View Full Version : Заден спойлер за 156?!?!!??
svetozar_sosi
25-02-2009, 20:21
Здрабейте колеги,
Отчаяно търся заден спойлер за 156, тип пейка. Ако някой може да ми предложи фирми в БГ, които се занимават с тунинг и продават такова нещо или познават някого, който продава такъв.
ФЕРАРИСТ
25-02-2009, 20:36
Ако тоя те кефи, след около седмица можем да почнем пазарлъците......не знам на тоя ли викат пейка обаче.....
alfageorgi
25-02-2009, 20:46
Не , тоя не е пейка.Пейката е онова супер грозно нещо което стърчи на задния капак и разказва играта на целия дизайн на 156-та.Този е много по-добър и ако го докараш до тук с удоволствие бих го взел.
alfageorgi
25-02-2009, 21:28
Това пък за мангал тунинг какво ще рече?
svetozar_sosi
25-02-2009, 21:40
Според мен изобщо не загрозява колата..напротив изглежда още по-агресивна..
ludkanar
25-02-2009, 21:48
Ако тоя те кефи, след около седмица можем да почнем пазарлъците......не знам на тоя ли викат пейка обаче.....
айде казвай цена и да се разбираме на кой щеее
alfageorgi
25-02-2009, 21:48
Ами въпрос на вкус.При всеки е различен , но явно някои хора се нервират когато хората имат различно мнение от тяхното.А иначе ти желая успех в търсенето на т.н.пейка.
svetozar_sosi
25-02-2009, 22:00
Приятелю не се нервирам...
Просто и аз като теб изказвам мнение...не го приемай много насериозно!:thumbup:
Не , тоя не е пейка.Пейката е онова супер грозно нещо което стърчи на задния капак и разказва играта на целия дизайн на 156-та.Този е много по-добър и ако го докараш до тук с удоволствие бих го взел.
За това ли говориш? Мноо е грозно, нали...........:haha:
11735
11736
Те тва е цигания!
http://pitstopshop.eu/images/fkhs303.jpg
alfageorgi
25-02-2009, 22:21
Основния смисъл от подобен масивен спойлер или антикрило както всички предполагам знаем е да оказва натиск върху заднача част на автомобила с цел стабилност.Поставя се обикновено на автомобили със задно предаване , е да но Алфата е с предно.От тази гледна точка това нещо е просто безмислено освен ако не си мислиш , че с него скоростта се увеличава с още 50км/ч.
svetozar_sosi
25-02-2009, 22:25
СКАНДАЛНА е Алфата с тоя спойлер!!!
delian1978
25-02-2009, 22:27
Колега виж на този сайт позиция 14
http://www.lion-tuning.com/alfaromeo/alfa.htm
а отгоре на контакти ще намериш и телефон за връзка
Този 33ти номер не седи никак лошо,за пръв път виждам такав !
svetozar_sosi
25-02-2009, 22:42
:thumbup:мерси колеги!
Основния смисъл от подобен масивен спойлер или антикрило както всички предполагам знаем е да оказва натиск върху заднача част на автомобила с цел стабилност.Поставя се обикновено на автомобили със задно предаване , е да но Алфата е с предно.От тази гледна точка това нещо е просто безмислено освен ако не си мислиш , че с него скоростта се увеличава с още 50км/ч.
Не мисля нищо, просто ме кефи! 70% от оптичния тунинг е безмислен, ама кФФо от тФФа. Но както каза, това е въпрос на вкус. На мен лично ми харесва...:firstprize:
detelazurno
25-02-2009, 23:05
Аз пък лично страшно харесвам 156-ци с пейка :) Ако не друго поне може още някой да качиш да се вози :P Но едно ми е интересно, колега след като го намираш за грозно защо си готов да дадеш пари и да си го сложиш на колата?!
alfageorgi
25-02-2009, 23:15
Значи извода от дискусията до тук е :Всеки има право да си прави с неговата кола каквото намери за добре , защото просто колата си е негова .Мисля , че с това поне сте съгласни.
Значи извода от дискусията до тук е :Всеки има право да си прави с неговата кола каквото намери за добре , защото просто колата си е негова .Мисля , че с това поне сте съгласни.
:thumbup::thumbup::thumbup:
Boxer_Power
25-02-2009, 23:37
Колега виж на този сайт позиция 14
http://www.lion-tuning.com/alfaromeo/alfa.htm
а отгоре на контакти ще намериш и телефон за връзка
Тиа по добре не дей ги търси!!
Съвет!!!
Boxer_Power
25-02-2009, 23:41
Иначе ако искаш виж тука за кви цифри става на въпрос:
http://pitstopshop.eu/product_info.php?cPath=99_578_646&products_id=2703
ФЕРАРИСТ
26-02-2009, 00:01
Ама айде сега....аз съм влюбен в моя, даже малко тунинг му праснах в предната част, стана много добре.....:firstprize:
D-I-V-A-K-A
26-02-2009, 00:12
Колега заповядай един приятел си поръча спойлерче от тук и за 20 дена му го доставиха http://www.bodykitsuk.com/en/products/alfa/156/spoilers/lester-big-wing-boot-spoiler.html Дано ти свършри работа колега ;)
Аз също смятам, че този спойлер отваря много добре колата и изобщо не й разваля формата, а точно обратното прави я по-спортна и агресивна!!! А alfageorgi аз мисля, че човека си пита просто от къде може да си го вземе, а не дали ни харесва, защото ако не ни харесва няма да си го вземе, така че не виждам какъв беше смисалът от този коментар. Нищо лично. :thumbup:
D-I-V-A-K-A колко пари му е излезнало на твоя приятел + доставката ??
D-I-V-A-K-A
26-02-2009, 00:31
Мисля, че някъде към 500лв. май. Около тази цифра. Колега ето ти още една фирмичка обади се и питай те правят и поръчки. Като се обадиш ще видиш мисля, че продаваха и такива спойлери ако нямат в наличност ти доставят. http://www.maxdrive-bg.com/about_us/about_us.htm
svetozar_sosi
26-02-2009, 07:00
Колеги намерих една фирма в за 120 евро бройката ги продава. Днес ще направя запитване за доставката. Ако не е много голяма цифрата взимам от там.
Kamen666
26-02-2009, 10:12
може да се спазарим за джантите :)
На мен пейката също много ми харесва ,въпрос на вкус .:boost:
ludkanar
28-02-2009, 00:21
Пейка FOREVER:metal:
Furious 155
28-02-2009, 01:02
Ами слага се и на автомобили и с предно предаване - пак дава стабилност и притискане в завои и направо, сваля макс. скорост и увеличава разхода, но безплатен обяд няма.
Иначе на 156 ГТА крилата са супер!!! Както е на Бонев - просто си е част която допълва страхотно колата!
markonialfa
02-03-2009, 20:02
[QUOTE=Bonev;426466]За това ли говориш? Мноо е грозно, нали...........:haha:
11735
11736[/QUOTE
Страшно грозни са тези двете, лелеелелелелел, Павка огрозил си колата, пък и този с червената направо............не се гледат.....................хахахахахаха от хубаво!!!
нека да е грозно хахахаха, и аз си търся такова животно ако има някаде искам и аз.
rumanqska
01-04-2009, 09:02
Здравей колега ! Кво стана със спойлера, докара ли го и има ли цена :?:
незнам пейка ли е лодка ли е ма мене точно тоя ме кефи пиши ми с цена колега и дай да се разберем нещо за кутията дето ми прати:director:
Ivo Skoklev
02-04-2009, 14:15
Ako е този:
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=11735&d=1235592786,
а не този:
http://www.duw.de/Picture_Pool/798916za.jpg
си стои добре,той все пак си излиза и фабри4ен,но съм виждал и 156-ци с този от малката снимка,които слагат и на Калибри и Е36-ци и има разлика(по тесен е от багажника) и стои цигания
ETO го и въпросният "ZENDER":
http://memimage.cardomain.com/ride_images/1/899/1081/2245540003_large.jpg
Stefan Caromov
04-05-2009, 18:02
Ako е този:
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=11735&d=1235592786,
а не този:
http://www.duw.de/Picture_Pool/798916za.jpg
си стои добре,той все пак си излиза и фабри4ен,но съм виждал и 156-ци с този от малката снимка,които слагат и на Калибри и Е36-ци и има разлика(по тесен е от багажника) и стои цигания
ETO го и въпросният "ZENDER":
http://memimage.cardomain.com/ride_images/1/899/1081/2245540003_large.jpg
а раздувките по калниците като на тая сивата дали има и се продават ?
AttilaSL
06-05-2009, 00:37
в e-bay.co.uk ги има тези спойлери по 70 паунда,мисля че даже има и доставка до България.
delian1978
07-05-2009, 21:55
Колеги намерих едно момче от Сливен което прави 'пейки' за 156-ци.Прати ми снимка.Сега чакам да ми прати и цена.Май не е съвсем като оригинала,ама стои яко.
delian1978
08-05-2009, 08:30
Цената на крилото е 90 лева.
lubo_red
08-05-2009, 12:00
екстра е цената,само още снимки да прати :-P
pacho_kardana
08-05-2009, 16:17
Цената си е супер!!Мен доста ми прилича на оригиналнатe пейки.. :hmm:
това крило беше за мойта кола. снимките са от мойта кола. не се набутвай мога да ти пратя и другите снимки пълна гнусотия. на мене ми го даде за 120 ама му го върнах.а крилото е от бмв и го преправя пред мене защото неставаше а изришно бях го питал 5 пати дали е същото.даже ми прати снимки на ови като отидох на место нямаше нищо общо с истината.
FILIP_MANEV
08-05-2009, 17:16
аз си поръчах от ebay.de и другата седмица трябва да го доставят платил съм 78 евро с доставката ще кача снимки като го сложа
delian1978
08-05-2009, 17:25
И аз като видях снимката не останах очарован.Долу въобще не ляга и е по-къс от оригинала,а и каза че трябвало да го хвана с видии което съвсем ме отчая.
KirilSol
08-05-2009, 18:02
И аз като видях снимката не останах очарован.Долу въобще не ляга и е по-къс от оригинала,а и каза че трябвало да го хвана с видии което съвсем ме отчая.
не искам съвсем да те отчайвам, но оригиналната "пейка" също се хваща с болтове към капака...т.е. капака се пробива.
а за да те отчая съвсем, понеже гледам твоята кола е с цвят като моята, един литър боя струва около 250,- лева без боядисването :!:
аз си слагам едни прагове в момента и ги боядисвах :coolio:
FILIP_MANEV
08-05-2009, 18:28
не искам съвсем да те отчайвам, но оригиналната "пейка" също се хваща с болтове към капака...т.е. капака се пробива.
а за да те отчая съвсем, понеже гледам твоята кола е с цвят като моята, един литър боя струва около 250,- лева без боядисването :!:
и аз си тарся прагове но нещо немога да си намеря малко помощ
KirilSol
08-05-2009, 18:30
и аз си тарся прагове но нещо немога да си намеря малко помощ
аз миналата седмица продадох един комплект...да беше питал по-рано:bored:
http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33922
сега ще кача произведението на тея хубосници дето само лъжат за стоката си. като последната снимка той ми я прати за да ми покаже уж какво е крилото. даже все още имам писмата във другия форум.
а оригиналното крило го намерих в лион тунинг, но понеже са толкова сериозни все още чакам да ми се обадят от месец и половина насам. иначе ми казаха цената 280 лв. някаде защото не бил в офиса си за да ми даде точна цена.
П.П. колега ако ти дойде крилото и е читаво и същото което си гледал. Ще трябва и другите колеги да снабдиш.Ние ще се отблагодарим с почерпка.
FILIP_MANEV
08-05-2009, 19:12
дойде ли ведна ще кача снимки и дано да е същото
delian1978
08-05-2009, 20:47
Колега,не знам кой ти е продал боята за толкова,ама здраво те е обрал.Аз съм бояджия,боята наистина е скъпа защото има много перли в нея за да се докарат многото оттенъци ама за 250 лева литъра и дума не може да става,пък било то и Сикенс или Глазорит.
а оригиналното крило го намерих в лион тунинг, но понеже са толкова сериозни все още чакам да ми се обадят от месец и половина насам. иначе ми казаха цената 280 лв. някаде защото не бил в офиса си за да ми даде точна цена.
П.П. колега ако ти дойде крилото и е читаво и същото което си гледал. Ще трябва и другите колеги да снабдиш.Ние ще се отблагодарим с почерпка.
Аз си купих крило от Леон тунинг за 155-цата колега.На снимките изглеждаше супер,а какво дърво ми изпратиха не е истина.Много внимавай с тях.
на мене нищо не са ми пратели защото не съм поръчвал. просто чакам някакъв отговор за цената и дали го имат в наличност. те са от варна специално заради този спойлер ще отида до там да го видя с очите си и тогава да го зема.за да не стане като този от сливен да го питам аз 10 пати дали е същото едно към едно и той да ме обеждава да такова е и като отидох да ми го припасва на колата защото било универсално за бмв и решил че му изглежда същото и за алфа. имах разправии с този човек. по добре не ползвайте услугите му.
KirilSol
09-05-2009, 08:20
Колега,не знам кой ти е продал боята за толкова,ама здраво те е обрал.Аз съм бояджия,боята наистина е скъпа защото има много перли в нея за да се докарат многото оттенъци ама за 250 лева литъра и дума не може да става,пък било то и Сикенс или Глазорит.
Деляне ако не си питал в Сикенс питай....колко ще ти вземат за 100г. AZZURO NUVOLA боя+втвърдител+лак+разразредител и пак ще говорим....може при теб да е друга цената
haljscho
09-05-2009, 23:27
1л. боя за 2 прага?
KirilSol
10-05-2009, 08:17
1л. боя за 2 прага?
не бе, 300гр. са за 2 прага...казах колко струва 1 кило само за инфо :Tease:
delian1978
10-05-2009, 08:28
Аз работя с Кларк и там цените са доста надолу,а като качество са много добре.
KirilSol
10-05-2009, 08:41
Аз работя с Кларк и там цените са доста надолу,а като качество са много добре.
Кажи ми все пак колко са по-надолу за да знам за напред.
FILIP_MANEV
19-05-2009, 19:36
спойлера пристигна наложих го да видя как ще стои и мисля ,че не е лош
Stefan Caromov
19-05-2009, 21:25
Аз си купих крило от Леон тунинг за 155-цата колега.На снимките изглеждаше супер,а какво дърво ми изпратиха не е истина.Много внимавай с тях.
Колега ,моята боя е точно 256 лв литъра ! Купувах я от сикенс на бул мдрид . Така че ,съм убеден ,пчти ,че колегата е прав
lubo_red
19-05-2009, 21:26
спойлера пристигна наложих го да видя как ще стои и мисля ,че не е лош
лудница е:plane:
Stefan Caromov
19-05-2009, 22:42
симпатичен е наистина