже повече ми харесва.
А и като знам, в какви фази е изпадал към мен си е ок всичко.

bouncer
26-02-2009, 12:14
Ами ако смяташ че ще спечелите с тоя адвокат ги съди!!!

...П.П Към безгрешните колеги които съдят всички - НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН И НЕ ЗНАЕ КВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ УТРЕ!!!

Ами добре, ама аз със сигурност знам че няма да пия 2 уискита (които не са много...нали....никак даже) и да седна да карам после. че и нагло да съдя държавата щото видиш ли аз съм нарушил закона и съм карал пил, ма имам пропуснати ползи че са ми наложили наказание. Всеки има глава на раменете си и знае кое е морално и кое не.

Mind_Control
26-02-2009, 12:24
Ами добре, ама аз със сигурност знам че няма да пия 2 уискита (които не са много...нали....никак даже) и да седна да карам после. че и нагло да съдя държавата щото видиш ли аз съм нарушил закона и съм карал пил, ма имам пропуснати ползи че са ми наложили наказание. Всеки има глава на раменете си и знае кое е морално и кое не.

Не говори така, защото не се знае.. Я си представи, че ти се наложи спешно да отидеш до болницата и си пил 2 уискита? Ще търсиш такси, ще разчиташ на бърза помощ или ще се качиш на колата си и ще отидеш?

MONI
26-02-2009, 12:32
Не говори така, защото не се знае.. Я си представи, че ти се наложи спешно да отидеш до болницата и си пил 2 уискита? Ще търсиш такси, ще разчиташ на бърза помощ или ще се качиш на колата си и ще отидеш?

Нали знаеш...отстрани винаги е лесно. Всеки съди другите, но не и себе си.

koolio
26-02-2009, 12:36
Поздравления за колегата, че се е защитил по законен начин, но за това, че е карал пил... надявам се да си е направил сам изводите.

Kuku
26-02-2009, 12:36
Еххххх кукууууууууу, загубил си цялото си чувство за хумор. :lol::lol::lol::lol:Не бре, не знам какво е "наряд" :crazy:

bouncer
26-02-2009, 12:49

ако съм пил ще извикам такси, ще позвъня на приятел , съсед или ще изчакам линейка, но повярвай ми няма да седна да карам. това е тъпо и безотговорно.

EMo0o
26-02-2009, 12:59
ако съм пил ще извикам такси, ще позвъня на приятел , съсед или ще изчакам линейка, но повярвай ми няма да седна да карам. това е тъпо и безотговорно.

И аз така бих направил , защото аз също съм на принципа пия следователно НЕ карам , но зависи от случая (както каза колегата) ако се наложи да отида спешно до болницата , ако е нещо което не търпи чакане и трябва да се отиде на мига и нямам време за мислене .. бих се качил , но това е изключение , което се надявам да не ме сполети !! И другото съмнявам се на колегата който е карал да му е било спешно карането и още нещо - 2 уискита .. 4 часа .. ако си духал на дрегера той трябва да е показал дали ти се е отразило или не .. това не могат да го напишат ей така .. може и изобщо да не са ти се отразили , но има хора които си ги държи дълго ;)

VFTI
26-02-2009, 19:00
Точно така! Вие го обвинихте без да знаете какво е показал дрегера...С 2 уискита и след 4 часа може да си е в границите! А той си каза, че не е минавал на червено, а съм 100% сигурен че на всеки се е налагало и е минавал на жълто :)

Хубаво е че си спечелил делото :)

fred
26-02-2009, 20:04
Лично аз под две уискита разбирам 200 грама, а за 4 часа не съм пробвал на колко спада градуса в кръвта,

EMo0o
26-02-2009, 20:04
Колегата не каза какво е показал дрегера , но щом е спечелил делото - съмнявам се дори да е отчело нещо да е кой знае какво :)

VFTI
26-02-2009, 23:59
А аз за 2 уискита приемам 2 х50грама :)

Наистина нека колегата си напише :)

Kuku
27-02-2009, 00:14
Ти приемаш 2х50мл., а Нено приема 2х750мл. :lol:

gigi
27-02-2009, 10:06
Ти приемаш 2х50мл., а Нено приема 2х750мл. :lol:

И то когато са две малки :crazy:

155_8000rpm
28-02-2009, 15:07
Вие направо почвате да съдите без да знаете какво е станало,затова няма да коментирам показанието на дрегера само ще кажа че беше малко над долната граница.Също не знам кой колко го държи аз ако бях направил един спринт 400 метра можех и да падна под тази граница.А и също моят морал си го оставете на мен.
П.П. С тази тема исках да дам кураЖ на колегите,които смятат направеното срещу тях за несправедливо и да си търсят правата.Достатъчно съм голям,за да преценя кое е морално и кое не е и кое е справедливо и кое не е.МИР на всички,които осраха темата.Можеше просто да обсъдим до къде се простират възможностите на един човек да си търси правата в нашта шибана държава наречена мангалия.