PDA

View Full Version : Смяна на дясно огледало

DJ Vladic
26-02-2009, 18:38
Имам питанка.Някой да е сменял огледало, че си намерих за мойта и все не ми остава време да го сложа.Обаче като се заех да махам капачето отвътре (за да мога да разглобя огледалото) или поне така мисля, че отвътре трябва.Та като се хванах да гледам и не мога да махна капачето.Страх ме е да не избоча щипките.. или там на каквото се държи.Моля за съвет и идея.Благодаря

lan
26-02-2009, 18:57
Имам питанка.Някой да е сменял огледало, че си намерих за мойта и все не ми остава време да го сложа.Обаче като се заех да махам капачето отвътре (за да мога да разглобя огледалото) или поне така мисля, че отвътре трябва.Та като се хванах да гледам и не мога да махна капачето.Страх ме е да не избоча щипките.. или там на каквото се държи.Моля за съвет и идея.Благодаря
Капачето се маха само с дърпане. Има две щипки - едната отгоре и една отдолу. Започни отгоре, защото в долната страна капачето влиза в кората на вратата. Натам са само болчета - развиваш смело и сменяш. Единствено откачаш буксата и си ОК. :th_up:

DJ Vladic
26-02-2009, 19:01
Капачето се маха само с дърпане. Има две щипки - едната отгоре и една отдолу. Започни отгоре, защото в долната страна капачето влиза в кората на вратата. Натам са само болчета - развиваш смело и сменяш. Единствено откачаш буксата и си ОК. :th_up:

.........Крайно съм ти благодарен.Мерси. .:big_bow_down:
Като дойдем в София.. имам да те черпя Уиски

lan
26-02-2009, 19:10
.. имам да те черпя Уиски
Щом и там ще трябва помощ... :roll2:

paco6676
26-02-2009, 23:18
приятелю на 28 съм на изпит в русе ако не можеш да го смениш ми се обади до 12:00 тел:0885147620 Няма да има проблеми, ще стане бързо даже ще взема и необходимия инструмент

DJ Vladic
26-02-2009, 23:36
Е...... тук ме забихте.Благодатя за отзивчивоста.Няма да е зле да се видим да сменим огледалото и да пием по нещо.Не съм сигурен само как съм на работа в събота ;) При всички положения ще ти звънна.

DJ Vladic
16-03-2009, 00:25
Супер некадърници...... Никой нищо не знае и не разбира.Кой да ми каже че се маха цялата кора, и буксата е чак в купето в краката на пасажера отпред....Разбирачи колко си искаш... СУПЕР Е ЛЕСНО.... Мноо ти разбира тиквата.

The_Game
16-03-2009, 00:52
Супер некадърници...... Никой нищо не знае и не разбира.Кой да ми каже че се маха цялата кора, и буксата е чак в купето в краката на пасажера отпред....Разбирачи колко си искаш... СУПЕР Е ЛЕСНО.... Мноо ти разбира тиквата.

:unsure:

ALFA CORSE
16-03-2009, 18:49

Ми да беше потърсил малко, има тема нейде из 155/техн. справочник раздела даже и как да го разглобиш огледалото, къде се намира буксата, как се сваля кората...

pesho ot vraca
16-03-2009, 20:29

Колега няма да се коркаш все пак това е АЛФА нищо не е лесно и неможе да стане от първия път.

АЛФА 155 1.8TS 94г. 8V

DJ Vladic
16-03-2009, 23:14
Ами моята работа е малко като приказката за неволята.Но целта тук е да се помага... и молбата ми беше да знам кое как става.В справочника нищо не открих! и затова писах тук нова тема..... и ... при смяна.. се оказа съвсем друго. Тук може да благодаря на Милен Витанов-Swapper'' за помощта.Ако не беше той, така напорист аз щях да съм си без огледало все още.

The_Game
17-03-2009, 00:18
Ами моята работа е малко като приказката за неволята.Но целта тук е да се помага... и молбата ми беше да знам кое как става.В справочника нищо не открих! и затова писах тук нова тема..... и ... при смяна.. се оказа съвсем друго. Тук може да благодаря на Милен Витанов-Swapper'' за помощта.Ако не беше той, така напорист аз щях да съм си без огледало все още.

VFTI беше описал как се сменя със снимки http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=21327&highlight=%F1%EC%FF%ED%E0+%EE%E3%EB%E5%E4%E0%EB%EE

Който търси намира.

Иначе и аз мога да се запиша с едно перфектно огледало в кофата. Целта беше отделяне на външната част която се движи от основата. Резултат много резервни части.

От тогава реших да си пазя огледалата в гаража.

DJ Vladic
17-03-2009, 12:09
Друг ми е проблема... вече описах http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E5%E4%E0%EB%EE
, но за жалост само с думи какви са стъпките.